DraganNS 8110 Napisano April 8, 2024 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Znači - Rešica ring... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano April 8, 2024 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, odatle počinje zabava!Sent from my M2101K9G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 677 Napisano April 9, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 4. 2024. at 9:53, Vandrokaš je napisao: Ko se vozio u nedelju pre podne između NS i BGD? Ja ne pamtim da sam ikad gore prošao sa bubama. Jakna kao da ima boginje Gde god udari, fleka u crveno žutim bojama. I ne izlazi. Sa motora silazi, špahlom. A na celom putu ih je bilo, u milionima!!! Promenio April 9, 2024 član Vandrokaš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4188 Napisano April 12, 2024 Nemanja Stojanović, 1410 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Otvorila mi se subota, zapucao bih večeras do Bele Crkve pa sutra Rumunija i dunavskom magistralom nazad. Svi ste pozvani, a cenio bih i ako neko ima preporuku za smeštaj Nije obavezno BC, može bilo gde tu usput, što bliže Rumuniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4606 Napisano April 12, 2024 Drug član, 998 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan On 4/9/2024 at 10:49 AM, Vandrokaš said: Ovako je meni bilo, ali posle subote na putu ka Odžacima. Motor opran, jakna i dalje flekava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5567 Napisano April 14, 2024 Drug član, 837 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5567 Napisano April 14, 2024 Drug član, 837 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Dunav u Smederevu mi je bio i slikarska inspiracija nekoliko puta... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12919 Napisano April 14, 2024 Ne silazi, 7414 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Što se ne javi da popijemo kafence. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8212 Napisano April 14, 2024 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Alekre je napisao: Što se ne javi da popijemo kafence. Pa da je 'teo da pije kaficu...javio bi se 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5567 Napisano April 14, 2024 Drug član, 837 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Alekre je napisao: Što se ne javi da popijemo kafence. Bilo je bas ad hok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10374 Napisano April 22, 2024 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Za vikenAd najavljuju lepo vreme, išao bih do Sopotničkih vodopada, pre toga do manastira Mileševa. Mogao bih u petak ili subotu svejedno mi,ako je neko raspoložen dogovorićemo se. Pauze kad god, 'rana isto... Ili niz Dunav pa do Blederija vodopada i sve ostalo uz put, može povratak istim ili pistom Zaječar-Paraćin. Može i klopa kod Mede u Zaječaru, kako god... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2649 Napisano April 22, 2024 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan,Pratim.Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano April 22, 2024 ODUSTO OD DIJETE, 2644 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Možda i ja uletim, krečim ćeri stan. Nije frka pa imam lufta. Stavite datum pa da vidim da se nekako iskombinujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10374 Napisano April 22, 2024 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Meni svejedno,kad vama odgovara,dogovorićemo se. Možda se još neko javi... ima vremena za datum i lokaciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10210 Napisano April 22, 2024 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan To do Blederija vodopada, jeli to jednodnevna tura? Nakupi se tu preko 500 km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2649 Napisano April 22, 2024 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Možda i ja uletim, krečim ćeri stan. Nije frka pa imam lufta. Stavite datum pa da vidim da se nekako iskombinujemAko je nedelja Obrenovac,Prespostavljam da je subota u pitanju??? Edit: sad vidim da je petak ili subota u pitanju, Sutra mi menjaju radijatore u stanu, u četvrtak ulazi parketar a mi bežimo u selo. Ja petak verovatmo neću moći, al subota najverovatnije Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4841 Napisano April 22, 2024 Drug član, 1491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, shoyyka said: može povratak istim ili pistom Zaječar-Paraćin. Može i klopa kod Mede u Zaječaru, kako god... vidim , poznaje se istok srbije , poznaje se dobra kafana u rodnom mi mestu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10374 Napisano April 23, 2024 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Neka bude subota,(u nedelju u Obrenovac), da se malo prosuši u petak, ako bude kiše ovih dana. Ja glasam za manastir Mileševa i dalje ali ako vam odgovara može i niz Dunav. Pre 11 sati, bajker71 je napisao: To do Blederija vodopada, jeli to jednodnevna tura? Nakupi se tu preko 500 km... Taman da se zagrejemo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano April 23, 2024 ODUSTO OD DIJETE, 2644 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Do manastira ima dosta da se vozi, ja oko 300km u jednom pravcu. Ne bih da se vraćam po mraku bude hladno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4841 Napisano April 23, 2024 Drug član, 1491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan izvuce se sa ovim "hladno"... taman sam hteo da te napnem , svi mecu 30 para maglenki na motor , a kad treba se okasni malo "ne vozi mi se po mraku"... izvuce seeeeee , u sekundi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12919 Napisano April 23, 2024 Ne silazi, 7414 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan A veliki viziri, nastavci i zaštita od vetra, grejači ručica i sedišta??? Pa sam tim bih mogao probijem stratosferu kao MiG31. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2649 Napisano April 23, 2024 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan izvuce se sa ovim "hladno"... taman sam hteo da te napnem , svi mecu 30 para maglenki na motor , a kad treba se okasni malo "ne vozi mi se po mraku"... izvuce seeeeee , u sekundi Reče vozač relacije Rakovica - VMA, pa tu imaš samo jednu ulicu, BorskuPoslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4841 Napisano April 23, 2024 Drug član, 1491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan jok , na posao idem s 59 .. motor samo na parking , briskanje , krpica i ti fazoni... nekad , kad me bas pusti zena , odem do pekare , po burek 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9026 Napisano April 23, 2024 Drug član, 1905 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: jok , na posao idem s 59 .. motor samo na parking , briskanje , krpica i ti fazoni... nekad , kad me bas pusti zena , odem do pekare , po burek Čekaj, ovo mi liči na jednoj čoveka.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4841 Napisano April 23, 2024 Drug član, 1491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan siguran sam da na istog mislimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...