rajmax63 159 Napisano Jun 1 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tiče ja dolazi. Može ,neka zapadna Srbija . Recimo možda preko SM do Šabca ,Lipnički šor, Tekeriš, pa onda Osečina , Valjevo (Gradac), pa Divčibare ,Divci , pa Ibarskom za Bg i onda NS .To je negde oko 450km i vožnje oko 7 sati . Naravno stajanje po dogovoru malo ko poželi. Ili neko ima neki drugi predlog . Pre 9 sati, rajmax63 je napisao: Ne znam koliko nas ima. Eto ja ovde pišem da svi vide. Ko dođe dođe ,koga nema bez njega se može . . Neka skup bude od 8:50 do 9:10 Na Mišeluku na izlasku iz tunemla prema Kamenici pa odmah levo gde ne prolaze vozila . Eto tu je mesto okupljanja . Evo google lokacije . https://www.google.com/maps/@45.2271501,19.859824,83m/data=!3m1!1e3!5m1!1e1?hl=sr&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDUyOC4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 159 Napisano Jun 6 (promenjeno) Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Imam li nekog za ovaj vikend vožnja. Može i sa prenoćištem. Sutra ujutro start, koje kuda. Može svugde, samo ne Vojvodina. Promenio Jun 6 član rajmax63 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5934 Napisano Jun 6 Nemanja Stojanović, 1669 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: CRF1000L Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, rajmax63 said: Imam li nekog za ovaj vikend vožnja. Može i sa prenoćištem. Sutra ujutro start, koje kuda. Može svugde, samo ne Vojhodina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 95 Napisano Jun 8 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Planiram neku vožnju s drugom pa gledam put Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Jel ovo ta neka klasična ruta do rudnika i nazad, još par stvari obići usput, eventualno predlozi ako neki put zamijenit drugimSent from my PTP-N49 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12303 Napisano Jun 8 Drug član, 1706 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ruta je klasična, možete skrenuti ka Aranđelovcu preko Markovca i Obići Orašac, Marićevića Jarugu i ponovo se vratiti na put ka Topoli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 119 Napisano Subota u 18:30 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan Sotsko jezero 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 664 Napisano Subota u 19:55 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam planirao voznju ali ne bas ovakvu. Ustanem rano i spremim se rekoh idem na Divcibare, nisam nikad isao tamo motorom. NS-Ruma pa autoputem za Šabac, posle lep put do Valjeva i dalje preko Kaone do Divcibara. Put od Valjeva u orvom delu nije naročit jer ima dosta kamiona zbog kamenoloma. Dalje super. Posle malo gore po planini van puta dok me nisu opomenuli da u poslednje vreme kaznjavaju ako te uhvate i preko Mionice-Uba-Šapca nazad za NS. Vec oko 3 sam bio kuci, pravio sam dve kratke pauze.Najduža vožnja do sada ovim motorom, 400 km danas. Voge je bio na visini zadatka u svim uslovima. Čak i u preticanju kamiona na magistrali nije bilo problema s obzirom da je samo 300 ccm. Sent from my iPhone using Tapatalk 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12303 Napisano Subota u 20:00 (promenjeno) Drug član, 1706 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Juče i danas sam bio gost kod našeg kolege @Žaksi-ja u Jagodini. Kao i do sada vreme nam je proletelo u našim bajkerskim pričama, obilasku grada a malo smo i majstorisali, ali to je za neku drugu temu. Kvalitetno provedeno vreme u dobrom društvu. Hvala @Žaksi na svemu, nadam se skorom viđenju. p.s. Pošto je bilo pitanja čiji je Bandit uredniji, da dam odgovor iz prve ruke. Žaksijev! Promenio Subota u 20:03 član bajker71 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20386 Napisano juče u 07:49 Vozim motor, nisam BAJKER, 2674 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS, Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Jucerasnja ekipa opeglala preko Obrenovca na Divcibare, pa na Pozegu, pa Ovcar Banja, Rudnik, Topola, Arandjelovac, Mladenovac, Ralja i BG... Savrsen dan, savrseni motori... 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 159 Napisano juče u 18:46 (promenjeno) Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Danas bila dobra vožnja . Bačka Palanka -Ilok- Vizić- Ležimir -Sremska Mitrovica- Glušci-Bogatić-Loznica-Tršić-Zavlaka -Osečina- Valjevo - Koceljeva -Šabac- Sremska Mitrovica- Sviloš-Neštin Ilok - Bačka Palanka . Sve u svemu 380-390km lagane vožnje i mogu vam reći svugde na ovoj putanji je dobar put. Promenio juče u 19:07 član rajmax63 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3750 Napisano juče u 19:04 Drug član, 899 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Mašite temu. Kratke vožnje su za ovo, prikaz posle vožnje. A ova "Ad hoc" je da potražite društvo za vožnju pred vikend ili iznenadni slobodan dan. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...