rajmax63 152 Napisano Jun 1 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tiče ja dolazi. Može ,neka zapadna Srbija . Recimo možda preko SM do Šabca ,Lipnički šor, Tekeriš, pa onda Osečina , Valjevo (Gradac), pa Divčibare ,Divci , pa Ibarskom za Bg i onda NS .To je negde oko 450km i vožnje oko 7 sati . Naravno stajanje po dogovoru malo ko poželi. Ili neko ima neki drugi predlog . Pre 9 sati, rajmax63 je napisao: Ne znam koliko nas ima. Eto ja ovde pišem da svi vide. Ko dođe dođe ,koga nema bez njega se može . . Neka skup bude od 8:50 do 9:10 Na Mišeluku na izlasku iz tunemla prema Kamenici pa odmah levo gde ne prolaze vozila . Eto tu je mesto okupljanja . Evo google lokacije . https://www.google.com/maps/@45.2271501,19.859824,83m/data=!3m1!1e3!5m1!1e1?hl=sr&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDUyOC4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 152 Napisano Petak u 14:06 (promenjeno) Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Imam li nekog za ovaj vikend vožnja. Može i sa prenoćištem. Sutra ujutro start, koje kuda. Može svugde, samo ne Vojvodina. Promenio Petak u 18:45 član rajmax63 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5840 Napisano Petak u 18:23 Nemanja Stojanović, 1661 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: CRF1000L Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, rajmax63 said: Imam li nekog za ovaj vikend vožnja. Može i sa prenoćištem. Sutra ujutro start, koje kuda. Može svugde, samo ne Vojhodina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 94 Napisano juče u 18:30 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Planiram neku vožnju s drugom pa gledam put Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Jel ovo ta neka klasična ruta do rudnika i nazad, još par stvari obići usput, eventualno predlozi ako neki put zamijenit drugimSent from my PTP-N49 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12225 Napisano pre 23 sati Drug član, 1698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ruta je klasična, možete skrenuti ka Aranđelovcu preko Markovca i Obići Orašac, Marićevića Jarugu i ponovo se vratiti na put ka Topoli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...