iksde 55 Napisano Utorak u 18:52 U prolazu, 78 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Piaggio free, NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, vasa.93 je napisao: Može li se i kako na ePlati generisati objedinjena uplatnica za registraciju novog vozila? Prođem sve, biram “Vozila” i zatim jedinu opciju koja ima smisla za ovu situaciju “promena sobraćajne dozvole, tablica i nalepnice”. Iako nije baš u pitanju “promena”, ali nigde nema opcije za prvo izdavanje saobraćajne dozvole, tablice i nalepnice… Nema opcije za registraciju. Možeš ručno da uneseš pod opšte uplatnice ali se nisam snašao. Agencija je najlakše rešenje i naknada je 1500 dinara. Na sajtu mupa ima link ka objedinjenoj uplatnici i kad klikneš page not found 404 ... moja omiljena strana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1414 Napisano Četvrtak u 04:43 Drug član, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Honda NX500 (2024), treća registracija, prvi put da mora da se radi tehnički pregled. Radio u Don na Bogosloviji. Bili veoma ljubazni, zvali me da mi kažu da maglenke nisu fabričke i da bi trebalo da ih skinem, ja im rekao da skinu, što su oni i uradili. Sve je koštalo 22.000 dinara, od toga 8.048 dinara za polisu osiguranja (prva bila 9.697 din, druga 9.221 din). Ne znam koja je cena samo za tehnički. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12968 Napisano Četvrtak u 13:17 Ne silazi, 3169 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Kako su zvali?Zar nisi cekao dok obave teh. pregled? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1414 Napisano Četvrtak u 13:22 (promenjeno) Drug član, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ostaviš im motor ispred radnje (kao onaj kontejner na gradilištu), oni odvezu motor na Viline vode, gde im je taj servis. U međuvremenu ja u kafiću čekam da završe i vrate motor. EDIT: Da preciziram, motor (pretpostavljam i auto) se parkira na trotoar, jer nema gde Promenio Četvrtak u 13:24 član markommarko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...