Disko Nindža 12360 Napisano Utorak u 16:14 Hronični Motociklopata, 8001 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Kontam da će biti isto kao 50ccm moped jer se tretiraju isto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 1416 Napisano Subota u 09:44 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Registracija CFMoto 300NK, 2024 godište ukupno 23.000 Tražili da skinem kofer, nosač ostao (Sebin nosač, ne znam da li za druge traže skidanje), ostalo od dodatne (noname) opreme: USB punjač na kormanu, ring na rezervoaru, proširenje ćopave, vizir montiran na kormanu, nosač Carpuride navigacije i montirana cela navigacija, maglenke - one su jedino bile problematične jer spadaju u svetlosnu grupu ali momak ih je zaokrenuo tako da se na snimku vide kao slajderi, upozorio me za sledeću godinu ako promenim mesto gde radim tehnički. Sve trajalo manje od pola sata sa preuzimanjem nalepnice, oni je zalepili na viljušku gde je bila i prošlogodišnja. Dobar dan, parkirajte motocikl tamo i sačekajte u klimatizovanoj čekaonici, završili smo tehnički evo ključeva, gotovi su papiri, potpiši, potpiši, plati, dovidjenja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8446 Napisano Subota u 09:55 Ne silazi, 3625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put čujem za kofer, za maglenke to i nekako, skidam ih i ja al ostalo nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2467 Napisano Subota u 10:47 Drug član, 1792 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Registracija CFMoto 300NK, 2024 godište ukupno 23.000 Tražili da skinem kofer, nosač ostao (Sebin nosač, ne znam da li za druge traže skidanje), ostalo od dodatne (noname) opreme: USB punjač na kormanu, ring na rezervoaru, proširenje ćopave, vizir montiran na kormanu, nosač Carpuride navigacije i montirana cela navigacija, maglenke - one su jedino bile problematične jer spadaju u svetlosnu grupu ali momak ih je zaokrenuo tako da se na snimku vide kao slajderi, upozorio me za sledeću godinu ako promenim mesto gde radim tehnički. Sve trajalo manje od pola sata sa preuzimanjem nalepnice, oni je zalepili na viljušku gde je bila i prošlogodišnja. Dobar dan, parkirajte motocikl tamo i sačekajte u klimatizovanoj čekaonici, završili smo tehnički evo ključeva, gotovi su papiri, potpiši, potpiši, plati, dovidjenja.Menjaj tehnički pregled, ti tvoji mnogo zakeraju!Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17913 Napisano Subota u 10:57 Integrisan, 8764 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni na jednom mestu rekoše ne mogu bočni koferi. Ne piše Yamaha, piše Givi. Od tad uglavnom odem na tehnički bez kofera, klot. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 755 Napisano Subota u 15:17 Zainteresovan, 404 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Peppermint said: Registracija CFMoto 300NK, 2024 godište ukupno 23.000 Tražili da skinem kofer, nosač ostao (Sebin nosač, ne znam da li za druge traže skidanje), ostalo od dodatne (noname) opreme: USB punjač na kormanu, ring na rezervoaru, proširenje ćopave, vizir montiran na kormanu, nosač Carpuride navigacije i montirana cela navigacija, maglenke - one su jedino bile problematične jer spadaju u svetlosnu grupu ali momak ih je zaokrenuo tako da se na snimku vide kao slajderi, upozorio me za sledeću godinu ako promenim mesto gde radim tehnički. Sve trajalo manje od pola sata sa preuzimanjem nalepnice, oni je zalepili na viljušku gde je bila i prošlogodišnja. Dobar dan, parkirajte motocikl tamo i sačekajte u klimatizovanoj čekaonici, završili smo tehnički evo ključeva, gotovi su papiri, potpiši, potpiši, plati, dovidjenja. Koferi se montiraju kad se ide na put. Aj centralni, on je uvek tu, ali kad dodjem na tehnicki skinem odmah, ne cekam da mi kazu... Maglenke itd. naravno ne skidam, mogu da bude i fabricke, ko to moze da zna? Auspuh - naravno aftermarket, niko nista ne komentarise. Za kofer znam da je standardna praksa da se skida. Mozda samo zbog lakseg manevrisanja na tehnickom. Ima ovde primera da su ljudi insistirali da kofer ostane na motoru, pa su i tako prolazili tehnicki... Bitno da se prodje, plati i vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1391 Napisano Subota u 15:22 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Peppermint Gde si to išla na tehnički? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksde 55 Napisano Subota u 19:45 U prolazu, 75 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Piaggio free, NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Honda NX500 2025 19000 manje koji dinar. Probao sam na eupravi da generišem uplatnice ali sam odustao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10232 Napisano pre 18 sati Ne silazi, 4033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, cikamike said: Koferi se montiraju kad se ide na put. Aj centralni, on je uvek tu, ali kad dodjem na tehnicki skinem odmah, ne cekam da mi kazu... Maglenke itd. naravno ne skidam, mogu da bude i fabricke, ko to moze da zna? Auspuh - naravno aftermarket, niko nista ne komentarise. Za kofer znam da je standardna praksa da se skida. Mozda samo zbog lakseg manevrisanja na tehnickom. Ima ovde primera da su ljudi insistirali da kofer ostane na motoru, pa su i tako prolazili tehnicki... Bitno da se prodje, plati i vozi... Čoveče, svaki tehnički drugi rezon. Mi nismo država, mi smo skupina u oboru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 1416 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, markommarko je napisao: @Peppermint Gde si to išla na tehnički? Šajković, Kumodraška... meni jedan od najbližih, zbog vrućina (vozim u full opremi sve sa pojasom i podkapom) i vraćanja na posao bilo mi je najpraktičnije, skroz su bili ok, u pitanju je bio centralni kofer i sigurno motocikl par kilograma lakši bez njega, više sam se plašila za vizir i carpuride koji su mi bili komplikovani za skidanje a to je prošlo bez komentara, maglenke moj 300nk nema fabrički jer je naked sa najmanje dodatne opreme ali je čovek i to rešio bez skidanja... verovatno je malo različito kad na tehnički dodje nešto predvidjeno da bude zujalica za po gradu a konjić natrpan ko da je krenuo na put oko sveta... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2467 Napisano pre 16 sati Drug član, 1792 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je Šajković najbliži ali ni kola ne teram kod njega, izbegavanje na max.Znam vlasnika još iz osnovne škole, dobar je lik ali tehnički me kod njega ne interesuje, previše zahtevan.Nije mi teško jednom godišnje da se iscimam dalje samo da ne skidam ništa sa motora.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1391 Napisano pre 16 sati Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn Može preporuka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 755 Napisano pre 15 sati Zainteresovan, 404 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper Sto je najgore zadnje dve godine na isti thnicki u Kumodraskoj sam isao kao komsinica @Peppermint. @vidakn nisam ima pojma da su zahtevni. Prve godine sam pitao za kofer kazu skida se, tako da sam sledeci put sam skinuo (mislim da je tehnicaru lakse da manevrise sa motociklom) . Inace, na motoru sve aftermarket sem fabrickog nosaca kofera. Kresh barovi, na njima maglenke, poviseni vizir, stitnici rucki, podizac kormana, vec pomenuti komplet izduv. Niko mi ni A nije rekao. Tu platim i registraciju, vratim kofer i paljba... Ako se nesto promeni sledeci put, menjam TP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2467 Napisano pre 15 sati Drug član, 1792 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda je ok ako samo kofer skidaš, mada ja ni to ne skidam kada odem u Resnik na tehnički pregled.Imam i maglenke i sve što imaš i ti na motoru, davno kada sam bio, tražili da sve poskidam i ja od tada zaobilazim taj tehnički pregled.A Šajković mi je na 500m od kuće...Baš ću sledeće godine da odem da proverim da li bi prošao bez skidanja maglenki itd.Mislim lakše mi je da skinem kofere nego da idem za Resnik.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 6872 Napisano pre 8 sati Drug član, 605 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan 35 k okruglo. Skuplje od svih vozila koje posedujem. Ali sam dve nedelje djirao neregistrovan( išao i ne otvorenim putevima ) pa sam malko ušparao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 15346 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 1524 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ušparao si 1,342.46 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...