Jump to content

Moto Zajednica

Registracija motora

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 266 postova
  • Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK

Registracija CFMoto 300NK, 2024 godište ukupno 23.000

Tražili da skinem kofer, nosač ostao (Sebin nosač, ne znam da li za druge traže skidanje), ostalo od dodatne (noname) opreme: USB punjač na kormanu, ring na rezervoaru, proširenje ćopave, vizir montiran na kormanu, nosač Carpuride navigacije i montirana cela navigacija, maglenke - one su jedino bile problematične jer spadaju u svetlosnu grupu ali momak ih je zaokrenuo tako da se na snimku vide kao slajderi, upozorio me za sledeću godinu ako promenim mesto gde radim tehnički. Sve trajalo manje od pola sata sa preuzimanjem nalepnice, oni je zalepili na viljušku gde je bila i prošlogodišnja. Dobar dan, parkirajte motocikl tamo i sačekajte u klimatizovanoj čekaonici, završili smo tehnički evo ključeva, gotovi su papiri, potpiši, potpiši, plati, dovidjenja.

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1792 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 1000 2014
Tražili da skinem kofer, nosač ostao (Sebin nosač, ne znam da li za druge traže skidanje), ostalo od dodatne (noname) opreme: USB punjač na kormanu, ring na rezervoaru, proširenje ćopave, vizir montiran na kormanu, nosač Carpuride navigacije i montirana cela navigacija, maglenke - one su jedino bile problematične jer spadaju u svetlosnu grupu ali momak ih je zaokrenuo tako da se na snimku vide kao slajderi, upozorio me za sledeću godinu ako promenim mesto gde radim tehnički. Sve trajalo manje od pola sata sa preuzimanjem nalepnice, oni je zalepili na viljušku gde je bila i prošlogodišnja. Dobar dan, parkirajte motocikl tamo i sačekajte u klimatizovanoj čekaonici, završili smo tehnički evo ključeva, gotovi su papiri, potpiši, potpiši, plati, dovidjenja.
Menjaj tehnički pregled, ti tvoji mnogo zakeraju!

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

• Haha 1

• Integrisan, 8764 postova
  • Motocikl: TDM 900

Meni na jednom mestu rekoše ne mogu bočni koferi. Ne piše Yamaha, piše Givi. Od tad uglavnom odem na tehnički bez kofera, klot. 

• Zainteresovan, 404 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger Sport 660
5 hours ago, Peppermint said:

Koferi se montiraju kad se ide na put. Aj centralni, on je uvek tu, ali kad dodjem na tehnicki skinem odmah, ne cekam da mi kazu... Maglenke itd. naravno ne skidam, mogu da bude i fabricke, ko to moze da zna? Auspuh - naravno aftermarket, niko nista ne komentarise.

Za kofer znam da je standardna praksa da se skida. Mozda samo zbog lakseg manevrisanja na tehnickom. Ima ovde primera da su ljudi insistirali da kofer ostane na motoru, pa su i tako prolazili tehnicki...

Bitno da se prodje, plati i vozi... 

• Ne silazi, 4033 postova
  • Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb
15 hours ago, cikamike said:

Koferi se montiraju kad se ide na put. Aj centralni, on je uvek tu, ali kad dodjem na tehnicki skinem odmah, ne cekam da mi kazu... Maglenke itd. naravno ne skidam, mogu da bude i fabricke, ko to moze da zna? Auspuh - naravno aftermarket, niko nista ne komentarise.

Za kofer znam da je standardna praksa da se skida. Mozda samo zbog lakseg manevrisanja na tehnickom. Ima ovde primera da su ljudi insistirali da kofer ostane na motoru, pa su i tako prolazili tehnicki...

Bitno da se prodje, plati i vozi... 

Čoveče, svaki tehnički drugi rezon.

Mi nismo država, mi smo skupina u oboru. 

• Haha 1

• Svrati ponekad, 266 postova
  • Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK
Pre 15 sati, markommarko je napisao:

@Peppermint Gde si to išla na tehnički?

Šajković, Kumodraška... meni jedan od najbližih, zbog vrućina (vozim u full opremi sve sa pojasom i podkapom) i vraćanja na posao bilo mi je najpraktičnije, skroz su bili ok, u pitanju je bio centralni kofer i sigurno motocikl par kilograma lakši bez njega, više sam se plašila za vizir i carpuride koji su mi bili komplikovani za skidanje a to je prošlo bez komentara, maglenke moj 300nk nema fabrički jer je naked sa najmanje dodatne opreme 😵‍💫 ali je čovek i to rešio bez skidanja... verovatno je malo različito kad na tehnički dodje nešto predvidjeno da bude zujalica za po gradu a konjić natrpan ko da je krenuo na put oko sveta...

• Sviđa mi se 1

I meni je Šajković najbliži ali ni kola ne teram kod njega, izbegavanje na max.
Znam vlasnika još iz osnovne škole, dobar je lik ali tehnički me kod njega ne interesuje, previše zahtevan.
Nije mi teško jednom godišnje da se iscimam dalje samo da ne skidam ništa sa motora.

• Zainteresovan, 404 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger Sport 660

@Andrej_Hotstepper

Sto je najgore zadnje dve godine na isti thnicki u Kumodraskoj sam isao kao komsinica @Peppermint

@vidakn nisam ima pojma da su zahtevni. Prve godine sam pitao za kofer kazu skida se, tako da sam sledeci put sam skinuo (mislim da je tehnicaru lakse da manevrise sa motociklom) .

Inace, na motoru sve aftermarket sem fabrickog nosaca kofera. Kresh barovi, na njima maglenke, poviseni vizir, stitnici rucki, podizac kormana, vec pomenuti komplet izduv. Niko mi ni A nije rekao. Tu platim i registraciju, vratim kofer i paljba... 

Ako se nesto promeni sledeci put, menjam TP. 

Pa onda je ok ako samo kofer skidaš, mada ja ni to ne skidam kada odem u Resnik na tehnički pregled.
Imam i maglenke i sve što imaš i ti na motoru, davno kada sam bio, tražili da sve poskidam i ja od tada zaobilazim taj tehnički pregled.
A Šajković mi je na 500m od kuće...
Baš ću sledeće godine da odem da proverim da li bi prošao bez skidanja maglenki itd.
Mislim lakše mi je da skinem kofere nego da idem za Resnik.

• Drug član, 605 postova
  • Motocikl: V2- americki

35 k okruglo. Skuplje od svih vozila koje posedujem😱. Ali sam dve nedelje djirao neregistrovan( išao i ne otvorenim putevima ) pa sam malko ušparao🤣

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja