DjoleLO 1942 Napisano pre 19 sati Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, bdada said: @DjoleLO hteo ja ali mi se nije isplatilo jer mi prem. 1 u periodicnoj obracunava 4 pa je razlika nekih 50€ doduse meni je godisnja 24000,dobro bez teh. Kod mene niko ne zna to da uradi i onda mi daju 100 razloga da to ne radim. 45000 izadje rega, a vozim max 6 meseci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15658 Napisano pre 19 sati moto merkat °°, 4976 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pusti podatke na viber (polisu ako je reg ili podatke motora) pa cemo videti. 0638541744 Dalibor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3133 Napisano pre 18 sati Drug član, 1196 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan 59 minutes ago, DjoleLO said: Kod mene niko ne zna to da uradi i onda mi daju 100 razloga da to ne radim. 45000 izadje rega, a vozim max 6 meseci. Nema šta da ti bilo ko filozofira, sam izračunaj. U stvari kolega bdada će da pomogne. Napravi matematiku za 4, za 5, za 6, za koliko god hoćeš meseci pa vidi. Ja registrujem periodično od samog početka, od prve godine kad je dozvoljeno, i uvek napravim da mi bude dobro. NS (konkretno samo Novi Sad) me je pretprošle godine zeznuo kad je neki kreten na lokalnom nivou doneo odluku da se tablice ipak menjaju po isteku 60 dana iako je vozilo periodično registrovano, što uopšte nije po pravilniku. Sad su i to sredili, pošto je od prošle godine sve jasno precizirano i nema nedoumica. Agencije samo neće da rade zato što dobiju srazmerno manji procenat od osiguranja pa prodaju šuplje priče. Definitivno se smanjuje polisa i taksa za upotrebu motornog vozila. Polisa nesrazmerno periodu (osiguranja su govna, pa i stepen vrate na početni za periodičnu reg.), a taksa apsolutno srazmerno, i to je to. Sve ostale dažbine se plaćaju isto kao za gosišnju registraciju, ali ove dve stavke su inače najveće u ceni registracije. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 210 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan I umesto koliko za godišnju sada plaćaš za periodičnu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1942 Napisano pre 29 minuta Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @bdada (kome se ovom prilikom zahvaljujem ) je izracunao za moj motocikl… Honda CB1000R, 2022 god, 998cm3, 107kw… Puna cena sa novom saobracajnom, tablicom i tehnickim je 43900 din. Na 6 meseci je 33000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...