RankoBg87 2983 Napisano Februar 26, 2024 Drug član, 1749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Aj sad 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 318 Napisano Februar 26, 2024 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na ovima poslednjim sa liste koje nigde nisu boldirane ali nisam nezadovoljan, čak šta više i sada po hladnom lepo drže a imao sam i vožnju po dobro mokrom i kiši za vikend gde me je i "spasila" ležarine, neka (neviđena na vreme) ozbiljna džomba u krivini bacila prednji u stranu ali je guma zadržala grip za sve pare - ja prezadovoljan i sa osmehom na licu odradio vožnjicu do kraja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Februar 26, 2024 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam roadtec se01 na Tigeru. Buka prednje gume je uzasno iritirajuca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 65 Napisano Februar 26, 2024 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan Ovi testovi su zgodna stvar i mnogo mogu da kažu. Ali ne i sve. Dodaš i lična iskustva i tek tada možeš da formiraš kompletnu sliku. Na osnovu svega što sam dosada pročitao, što testova što iskustava, od ovih iz gornjeg testa moj bi izbor bio Conti, pa Pireli, pa Michelin. Za Dunlop i ovaj Bridž T32 nemam dovoljno informacija, a Roadtec 01SE svi se slažu da odlično drži ali buka prednje gume je 50-50. Kod nekoga ništa a kod nekoga katastrofa... Pričamo o sport turing mašinama, sa ipak zavidnom kilažom, da ne bude zabune. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Februar 26, 2024 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je Tiger 2019. i na satu je imao 13k kada je stavljena ta guma. Buka se pojavila nakon 3-4.000 km. Zvuk se pojavi cim se par cm obori motor u bilo koju stranu. Zvucalo je kao da je zveknuo lezaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 65 Napisano Februar 26, 2024 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan @mali_veseljak a kako je držala? Jel to ostalo nepromenjeno bez obzira na buku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Februar 26, 2024 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Drzala je fenomenalno, od pocetka do kraja. Stvarno dobra guma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17140 Napisano Februar 26, 2024 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ja se odlučio da isprobam Dunlop Meridian. Stigle mi pre nekoliko dana, još ih nisam montirao. Do sada uglavnom koristio Metzeler Tourance, par puta Mišelin Anakke, jednom Conti Trail Attack i sada mi na motoru Mitas Terra Force. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1885 Napisano Februar 26, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, zika56 je napisao: Ja se odlučio da isprobam Dunlop Meridian. Stigle mi pre nekoliko dana, još ih nisam montirao. Do sada uglavnom koristio Metzeler Tourance, par puta Mišelin Anakke, jednom Conti Trail Attack i sada mi na motoru Mitas Terra Force. Kod mene je sada Metzeler Tourance, ja sam prezadovoljan. Kad sam tek kupio motor, zavozao sam se i prekasno krenuo kući, po mrklom mraku i pljusku vozio 3 sata za Beograd. Drži ko po šinama. Kakva su dosadašnja iskustva,dok ne isprobaš Dunlop? Promenio Februar 26, 2024 član ironhorse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 664 Napisano Februar 27, 2024 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Drzim se Tourance next vec par setova,verujem da ima boljih guma,ali sam se na ove navikao,na grip nemam apsolutno nikakve primedbe. Tako da dok ih bude bilo u prodaji bice moj prvi izbor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sabarth 1 Napisano Februar 28, 2024 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se na osnovu svih recenzija odlučio za tri gume u zavisnosti koje su povoljnije: Metzeler tourance next 2 Dunlop trailmax meridian Pirelli scorpion trail 2 Bio sam gledao gume kod nas ali su cene baš visoke, pa sam mislio da poručim iz Nemačke (da mi prijatelji dovezu) jer ispadnu jeftinije za 10-15.000 din. Ne znam da li grešim, da li svi uzimaju gume preko, kod nas su baš skočile cene u odnosu na druge? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17140 Napisano Februar 28, 2024 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, sabarth said: Ja sam se na osnovu svih recenzija odlučio za tri gume u zavisnosti koje su povoljnije: Metzeler tourance next 2 Dunlop trailmax meridian Pirelli scorpion trail 2 Bio sam gledao gume kod nas ali su cene baš visoke, pa sam mislio da poručim iz Nemačke (da mi prijatelji dovezu) jer ispadnu jeftinije za 10-15.000 din. Ne znam da li grešim, da li svi uzimaju gume preko, kod nas su baš skočile cene u odnosu na druge? Ja sam se dvoumio između Next2 i Meridian i uzeo Meridian zbog dosta niže cene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Februar 29, 2024 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan Vaša preporuka za gume za Yamahu fz6s s2? Vredi li kupovati Mitas sport force+ ili touring force? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Februar 29, 2024 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, Paljevina said: Bukvalno procitaj bas ovu temu umesto sto pitas pitanje koje je prezvakano 316 puta... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2136 Napisano Mart 1, 2024 Drug član, 793 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Утоварене и крећу ка мени узбуђење као у песми Десанке Максимивич, не немој ми прићи… 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2100 Napisano Mart 1, 2024 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Halo Bing, Kako brat. Narucene Michelin Road 5 za Tracer 900. Cijena, prava sitnica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4817 Napisano Mart 1, 2024 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Sad citam tek... Pa , za samo 20ak evrica vise si u x moto imao road 6 ! ( Ako si ovu platio 360e ) Ja ne znam da li tripujem , ali taj road 6 je nesto najbolje sto sam do sada vozio ... Odvozio sam dve tri ozbiljne ture , tri kofera i suvozac , i evo , na pocetku sezone utisak mi je kao da sam ih sada stavio .. stvarno prejebacka guma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1539 Napisano Mart 1, 2024 Никад не једи жути снег!, 725 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Aj sad 2: Ја од кад сам је ставио, други мотор возим и други возач постајем. Свима причам, прође ми живот возећи лоше гуме, 01 HWM су изгледа прављене за мене...Сент фром мај Шајоми... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17151 Napisano Mart 1, 2024 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Vozim vec par dana na Pireliju Angel GT 2 i mogu vam reci da sam prijatno iznenadjen, maltretiram ih za sve pare i drze kao blesave, cak i na hladnoj beloj liniji...... Sledece cu da probam Metzeler Roadtec 01 SE. Promenio Mart 1, 2024 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2136 Napisano Mart 1, 2024 Drug član, 793 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, BokyBoy je napisao: Vozim vec par dana na Pireliju Angel GT 2 i mogu vam reci da sam prijatno iznenadjen... Возио сам ГТ 1, и на Версису ми је сад ГТ2. Ни са једном нисам и имао проблем, одлично држи када се загреје, ипак тражи загревање. На мокром исто добра, врхунска гума.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3703 Napisano Mart 1, 2024 Drug član, 991 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Roadtec 01 imam na Diverziji trenutno. Bruje u krivinama kao ležaj da je vrisno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17151 Napisano Mart 1, 2024 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Atorn said: Roadtec 01 imam na Diverziji trenutno. Bruje u krivinama kao ležaj da je vrisno. Znaci da imaju grip 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2026 Napisano Mart 1, 2024 Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine je Metzeler pustio Roadtec 02 Roadtec™ 02 tyres | Metzeler WWW.METZELER.COM Choose the Metzeler Roadtec™ 02 tyres and discover the pleasure of driving safely and with high performance! Možda njih probam sledeće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Mart 1, 2024 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Roadtec 01 imam na Diverziji trenutno. Bruje u krivinama kao ležaj da je vrisno.Nije ni čudo kad imaju onu traktorsku šaru.. Osim toga, kakvi su ti utisci i iskustva? Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3703 Napisano Mart 1, 2024 Drug član, 991 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu greške, sport touring gume. Nemam osećaj da beže u krivinama. U šaltanju iz treće u drugu, par puta mi se zaneo zadnji kraj, ali to pripisujem malo i kardanu. Videćemo trajnost kolika im je, mada to varira od motora do motora, težina, namena... Al bruje mamu im Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...