MR 73 29 Napisano Sreda u 19:46 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, JoeD je napisao: I dok dodje do stanice, i vrati se sa stanice, covek treba pola dana da izgubi. Plus ako se slucajno desi neko kasnjenje, ili iz nekog razloga se ne nadju sa vozacem, pa moraju da se jure... Pa SVE TO uracuna i naplati zar je to problem! Cuj pricu dok dodje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 641 Napisano Sreda u 19:47 Zainteresovan, 603 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, MR 73 je napisao: Pa SVE TO uracuna i naplati zar je to problem! Da li ti stvarno nije palo na pamet da čovek ima npr 50 sedišta za rad koja čekaju red i sad će da se zajebava sa ovom tvojom suludom kombinacijom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MR 73 29 Napisano Sreda u 19:56 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan J'ai trouvé une annonce qui devrait vous intéresser sur leboncoin leboncoin.fr WWW.LEBONCOIN.FR leboncoin.fr WWW.LEBONCOIN.FR https://www.leboncoin.fr/ad/equipement_moto/3149406558 leboncoin.fr WWW.LEBONCOIN.FR leboncoin.fr WWW.LEBONCOIN.FR Cisto da vidite kakve su cene I kvalitet pa bih bas bilo interesantno procitati vqasa miSljenja! Pozdrav druzino! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MR 73 29 Napisano Sreda u 20:29 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, nuk je napisao: Da li ti stvarno nije palo na pamet da čovek ima npr 50 sedišta za rad koja čekaju red i sad će da se zajebava sa ovom tvojom suludom kombinacijom Da si citao pazljivije ne pi postavljao ovakva pitanja! A ljudi svercaju tone kokaina, uranijuma saradjuju I sve bude ok To je stanje svesti! To sto je tebi suluda kombinacija nekom je uobicajena stvar. Ali ok . Neka je reko da nemoze I nije problem,ali pojebavanje donesu mi sediste kod mene Kad sam VEC reko da nemam nikoga I ne mogu JE bedno! Ali ok Kad IMA 50 sedista! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1365 Napisano Sreda u 20:34 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, mnogo si naporan. Covek ima svoj zivot, svoj posao, svoj nacin rada, lepo ti rekao kako kod njega stvari funkcionisu... Boli ga uvo i za tebe, i za tvoje sediste, i za tvoje pare, nece da se cima... Ne odgovara ti? Preskoci ga, idi dalje, sto smaras ovde na tri strane... 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3515 Napisano Sreda u 20:59 BJB Maxi Scooter Club, 1153 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, MR 73 je napisao: Pa SVE TO uracuna i naplati zar je to problem! Cuj pricu dok dodje! Pa SVE TO oko transporta platiš brzoj pošti, a on radi svoje. Nije kurir pa da to računa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 34 Napisano Sreda u 21:23 U prolazu, 80 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400, Beverly 300 Prijavi odgovor kao problematičan A meni zaista nije jasno, ako već tu u FR ima takav kvalitet i po povoljniji ceni zašto si uopšte navalio na ovoga iz Surčina, jedino ako nisi nostalgican pa bi da imaš sedište iz SRB? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MR 73 29 Napisano Sreda u 21:28 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, pvp je napisao: A meni zaista nije jasno, ako već tu u FR ima takav kvalitet i po povoljniji ceni zašto si uopšte navalio na ovoga iz Surčina, jedino ako nisi nostalgican pa bi da imaš sedište iz SRB? Al si ti neki shaljivdjija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 34 Napisano Sreda u 21:32 U prolazu, 80 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400, Beverly 300 Prijavi odgovor kao problematičan Druže nisam uopšte šaljivdžija, samo ako si već krenuo u rasprave objasni nam ovaj momenat što te pitah, ili ja možda grešim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MR 73 29 Napisano Sreda u 22:01 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, pvp je napisao: Druže nisam uopšte šaljivdžija, samo ako si već krenuo u rasprave objasni nam ovaj momenat što te pitah, ili ja možda grešim? Druze, nije mi uopste cilj rasprave ali objasnicu ti evo, ako si citao pazljivo(a vidim da nisi) svatio bi da je je to bilo pre par meseci,a ovo sam naso pre nekoliko dana e sad kako da ti objasnim? ako ti to nije jasno? mozda sam vec i nabavio? Meni nije cilj da se zezam sa nekim koga nit sam video niti cu ikad ,a ako ti ne vidis sumu od drveta nego bas zelis da se podjebavas ,ok sta ti nije jasno bilo da ti objasnim jos? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 418 Napisano Sreda u 22:38 Zainteresovan, 469 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Jbg druze, pokondirili se majstori. Nema ih mnogo, posla ima, pa mogu da klepaju I da biraju. 180e za pola dana posla, ko da je neurohirurg na Menhetnu. Kao oni sto uzimaju stotku da presvuku volan, a ono sat dva posla. Napravili nauku od toga 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 13939 Napisano Četvrtak u 06:30 Ne silazi, 1418 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo uvati se presvlačenja volana i sedišta pa zarađuj. Pre 9 sati, MR 73 je napisao: Da si citao pazljivije ne pi postavljao ovakva pitanja! A ljudi svercaju tone kokaina, uranijuma saradjuju I sve bude ok To je stanje svesti! To sto je tebi suluda kombinacija nekom je uobicajena stvar. To što je tebi uobičajena stvar je nelegalno. Iskreno i mene bi zabolela ona stvar da jurim autobuse i šofere jer ti nećeš da pošalješ redovnom isporukom ili ne možeš doneti ili ne želiš. Ali dobro posrao si se javno po čoveku jer nije hteo da ti učini i da radi po sistemu koji si ti osmislio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 952 Napisano Četvrtak u 06:38 Zainteresovan, 397 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650, Monkey Prijavi odgovor kao problematičan Druže, ako si mu i prilikom komunikacije na ovaj način određivao na koji način da organizuje svoj posao, nije nikakvo čudo sto te je odjebao. Samo kažem… 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3171 Napisano Četvrtak u 06:38 Drug član, 1243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Poslao bi on poštom da poštarina ne košta više od prerade sedišta. Bus to prenese za 10€ za kafu i svima lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MR 73 29 Napisano Četvrtak u 10:03 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Sveti Atila je napisao: Druže, ako si mu i prilikom komunikacije na ovaj način određivao na koji način da organizuje svoj posao, nije nikakvo čudo sto te je odjebao. Samo kažem… Po cemu si zakljucio KAKO sam komunicirao? Jel ti sa svima isto komuniciras I ne primecujes nacin komunikacije sa druge strane? Ja o coveku nisam nista lose Ili lazno reko, négo SAMO moje iskustvo. A KAKO razgovaram sa pojedincima ovde je SHODNO njihovom razgovoru , I potreba da NEKOG brane Ili napadaju. Naravno nekima forum I za to sluzi. Kometari tipa babe Vange su vise tenzicni négo konstruktivni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 13939 Napisano Četvrtak u 10:40 Ne silazi, 1418 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan A da to postavimo na način kako u stvari i jeste,ti si izneo kao negativno iskustvo to što čovek nije hteo da prilagodi svoje obaveze tvojim željama. Jel ti to ne zvuči ni malo pogrešno? Nemam ja nikakvog interesa da branim nekog pogotovo što ga ne znam a pitanje je da li ću ga ikada upoznati ali mi je malo smešno što si se uvredio jer neko koga mislim da ni ti ne poznaješ ne želi da se prilagođava tvojim željama čak nije ni bitan razlog. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16132 Napisano Četvrtak u 10:48 Integrisan, 8322 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Haos na šta vi trošite vreme, živce i energiju. To se sve završi u jednom razgovoru. -Dobar dan, ja sam taj i taj, živim tu i tu. Hteo bih da mi uradite sedište, mogu da ga dostavim na taj i taj način. Može? -Ne može. -Hvala na vremenu, svako dobro. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6785 Napisano Četvrtak u 10:57 Ne silazi, 4873 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja DANAS!!! zvao KUVARA!!! Da mi POŠALJE hranu iza restorana, AUTOBUSOM, da mi bude SVEŽA klopa!!!!! i kaže NEĆE, ima neki GLOVO i VOLT što to RADE!!!!!! BrezobrazLUK!!!!!!! NEviđeni!!!!!! 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1674 Napisano Četvrtak u 11:05 Drug član, 1334 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pa čekajte ljudi ...zar je vama stvarno teško da shvatite da je sasvim normalna poslovna politika da sednete u auto, vozite 30 km, čekate autobus, uzmete sedište, vozite 30 km nazad, presvučete ga, vozite 30km do stanice, čekate autobus, predate ga vozaču, vozite 30km kući. Gde ide ovaj svet...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6785 Napisano Četvrtak u 11:20 Ne silazi, 4873 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Svakakvih likova ima. Mene je žena, koja radi u firmi u Bg, a koja je klijent moje firme, a koju sam jedan put video u životu i usput rekao da sam iz Kragujevca, zvala na telefon, po sasvim privatnoj osnovi, da idem u MUP stanicu u KG, gde su uhapsili neku strankinju sa drogom, da kao nešto garantujem za nju, nisam ni pohvatao šta fantazira. Kad sam odbio falabogu, olajavala me svuda gde je mogla. Sreća pa znaju da je "posebna" pa niko nije to uzimao za ozbljno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MR 73 29 Napisano Četvrtak u 11:54 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Alekre je napisao: Haos na šta vi trošite vreme, živce i energiju. To se sve završi u jednom razgovoru. -Dobar dan, ja sam taj i taj, živim tu i tu. Hteo bih da mi uradite sedište, mogu da ga dostavim na taj i taj način. Može? -Ne može. -Hvala na vremenu, svako dobro. Ja se apsolutno slazem sa tim,nije problem moze Ili ne ,niti sam se uvredio necim,nisam nista lose reko o coveku, jasno sam isto I napisao. Nije problem Ako nemoze négo sto VEC zna da nemam nikoga Kad sam mu to reko a trazi da mu neko koga nema donese sediste Nisam ja uvezdjen niti ljut. Napisao sam kao prilog diskusiju . A sve je krenulo komentarima pojedinih koji vole da mudruju. I misle da su bas pametni Kad koriste sarkazam. A poso izmedju nas dvoje je nebitan,Niko nije nezamenjljiv! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6785 Napisano Četvrtak u 12:00 Ne silazi, 4873 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sarkazam koristimo da bi istakli poentu, da bi se bolje razumela suština. Čovek Srđan se bavi prepravkama sedišta. Ne dostavom, ne ispunjava muzičke želje, ne ebe se u du*e za pare... Živi svoj mali život i radi svoj poso, i lepo ti je to objasnio. E sad, svako od klijenata može da ima neke svoje posebne potrebe i probleme, al nije njegovo da ih rešava. Što bi? Meni brate to jasno ko dan. Kome nije, šta reći... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MR 73 29 Napisano Četvrtak u 12:39 (promenjeno) U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, boza_kg je napisao: Sarkazam koristimo da bi istakli poentu, da bi se bolje razumela suština. Čovek Srđan se bavi prepravkama sedišta. Ne dostavom, ne ispunjava muzičke želje, ne ebe se u du*e za pare... Živi svoj mali život i radi svoj poso, i lepo ti je to objasnio. E sad, svako od klijenata može da ima neke svoje posebne potrebe i probleme, al nije njegovo da ih rešava. Što bi? Meni brate to jasno ko dan. Kome nije, šta reći... Tvoja poenta na osnovu tvojih shvatanja je apsolutno nebitna Jer Ako ti gledas ko se ZA sta j..e to je tvoj svetogled, Kad bi koristio Nesto drugo niti bi ulazio u tematiku koju znas na osnovu tvoje predpostavke! Nacin diskusije ti je ko da ti odavno nisi nista j..o. NE VERUJEM DA CES SKORO! Poenu ti nisi ni unjusio. Promenio Četvrtak u 12:41 član MR 73 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 952 Napisano Četvrtak u 12:57 Zainteresovan, 397 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650, Monkey Prijavi odgovor kao problematičan Lol, auto otpad Kidi na aparatima 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1328 Napisano Četvrtak u 13:46 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam evo dijametralno suprotno iskustvo sa Srdjanom: Jos dok sam vozio VZR1800, ugledam na jednoj FB grupi jedno sjediste koje mi se svidjelo, pa mi padne on na pamet i bez ikakvog ocekivanja posaljem covjeku upit da li bi on to znao napraviti i koliko bi me kostalo. Ne samo da mi je odgovorio u roku 10 minuta, nego me jos nasavjetovao kako bi se jos to dalo izoptimizirati da bude perfektno za mene. I onda, iako mi je nakon toga svega bilo neugodno da mu to kazem, ipak mu kazem da sam malo podaleko (u Stuttgartu) i da cu morati naci neku shemu da mu prebacim sjediste, a covjek mi odmah posla broj telefona od nekoga tko ce od mene pokupiti sjediste, odvesti njemu i vratiti ga kad posao bude zavrsen. Ne znam sta je problem bio kod tebe, ali nekako i ja vjerujem da je tvoj pristup bio malo los, pa je onda on reagirao tako. Ili je mozda bio nesporazum neki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...