Немања 2546 Napisano pre 5 sati Drug član, 930 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Колико видим шифра за отварање портала је укуцана. Сад само фали ЕНТЕР да се стисне Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9053 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Ne silazi, 3677 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan On 3/22/2026 at 6:16 PM, đunta said: Ima i kasnije. Generalno im je slab razvod ventila, zato i zveckaju većinom, koji manje koji više, al idu. Ja mislim da je moj drugar Đorđe iz NSa dovozio servisirao svoj GS1200 kod tebe, ja ne znam sad kolko taj motor ima km... Grdilo neko, ako se dobro sećam prošle godine je bio na 130.000+km... Edit: Sad smo se dopisivali... Prodao ga je sa 240.000km.. Sad je oko 250.000km.. Promenio pre 4 sati član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9534 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Ne silazi, 2570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @Nole Bg Kofere bi imao , i vozio bih sa top koferom a bocne ne bih vozio svaki dan. Dalje, bocne bih koristio ove fabricke , bez cevurina... Miki je nasao verovatno neku random sliku , i ovaj nema rol bar , verovatno bih kupio zbog ovih mrtvih sisa sa strane , ali nikako cevurine preko celog boka , samo one male , da zastite agregat.. Na kraju, i moj motor moze da padne i veruj da je veoma skupo kad padne , pa nemam rol barove... Maglenke ne ..veoma sam protivnik . Smatram da su to sve suplje price "uocljiviji" i ti fazoni , nego vam raste piša proporcionalno brojem maglenki... Dakle , magla stop !! Moooozda ajde jedan par zbog osvetljenja prilikom obaranja , ali to bi moralo da bude tako uradjeno do jaja , da lici na fabriku !! Vezice , zice , nosaci - stop ! Nalepnice na koferu sa grossa ili stelvia - stop ! Ne daj boze , zastave zemalja gde si bio. Pakao Lanac preko tablice ? Streljanje na terazijama , ali momentalno, bez ikakvog pitanja zasto ovo ono .. Eto. Koferi da , ali nikako svaki dan, i nikako manjerke za mleko , nego kofer kako bog zapoveda Promenio pre 5 sati član Darko Mihajlovic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10610 Napisano pre 4 sati Drug član, 1058 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je naš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9534 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 2570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne palite se , kakav gs i kakav boxer... Samo pricam sta je meni lepo od GS... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6660 Napisano pre 4 sati BJB Maxi Scooter Club, 1909 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan @Nole Bg Kofere bi imao , i vozio bih sa top koferom a bocne ne bih vozio svaki dan. Dalje, bocne bih koristio ove fabricke , bez cevurina... Miki je nasao verovatno neku random sliku , i ovaj nema rol bar , verovatno bih kupio zbog ovih mrtvih sisa sa strane , ali nikako cevurine preko celog boka , samo one male , da zastite agregat.. Na kraju, i moj motor moze da padne i veruj da je veoma skupo kad padne , pa nemam rol barove... Maglenke ne ..veoma sam protivnik . Smatram da su to sve suplje price "uocljiviji" i ti fazoni , nego vam raste piša proporcionalno brojem maglenki... Dakle , magla stop !! Moooozda ajde jedan par zbog osvetljenja prilikom obaranja , ali to bi moralo da bude tako uradjeno do jaja , da lici na fabriku !! Vezice , zice , nosaci - stop ! Nalepnice na koferu sa grossa ili stelvia - stop ! Ne daj boze , zastave zemalja gde si bio. Pakao Lanac preko tablice ? Streljanje na terazijama , ali momentalno, bez ikakvog pitanja zasto ovo ono .. Eto. Koferi da , ali nikako svaki dan, i nikako manjerke za mleko , nego kofer kako bog zapovedaIpak nemoj da prodajes svoj motor, mislim da je najpametnije? Tesko ces ti naći nesto da ti odgovara. Ali tu smo drugarski da pomognemo ako sta treba. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9534 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 2570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Nole Bg je napisao: Ipak nemoj da prodajes svoj motor, mislim da je najpametnije? Tesko ces ti naći nesto da ti odgovara. Ali tu smo drugarski da pomognemo ako sta treba. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Ja kad sam kupio GTR imao je maglenke... Prvo sto sam uradio kad sam dosao kuci je skinuo djubre i bacio... Kakve maglenke jbt, kakvi bakraci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6660 Napisano pre 4 sati BJB Maxi Scooter Club, 1909 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Svako ima pravo na svoj izbor, i ukusi su različiti, a ja sam ti naveo 3 stvari koje su stvarno potreba, tako da samo rokaj i obavesti sta si odlučio da svi zajedno podelimo tu radostPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9534 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 2570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, nadjoh snimak... Ne, ne , da ne mislis da se sprdam..evo , maglenke se vide na klipu. Momak ga je vozio sa bocnim ,bez top kofera... U pravu si za ukuse , i rekoh , ovakav GS se meni svidja .. Maglenke mi ( meni ! ) nisu potreba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 863 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Imaju maglenke smisla. Najviše da odrade ulogu fara, a i definitivno je vidljiviji motor, naročito sa žutim svetlom. E sad, dal ima baš više parova maglenki svrhu, bilo kakvu osim estetske, to je diskutabilno. Ja nemam ništa nista protiv, šta više jako su mi kul ove fensi maglenke. Evo upravo pokušavam da ih namontiram na motoru.Sa druge strane ne stoje svakom motoru. GS je realno jedna polica od šipki, u koju su ubačeni neki točkovi, opruge i agregat, a kakva je polica ako je prazna ... Meni je još malo teško da se naviknem na to, ali uspevam , počinje i da mi se svidja Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...