Libero 2276 Napisano pre 17 sati MiNistrY oF SillY WaLkS, 2151 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1684 Napisano pre 1 sat prisutan, 1276 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Uvijek sam razmišljao kako bih stvarno u nekom periodu volio da posjedujem to inžinjersko čudo zvano GS, al me stvarno obeshrabe priče Đunte i iskusnih ljudi, ili ljudi koji su imali pehove i kvarove, zato što se neko malo "zajebucnuo" u konstrukciji. Jednostavno motor nije za moj džep!! Uz svu dobru volju!! Znam da je dobar, znam da povozan, sve znam.. ali me bukvalno obeshrabi npr. ovo zezanje sa kardanom. Mogao bih ga sebi i priuštiti, naravno polovnog.. Ali jbg.. puno košta, a pun je bagova.. što je po meni nedopustivo, ipak je on kralj ceste i putovanja!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...