Rider000 2170 Napisano pre 15 sati Drug član, 1499 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da fuzasteri nisu sa aliexpress-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 2001 Napisano pre 15 sati Drug član, 2962 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan što? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6539 Napisano pre 15 sati BJB Maxi Scooter Club, 1880 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da fuzasteri nisu sa aliexpress-a Jesu, imao sam i na prošlom Gs-u, odlični su, bio prezadovoljan, sad su kod @Bojan_87 Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2170 Napisano pre 15 sati Drug član, 1499 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Jer su kolegama isti pucali u voznji u stojecem polozaju. Ista prica za podizace kormana, kvalitet loš poprilično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6539 Napisano pre 14 sati BJB Maxi Scooter Club, 1880 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Jebem li ga, ja nisam imao problema i nemam zamerku. Vreme će pokazatiPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4509 Napisano pre 14 sati Ne silazi, 6775 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11626 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 3643 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Na više motora sam imao kineskih džidža bidža, pokazali su se odlični.Pa i podizači kormana. Čitati recenzije pre kupovine i tamo ima razlike u kvalitetu, hoću reći i tamo ima Kineza! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15531 Napisano pre 7 sati Integrisan, 8164 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Miki, ti si atletski građen. Šta ću ja sa 120kg sa sve opremom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2170 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Drug član, 1499 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, shoyyka je napisao: Na više motora sam imao kineskih džidža bidža, pokazali su se odlični.Pa i podizači kormana. Čitati recenzije pre kupovine i tamo ima razlike u kvalitetu, hoću reći i tamo ima Kineza! Kvalitet im varira dosta. Meni su se pojeli navoji na podizacima kormana, mislim na unutrasnji deo koji hvata korman, samo se okrenuo na dole, sreca primetio drug dok jos nismo poceli voznju. Drugima znam da su pucali fuzasteri u voznji. Te vitalne komponente od tada pa nadalje uzimam samo homologovane. Ostale drangulije poput maglenki, retrovizora, torbi itd, ima dobrih tamo i to dosta povoljno. Promenio pre 7 sati član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2584 Napisano pre 5 sati Skuteras, 3818 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih mogao iz iskustva da vas posavetujem da ne bacate pare na Denali, ona kineska kopija za 20€ radi isti posao. Imao sam je na Burgmanu, eno je vec 3 godine radi. Drugar ima na GS- u Denali, ne moze da se kaze koja je jaca. Za razliku kupite kvalitetnije nesto sto je bas bitno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8470 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 2355 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, muljaz je napisao: Ja bih mogao iz iskustva da vas posavetujem da ne bacate pare na sirene i ostale aliexpres tjuning budzing stajling , wunder djoku i ostale kerefeke... popravio sam ti ovo (ne zna japanac i nemac , mali kinez sto jede pirinac zna bolje , ajde ne) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6539 Napisano pre 3 sati BJB Maxi Scooter Club, 1880 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno nemam problem sa tim sto na Bmw-u imam neke Kineske dodatke, štitnike, gadzete itd, isto rade posao kao da su iz Turateka, Wunderlihta itd,a pri tom su višestruko jeftiniji.Za ovu konkretno sirenu nesto nisam bio u toku i ima sam Denali na prošlom motoru pa sam opet uzeo ali da sam nasao ili znao da ima identična kopija nebi imao problem da je uzmemPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 2001 Napisano pre 3 sati Drug član, 2962 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Rider000 je napisao: Kvalitet im varira dosta. Meni su se pojeli navoji na podizacima kormana, mislim na unutrasnji deo koji hvata korman, samo se okrenuo na dole, sreca primetio drug dok jos nismo poceli voznju. Drugima znam da su pucali fuzasteri u voznji. Te vitalne komponente od tada pa nadalje uzimam samo homologovane. Ostale drangulije poput maglenki, retrovizora, torbi itd, ima dobrih tamo i to dosta povoljno. Navoji se pojedu od siledžija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2129 Napisano pre 3 sati Drug član, 1600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih mogao iz iskustva da vas posavetujem da ne bacate pare na Denali, ona kineska kopija za 20€ radi isti posao. Imao sam je na Burgmanu, eno je vec 3 godine radi. Drugar ima na GS- u Denali, ne moze da se kaze koja je jaca. Za razliku kupite kvalitetnije nesto sto je bas bitnoPošalji link za tu sirenuSent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2439 Napisano pre 2 sati Drug član, 898 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Маде ин П.Р.Ц ја сам чак ј фузатер бушио рупице и стављао ‘црвиће, чак су и они од косооких. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2170 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Drug član, 1499 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, JevtaNS je napisao: Navoji se pojedu od siledžija Dada, jos da procitas sta sam napisao al ajd Uzmes motor od 25k eur i onda skines oridjidji deo i metnes čajnezium od 10 eura... No svaki radi kako misli i hoce. Iz najbolje namere kazem, no nije moj problem... Te drangulije, sirene, maglenke itd , sve okej. Ali da radi 30 40 eur ustede stavljam vitalni deo upitnog kvaliteta na motor, jok... Promenio pre 1 sat član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2584 Napisano pre 14 minuta Skuteras, 3818 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan I just found this on AliExpress: €24.40 | MotoLovee Vehicle 12V Super Loud Air Horn Snail Compact Horns For Motorcycle Car Truck Boat RV Modification Parts https://a.aliexpress.com/_EzcWDVe Ovako izgleda. Ima mnogo tih gedeta koji su teske gluposti, ali ljudi vole jbg. Video sam zatitu za migavce, kad padnes oce sacuva migavac, ali ce da polomi pola motora. Zastite motora koje se vezuju na mestima gde ce takodje da odvale pola bloka ako dodje do udara. Kres barovi isto… Al kad se prodaje pise, pun opreme, sav u lajsnama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...