Jump to content

Moto Zajednica

BMW R1200GS & Adv

Recommended Posts

• Drug član, 1499 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Nadam se da fuzasteri nisu sa aliexpress-a 😬

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 1880 postova
  • Motocikl: Bmw R1200Gs
Nadam se da fuzasteri nisu sa aliexpress-a
Jesu, imao sam i na prošlom Gs-u, odlični su, bio prezadovoljan, sad su kod @Bojan_87

Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka

• Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Jer su kolegama isti pucali u voznji u stojecem polozaju. Ista prica za podizace kormana, kvalitet loš poprilično. 

Jebem li ga, ja nisam imao problema i nemam zamerku. Vreme će pokazati

• Ne silazi, 3643 postova
  • Motocikl: Džies

Na više motora sam imao kineskih džidža bidža, pokazali su se odlični.Pa i podizači kormana. Čitati recenzije pre kupovine i tamo ima razlike u kvalitetu, hoću reći i tamo ima Kineza! :jee:

pre 41 minuta, shoyyka je napisao:

Na više motora sam imao kineskih džidža bidža, pokazali su se odlični.Pa i podizači kormana. Čitati recenzije pre kupovine i tamo ima razlike u kvalitetu, hoću reći i tamo ima Kineza! :jee:

Kvalitet im varira dosta. Meni su se pojeli navoji na podizacima kormana, mislim na unutrasnji deo koji hvata korman, samo se okrenuo na dole, sreca primetio drug dok jos nismo poceli voznju. Drugima znam da su pucali fuzasteri u voznji.

Te vitalne komponente od tada pa nadalje uzimam samo homologovane. Ostale drangulije poput maglenki, retrovizora, torbi itd, ima dobrih tamo i to dosta povoljno. 

Promenio član Rider000
  • Podržavam 1

• Skuteras, 3818 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Ja bih mogao iz iskustva da vas posavetujem da ne bacate pare na Denali, ona kineska kopija za 20€ radi isti posao. Imao sam je na Burgmanu, eno je vec 3 godine radi. Drugar ima na GS- u Denali, ne moze da se kaze koja je jaca. Za razliku kupite kvalitetnije nesto sto je bas bitno

• Podržavam 2

• Ne silazi, 2355 postova
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400
Pre 2 sati, muljaz je napisao:

Ja bih mogao iz iskustva da vas posavetujem da ne bacate pare na sirene i ostale aliexpres tjuning budzing stajling , wunder djoku i ostale kerefeke...

popravio sam ti ovo

(ne zna japanac i nemac , mali kinez sto jede pirinac zna bolje , ajde ne)

Apsolutno nemam problem sa tim sto na Bmw-u imam neke Kineske dodatke, štitnike, gadzete itd, isto rade posao kao da su iz Turateka, Wunderlihta itd,a pri tom su višestruko jeftiniji.
Za ovu konkretno sirenu nesto nisam bio u toku i ima sam Denali na prošlom motoru pa sam opet uzeo ali da sam nasao ili znao da ima identična kopija nebi imao problem da je uzmem

• Drug član, 2962 postova
  • Motocikl: strom 650
Pre 3 sati, Rider000 je napisao:

Kvalitet im varira dosta. Meni su se pojeli navoji na podizacima kormana, mislim na unutrasnji deo koji hvata korman, samo se okrenuo na dole, sreca primetio drug dok jos nismo poceli voznju. Drugima znam da su pucali fuzasteri u voznji.

Te vitalne komponente od tada pa nadalje uzimam samo homologovane. Ostale drangulije poput maglenki, retrovizora, torbi itd, ima dobrih tamo i to dosta povoljno. 

Navoji se pojedu od siledžija😀

• Drug član, 1600 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 1000 2014
Ja bih mogao iz iskustva da vas posavetujem da ne bacate pare na Denali, ona kineska kopija za 20€ radi isti posao. Imao sam je na Burgmanu, eno je vec 3 godine radi. Drugar ima na GS- u Denali, ne moze da se kaze koja je jaca. Za razliku kupite kvalitetnije nesto sto je bas bitno
Pošalji link za tu sirenu

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

• Drug član, 898 postova
  • Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200

Маде ин П.Р.Ц 🤣IMG_7370.thumb.jpeg.ddfdbcf81d7cf2e11363d326d17446a7.jpeg

ја сам чак ј фузатер бушио рупице и стављао ‘црвиће, чак су и они од косооких. 

Pre 2 sati, JevtaNS je napisao:

Navoji se pojedu od siledžija😀

Dada, jos da procitas sta sam napisao al ajd 🙂

Uzmes motor od 25k eur i onda skines oridjidji deo i metnes čajnezium od 10 eura... No svaki radi kako misli i hoce. Iz najbolje namere kazem, no nije moj problem... Te drangulije, sirene, maglenke itd , sve okej. Ali da radi 30 40 eur ustede stavljam vitalni deo upitnog kvaliteta na motor, jok...

Promenio član Rider000
  • Sviđa mi se 1

• Skuteras, 3818 postova
  • Motocikl: T-Max 500

I just found this on AliExpress: €24.40 | MotoLovee Vehicle 12V Super Loud Air Horn Snail Compact Horns For Motorcycle Car Truck Boat RV Modification Parts
https://a.aliexpress.com/_EzcWDVe
Ovako izgleda. 

Ima mnogo tih gedeta koji su teske gluposti, ali ljudi vole jbg. Video sam zatitu za migavce, kad padnes oce sacuva migavac, ali ce da polomi pola motora. Zastite motora koje se vezuju na mestima gde ce takodje da odvale pola bloka ako dodje do udara. Kres barovi isto… Al kad se prodaje pise, pun opreme, sav u lajsnama

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja