igor_n1 0 Napisano Septembar 12, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Loznica Motocikl: yamaha majesty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je vase misljenje o ovom motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 995 Napisano Septembar 12, 2016 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Nije loš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 12, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je kulniji od GSa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Septembar 12, 2016 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Oooooodlican motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1737 Napisano Septembar 12, 2016 Drug član, 1479 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da i nije neki krs... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Septembar 13, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ali ima i boljih i lepsih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Octobar 17, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan svaki je dobar ako je odrzavan kako sleduje .samo primerci koji su bili kod savesnih vlasnika imaju dobru buducnost,mada su po vokaciji vlasnici bmw motora savesni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3745 Napisano Octobar 17, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je r1150r najlepsi motor koji sam video do sada. R1200r je malo vise futuristickog izgleda ali opet ima smek pravog bmw nakeda. Po mom misljenju R...R serija je sustina BMW-a i nekako mi je ona direkta veza sa starim bmw motociklima R50/.... o agregatu se sve zna o tome citaj gde hoces,ciklistika je savrsena,ogibljeneje paralever/telelever,kocnice izuzetne.po polozaju on je vise kao rt nego gs jer je nize sediste a opet manje glomazan od rt-a. Jedino vetar siba i mislim da ga vizir ruzi al mora kad se ide negde dalje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2660 Napisano Octobar 19, 2016 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Meni je r1150r najlepsi motor koji sam video do sada. R1200r je malo vise futuristickog izgleda ali opet ima smek pravog bmw nakeda. Po mom misljenju R...R serija je sustina BMW-a i nekako mi je ona direkta veza sa starim bmw motociklima R50/.... o agregatu se sve zna o tome citaj gde hoces,ciklistika je savrsena,ogibljeneje paralever/telelever,kocnice izuzetne.po polozaju on je vise kao rt nego gs jer je nize sediste a opet manje glomazan od rt-a. Jedino vetar siba i mislim da ga vizir ruzi al mora kad se ide negde dalje... Vidi se da i ti volis samo plavuse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3745 Napisano Octobar 19, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Uhh volim, narucito gole Mada ova moja je sva u oklopu al je volim i takvu samo kad je rasna plavusa propelerka:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branez 0 Napisano Avgust 2, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bayern,Deutscheland Motocikl: R1200R Classic Prijavi odgovor kao problematičan Poz, da ozivim temu. Nije zato sto ga posedujem, nego je extra kvalitetan, mada prilicno skup... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Avgust 2, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da se predstaviš gdje je to predviđeno a da se tek onda počneš hvaliti??? Gospon iz DojčElanda, kako to ispod tvog avatara stoji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branez 0 Napisano Avgust 2, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bayern,Deutscheland Motocikl: R1200R Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, odavno sam ovde clan jos od prve namere da pazarim motor, tj od 2009, ali mogucnosti tada nisu dozvoljavale nabavku istog... Moj favorit kod kupovine je bila Yamaha (MT09) nova ili polovna stara do 2 godine, ali ! Pojavio se jedan oglas neposredno u mojoj blizini da se prodaje R1200R Classic iz 2011 sa 29.700 od prvog vlasnika. Otisao sam neobavezno da pogledam, sa nikakvom namerom da kupim ,jednostavno da uporedim sa Yamahom, ali cim sam ga video odmah sam ga spazio Motor sam kupio od prvog vlasnika, tj njegove udovice, jer je Herr.. umro prosle godine u svojoj 65-oj... Vlasnik sam istog od aprila ove godine, i uspeo sam koliko mi obaveze dozvoljavaju da predjem oko 1000 km. Razmisljam o prodaji istog, i kupovini R1200GS, iz razloga sto sam visok 193cm i tezak 110kg, pa mi deluje malo mali... Za dve nedelje sam u srb, naravno vozim i njega sa sobom, tako da cu malo da krstarim dole sa njim... Nadam se da je dovoljno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4261 Napisano Avgust 2, 2017 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Motor si lepo predstavio. Ali ima tema u kojoj smo se svi mi predstavili imenom i prezimenom, gde zivimo,cime se bavimo. ... Bjb nije virtuelni svet vec jedna zajednica dobrih ljudi koji vole iste stvari. Naravno,svako na svoj nacin. Mi se ovde ne poznajemo svi licno,ali to ne smeta da se super druzimo. Pozzzz Ps:off... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branez 0 Napisano Avgust 3, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bayern,Deutscheland Motocikl: R1200R Classic Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, stari roker said: Motor si lepo predstavio. Ali ima tema u kojoj smo se svi mi predstavili imenom i prezimenom, gde zivimo,cime se bavimo. ... Bjb nije virtuelni svet vec jedna zajednica dobrih ljudi koji vole iste stvari. Naravno,svako na svoj nacin. Mi se ovde ne poznajemo svi licno,ali to ne smeta da se super druzimo. Pozzzz Ps:off... Poz, gde se nalazi ta tema gde se clanovi predstavljaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 3, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Na početnoj strani https://forum.bjbikers.com/index.php?/forum/15-predstavljanje-članova/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1412 Napisano Septembar 7 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Da se malo pohvalim i oživim temu. GS mi je ispao malo kabastiji za mene, ovaj je pravi penzionerski, tražili smo se dugo i na kraju našli. Ja sam oduševljen. 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3745 Napisano Septembar 8 Astro Puki krsi sva pravila!, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Najlepsi bmw motor u poslednjih 20 god. Bez kufera se vidi dizajn. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1711 Napisano Octobar 22 Drug član, 1209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja jedan u garazi. Imao sam i R1150r, ali je ovaj 1200 po svemu bolji od njega. Lakši i jači, menjac je sa lepo rasporedjenim brzinama. Pun korisne elektronike i bez problematicnog Abs-a. Ko nema problem sa slabijom zaštitom od vetra imaće lep i sasvim upotrebljiv motor, bogate istorije iza sebe. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...