Satelis 16869 Napisano Ponedeljak u 07:32 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jeste.... jutjuber je meradovniji od nekog ko ima vise hiljada km provedena na bajku.....mmmda kako da neće biti! Taj koji si ti vozio je menjač iz 1 generacije i ako ti je Integra druga generacija. Bajk je neupotrebljiv u D modu, ceo motor rastrese od preranog saltanja. U S modu malo kasnije menja brzine, svakako ga je bolje voziti u S no u D modu. Tek od treće generacije tj model iz 2016 dobio je dosta ugladjeniji menjač sa dodatna 3 režima u Sport modu + dodatno pomeranje saltanja preko table ako nekom treba. Nemam ja sta braniti dct, prva generacija može se voziti fino, većina vozi u manuelnom modu (reč ljudi vlasnika istih). Od 16-te vozi se svaki kao klasičan bajk. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1293 Napisano Ponedeljak u 07:45 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Ok, ja kazem kakvo je moje iskustvo sa tim DCT-om. Nisam rekao da je svakome tako. I nema potrebe da budes tako nadrkan i da tako sa visine pises. Ako ne mozes normalno i civilizirano komunicirati bez bahacenja, nema potrebe ni da pises onda. Malo ti udarilo u glavu sto te hvale da si dobar majstor izgleda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 223 Napisano Ponedeljak u 09:21 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam sve generacije DCT na NC/X-ADV i mogu slobodno da kazem da je isti od 2021. konkretno na X-ADV mnogo upeglaniji i zanimljiviji menjac. Jednostavno promene brzina su momentalne, a poseduje i taj neki rev matching prilikom spustanja u nizu u visim obrtajima. Kroz user mod i podesavanja moze zaista jako lepo da se podesi spram vozaca (steta sto ne mogu svi modovi da se izmene pomalo).Ako bih morao nesto da mu zamerim to bi bila ta neka sporija voznja (ispod 15 na sat), ali eto cak i to su koliko sam video unapredili na 2025 modelu koji jos nisam imao prilike da probam, ali svakako da hocu jer me zanima razlika.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4677 Napisano Ponedeljak u 12:00 Drug član, 1028 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim 2018. godište, menjač je daleko od savršenog ali sam se odavno navikao na ručne "korekcije" stepena prenosa po gradu, van grada sam skroz u manuelnom modu. Meni ne postoji bolji motor za grad, nijedan skuter nema ovakvu kombinaciju vešanja, klirensa i kočnica, čija se prednost ipak svakodnevno oseti. Samo mi nedostaje RoadSync aplikacija, mnogo olakšava komunikaciju (čitanje poruka i odgovaranje na iste pre svega). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze 90 Napisano Ponedeljak u 12:06 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH350i Prijavi odgovor kao problematičan Što je ne instaliraš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4677 Napisano Ponedeljak u 12:13 Drug član, 1028 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Tek od 2021. je opcija na X-adv. Imao sam je na ADV350, meni lično fenomalno radila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...