Alexa90 11547 Napisano Septembar 5, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 3.9.2023. at 21:11, Mikec je napisao: Izadju 5 puta jeftinije od Hondinih OEM… Čuh na više strana da je i kvalitet takav.. I što se distancera tiče, ja imam Ovakve.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano Septembar 5, 2023 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam al ludost mi dati 300e za te OEM nogostupe.Jesi za montazu tih distancera morao oko instalacije da cackas ili je lako selo? Posto vidim da ti podizu za 3cm i priblize za 1.5cm. I koliko si visok? Jesu ti pomogli ikako?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X-ADV 2021 15 Napisano Septembar 5, 2023 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali expres, odlicni su, za ovu stvar su stvarno preterali sa cenom u hondi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Septembar 6, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.9.2023. at 20:26, Mikec je napisao: Jesi za montazu tih distancera morao oko instalacije da cackas ili je lako selo? Jok, Darko je to montirao, ali koliko znam ništa nije pravilo problem. Visok sam 196cm. Što se nogostupa tiče ja ih ne bih ni stavljao, nego su već na njemu bili ti OEM pa nisam hteo da skidam, lepo mu stoje iako meni ič ne odgovaraju zbog visine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano Septembar 9, 2023 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Odradjen servis na 1000km po vrlo zanimljivoj ceni od 18925din… Jos su mi pride oprali i podmazali sveze opran i podmazan lanac… Nemam reci, jedva cekam da mi pukne film i da batalim ovlasceni Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2724 Napisano Septembar 9, 2023 Drug član, 1629 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Preterali su ga, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1213 Napisano Septembar 9, 2023 Zainteresovan, 792 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Strasno... To je garant kod Stojanova i mene ceka prvi servis sledece nedelje... Kakvo to ulje sipaju sunce ti poljubim 3.5L 10.000din... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16527 Napisano Septembar 9, 2023 Integrisan, 4950 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja kradja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2724 Napisano Septembar 9, 2023 Drug član, 1629 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bio 17 i nesto, sipaju kao Hondino ulje, ne znam jel ga od zlata prave, radni sat je 4700. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6154 Napisano Septembar 9, 2023 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Mene samo zanima da li u tim ovlascenim servisima stvarno sipaju ta originalna i kvalitetna ulja koje proizvodjac preporucuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2724 Napisano Septembar 9, 2023 Drug član, 1629 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To niko ne zna sta ima u buretu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Septembar 9, 2023 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar skoro terao Afriku na servis, poslednji u garanciji. Nesto preko 60.000 dinara. Zamena ulja, filteri svi, zadnje plocice, ulje u kocnicama. Ja da ga oderem ko vola ne bi mu preslo 30000 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Septembar 9, 2023 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Mikec je napisao: Odradjen servis na 1000km po vrlo zanimljivoj ceni od 18925din… Jos su mi pride oprali i podmazali sveze opran i podmazan lanac… Nemam reci, jedva cekam da mi pukne film i da batalim ovlasceni Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Mene je prvi servis na 1000 kilometara sa zamjenom ulja, filtera i ulja u zadnjem diferencijalu za R1250 GSA kostao 14,400 dinara kad preracunam iz KM. U Banja Luci u Tomic doo (ovlasteni diler za BMW) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12525 Napisano Septembar 9, 2023 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Šta se čudite, motocikl je odavno komercijalizovan. Mi smo već prešli iz oblika motociklizma koji je nekada bio nekakav slobodarski duh u statusni simbol. Pogledajte samo ADV segmet kako izgleda. Koliko koštaju motocikli, koliko košta oprema i šta se vozi? Taj ADV je prevara. Taman posla da kreneš 500km od kuće bez tri alu kofera, Garmina, GS-a... Jesi lud! Današnji vlasnik motocikla ne zna ni gume da napumpa. A nekada? Ljudi vozili Dakar sa Tenerama 600, Afrikama, itd. Sad kažu Tenere 1200 ne valja. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Septembar 10, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Mikec je napisao: Odradjen servis na 1000km po vrlo zanimljivoj ceni od 18925din… Jos su mi pride oprali i podmazali sveze opran i podmazan lanac… Nemam reci, jedva cekam da mi pukne film i da batalim ovlasceni Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Cccc...ali filter menjaca (ulozak) 2140...kakve lopuze bre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Septembar 10, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji mogucnost da u ovlasceni servis doneses svoje ulje i filtere da oni zamene, ali da ostane garancija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano Septembar 10, 2023 Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan U Pijađu da.Treba pitati i deltu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Septembar 10, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pa to...da... Cini mi se da sam i ja tako razumeo u PGS-u.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15793 Napisano Septembar 18, 2023 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jedan ranjeni.... prednja kocnica izgubljena skroz, nesto je iscurelo ispod motora, rep malo ispraviti, prosirenje fuzastera udenuti, kofer ucvrstiti. stanje sranje na obe strane Kocnica je dobijena na kratko tj u mestu, cim se krene voziti propadne skroz momentalno. Nista drugo ne preostaje nego da se prednji tocak digne u vis. diskaci opasno djuskaju U mestu poluga kocnice je kako treba, cim se napravi 1m diskovi toliko razmaknu plocice da sledeci stitsak poluge dovede do totalnog propadanja. demontage cena..... prava sitnica (ako se neko odluci za zamenu) idemo na ispravljenje rezultat ... nista ja tu ne bi diro (Cola) Ovde je stvar ocigledna bila, oba diska su u problemu. Kad nismo sigurni koja strana je u problemu ide sistem eliminacije ili ti skinuti jedna klesta, ubaciti izmedju plocica staru pločicu (kako ne bi izgurao klipove) ili neki predmet koji ce imati istu funkciju, vezati da ne smeta u voznji i pravac test. operacija uspela, kocnica u fulu... idemo dalje "nesto" sto je iscurelo ispod motora je rashl. Tecnost izbaci, isperi, sipaj, odzraci, radna temp., gasi, doli na max, spakuj plastiku i ende stradalo je zabravljivanje kofera u zadnjem delu, prednje kod brave je prezivelo resenje problema.... prepumpane.... spustiti pretisak i to je toj Alexu je zezao podmazivac lanca (Pro-oiler) na njegovom mopedu, nekad radi nekad ne... tj vise nije radio nego sto je radio. Nakon sto se upali makina, krene.... posle 1-2min treba da makne . (tacku) posle broja na ekranu. To znaci da satelit vidi kretanje tj brzinu motora. Ovde to nije bio slucaj vec ubrzo predje u E mod (emergency). nesto se uz*ebao gps modul isti je zamenjen tako da je podmazivanje vraceno u funkciju 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano Septembar 19, 2023 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Šta se desi kad se diskovi onako iskrive Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15793 Napisano Septembar 19, 2023 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Čika Dule desi se isto kad i prozor pukne tj staklo..... udarac kumuje na neki način. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
46 ADV 4 Napisano Septembar 23, 2023 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: X adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, samo da se zahvalim i pohvalim doktora @Satelis na uspešnoj rehabilitaciji ranjenika Nisam video da neko tako lepo i pedantno radi. Sve pohvale i preporuke. 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dani_jel89 14 Napisano Octobar 4, 2023 U prolazu, 13 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda X ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Kupio sam Hondu X adv 2021.god pa mi sad trebaju neki dodaci za nju ( rol bar, led maglenke, proširenje copave, zadnji kofer sa nosačem), pa ukoliko imate neke preporuke ili savete, rado bih prihvatio i značilo bi mi mišljenje za dalje odluke. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dani_jel89 14 Napisano Octobar 4, 2023 U prolazu, 13 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda X ADV Prijavi odgovor kao problematičan Takođe sam zaboravio, neko je vlasniku od koga sam kupio motor poseko sediste žiletom dok je bio na parkingu, pa mi treba presvlačenje istog u približno fabričkoj varijanti. Fabričko novo u Hondi je prava sitnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2318 Napisano Octobar 5, 2023 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom nova masina! Za opremu mozda da proveris kod @Baniša. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...