Stefan0806 0 Napisano Maj 26, 2016 U prolazu, 10 postova Lokacija: Mataruška Banja, Kraljevo Motocikl: Aprilia SR 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Maj 26, 2016 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Kofa, šampon, sunđer, voda i udri. Nema tu filozofije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Maj 26, 2016 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kofa, šampon, sunđer, voda i udri. Nema tu filozofije Ima Pope ima.....motor nemoj prati kad je vruc tj neposredno posle voznje i ako puskiras, puskiraj od kontakt brave na dole. Takodje obrati paznju gde je usisnik vazduha na kucistu f. vazduha, da ne bi nafilovao vodom prilikom pranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Maj 27, 2016 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan I ako ti je izlozen karburator ispred zadnjeg tocka gledaj da ne bijes puskom po njemu ni po crevima za gorivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Mozda cak bolje za pocetak sa obicnim crevom i vodom osim ako ne vozis neki off pa imas blata po skuteru koje ne moze da se skine. Takodje ne bi valjalo da se prskaju lezajevi prednjeg tocka sa puskom (ispravite me ako gresim) kolko sam cuo da se prljavstina ne bi dublje jos zabijala... Ima ovih par stvari koje su ti kolege rekle, ostalo sve lepo voda sapunica i udri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan0806 0 Napisano Maj 27, 2016 U prolazu, 10 postova Lokacija: Mataruška Banja, Kraljevo Motocikl: Aprilia SR 50 Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2263 Napisano Maj 27, 2016 Drug član, 987 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ja moj perem karcher om...takodje sam i 50cc prao tako ali samo ako ga necu voziti odma jer nece da upali odma posle pranja...uglavnom treba obratiti paznju da mu se ne natopi svecica ili karb tj filter vazduha. Ja sad na beverly ju pazim samo onu tablu koja crkava upravo zbog vode. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jun 14, 2016 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Mi to ovako radimo... pre pranja posle pranja pre pranja posle pranja pre pranja posle pranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Jun 15, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja juče razmišljam baš o tome...oterao na vruće pranje na žetone, ceo skuter, i sedište i satove i vizir, sve sve...obrisao krpom provozao 3 kruga i u garažu. sad pitanje je da l' ću svaki put imati seće da ne crkne nešto od elektronika ako tako nastavim ...biće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2263 Napisano Jun 15, 2016 Drug član, 987 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan @KAWASAKI Kakvu hemiju koristite ? Kapiram da nije dovoljan samo jak pritisak za ovakav rezultat. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jul 19, 2016 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bi bacao pare na specializovana sredstva za pranje agregata, i odmascivanje istog, preporuka je bilo koje sredstvo koje se koriste domacice u kuhinji za sudove... Npr.Axel Sgrasso Jeftinije je od specializovanog sredstva, a radi isti posao, naravno pritisak vode iz puske je takodje bitan, da moze da se lepo skine masnoca i prljavstina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2263 Napisano Jul 19, 2016 Drug član, 987 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam provalio kad negde ima bas naslaga ulja tj masti da wd40 bas odmasti. Posle naprskam nekim sredstvom koje odmasti ostatke wd-a. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jul 19, 2016 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda radis duplo odmascivanje... , mislim kada pogledas, i nije bas jeftino prvo WD, pa onda i odmascivac...mislim da je WD nepotreban, pogotovu kada posle toga ispiranje radis puskom sa velikim pritiskom...ali o.k. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2263 Napisano Jul 19, 2016 Drug član, 987 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan To jeste. Ali sam nailazio na zamascene delove gde sam morao da struzem srafcigerom pa sam tu morao wd. Naravno da ne koristim uvek wd samo bas kad se mora. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11566 Napisano Jul 19, 2016 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Slobo, umesto WD-a, tu gde stružeš šrafcigerom, slobodno dobro naprskaj Sgrasso. Promenio Jul 19, 2016 član AlexaBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2263 Napisano Jul 20, 2016 Drug član, 987 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam znam Sve sam koristio. Ja imam cak i hemiju koju koriste u auto perionici,koncentrat koja se razredjuje,bas dobro skida. Time prskam felne na kolima i motoru kad perem.... Ali ni ona ne moze bas sve da skine. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4187 Napisano Avgust 6, 2016 Ne silazi, 6558 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/51565-pranje-motorcikla-moj-nacin/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...