Nikola99510 8 Napisano Februar 18, 2021 U prolazu, 23 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha T-max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Problem je sto ne znam kome da se obratim od majstora u okolini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Februar 18, 2021 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Nis, plattner... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola99510 8 Napisano Februar 18, 2021 U prolazu, 23 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha T-max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa najverovatnije ce biti da cu tamo otici, kontaktirao sam ih , rekli su mi da servis tek radi od Marta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7666 Napisano Februar 18, 2021 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Jel imas Akrapovic? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola99510 8 Napisano Februar 18, 2021 U prolazu, 23 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha T-max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam, nije neki auspuh mislim da je predhodni vlasnik stavio neki obican carbon, ali imam u planu neki kvalitetniji da uzmem vec duze vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Mart 31, 2021 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Druze, spasi sebe muke, odvezi motor kod Darka Satelisa, i uzivaj u njemu lepo vreme stizee... pozdrav i bas lep skuterSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15665 Napisano Jul 29, 2021 Integrisan, 9282 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Maxara propiskila.... jedno piskanje je na osovini radilice, desna strana kat. br. semeringa koji ce trebati drugi piskanje je na desnom se pridje "lako" za razliku od levog em nema prostora, em abs pumpa sa cevkama nacrtana bas gde ne treba malo gimnastike i izadje kaki je smesan buljavko fantastik stanje unutra ciribu ciriba - 517ml sae 10W - opruga 303.9mm limit 297.8mm - vazdusni prostor 87mm spremni za montage 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mandingo 7 Napisano Octobar 29, 2021 (promenjeno) U prolazu, 65 postova Lokacija: MKD Motocikl: Piaggio Beverly 300s hpe 2023g. Prijavi odgovor kao problematičan @SatelisHteo bih Dareta da pitam kad se sregjuje CVT dali 6302 (15x42x13) i 6007 (35x62x14) su lezaji koji je pozeljno da se promene kako i na koliko obrtaja treba raditi Tmax kad je u ler gasu (kod mene crtica ide 900-1000 obrtaja)? Promenio Octobar 29, 2021 član Mandingo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mandingo 7 Napisano Octobar 29, 2021 (promenjeno) U prolazu, 65 postova Lokacija: MKD Motocikl: Piaggio Beverly 300s hpe 2023g. Prijavi odgovor kao problematičan @SatelisI jos nesto. Ovde u Skoplju imaju lezaje FAG (nema Koyo) u tu dimenziju i pitaju me u vezi jednog od njih dali mi treba sa metalnim poklopcem ili sa gumicom. Promenio Octobar 29, 2021 član Mandingo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Octobar 29, 2021 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Mandingo je napisao: Hteo bih Dareta da pitam kad se sregjuje CVT dali 6302 (15x42x13) i 6007 (35x62x14) su lezaji koji je pozeljno da se promene kako i na koliko obrtaja treba raditi Tmax kad je u ler gasu (kod mene crtica ide 900-1000 obrtaja)? Da te cuveni dr. Dare-Satelis vidi tvoj post tj čuo taguj- oznaci ga sa @Satelis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15665 Napisano Octobar 29, 2021 Integrisan, 9282 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Koji su lezajevi stvarno ne znam napamet. Ako ne valja, vadjenje pa citanje oznake ako je ima, ako nema ondak merenje a to je ujedno i najsigurnije. Recimo SW nosi 6204 u traverzni zadnjeg tocka, te oznake pisu na fabrickom lezaju. Odes u Astrid, kupis istu oznaku ali nema montaze, nisu istih dimenzija (unutrasnja). Ler ti je nesto nizi, treba ga podici na 1.1 - 1.3Krpm, FAG je ok lezaj i uzmi gumom zatvoren. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mandingo 7 Napisano Octobar 30, 2021 (promenjeno) U prolazu, 65 postova Lokacija: MKD Motocikl: Piaggio Beverly 300s hpe 2023g. Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis Te brojeve lezaja sam napisao gledajuci tvoje sregjivanje skutera na prvoj strani ove teme, gde si ta dva lezaja menjao i veoma lepo objasnio kako se menja Za povecanje obrtaja na 1100-1300 valjda se to da srediti bez nekih problema ali koliko sam razumeo za to treba leva strana da se rasklopi. Promenio Octobar 30, 2021 član Mandingo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1245 Napisano Octobar 30, 2021 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan FAG ležaj mora da bude Germani, ako je made in Korea ne valja ništa! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12482 Napisano Octobar 30, 2021 Ne silazi, 7292 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Mandingo said: @Satelis Te brojeve lezaja sam napisao gledajuci tvoje sregjivanje skutera na prvoj strani ove teme, gde si ta dva lezaja menjao i veoma lepo objasnio kako se menja Za povecanje obrtaja na 1100-1300 valjda se to da srediti bez nekih problema ali koliko sam razumeo za to treba leva strana da se rasklopi. Pozovi Yamahu i kupi originalne ležajeve ili KOYO. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mandingo 7 Napisano Octobar 30, 2021 (promenjeno) U prolazu, 65 postova Lokacija: MKD Motocikl: Piaggio Beverly 300s hpe 2023g. Prijavi odgovor kao problematičan Za Koyo mi treba opet dimenzija. Kod Yamahe u Skoplju se ceka 20-30 dana. Ima FAG (nije Korea) kod mene u te dimenzije kako je na ovoj temi kod 2 skutera napisano ali hteo sam potvrdu u vezi toga Promenio Octobar 30, 2021 član Mandingo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1245 Napisano Octobar 30, 2021 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Mandingo je napisao: Za Koyo mi treba opet dimenzija. Kod Yamahe u Skoplju se ceka 20-30 dana. Ima FAG (nije Korea) kod mene u te dimenzije kako je na ovoj temi kod 2 skutera napisano ali hteo sam potvrdu u vezi toga Dimenzije su standardizovane za sve proizvodjače. Nije to skupo i komlikovano za zamenu, stavi taj FAG ako nije Korea, izdržaće do sledećeg servisa! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2641 Napisano Octobar 30, 2021 Drug član, 4744 postova Prijavi odgovor kao problematičan Нисам хтео да се мешам али у Скопљу имаш одличан избор лежаја.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2641 Napisano Octobar 30, 2021 Drug član, 4744 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dimenzije su standardizovane za sve proizvodjače. Nije to skupo i komlikovano za zamenu, stavi taj FAG ako nije Korea, izdržaće do sledećeg servisa!И да је Кореја колега ако се монтира прописно ништа му није.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mandingo 7 Napisano Octobar 30, 2021 U prolazu, 65 postova Lokacija: MKD Motocikl: Piaggio Beverly 300s hpe 2023g. Prijavi odgovor kao problematičan Samo sam hteo potvrdu da su te dimenzije lezaja koje su bile navedene u temi. Bitno mi je bilo da odnesem komplet delove kod majstora i da se uradi kako treba Uzecu onda FAG-ove u navedene brojeve 6302 i 6007 sa datim dimenzijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2641 Napisano Octobar 30, 2021 Drug član, 4744 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo sam hteo potvrdu da su te dimenzije lezaja koje su bile navedene u temi. Bitno mi je bilo da odnesem komplet delove kod majstora i da se uradi kako treba Uzecu onda FAG-ove u navedene brojeve 6302 i 6007 sa datim dimenzijama. Одлични лагери, проверено. Ни Фаг ни СКФ, а од КОЈО бегај.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mandingo 7 Napisano Octobar 30, 2021 U prolazu, 65 postova Lokacija: MKD Motocikl: Piaggio Beverly 300s hpe 2023g. Prijavi odgovor kao problematičan @KrokodiloКаде во Скопје овие лагери? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2641 Napisano Octobar 30, 2021 Drug član, 4744 postova Prijavi odgovor kao problematičan Мајсторот што ти го прави не знае ли? И ова да знаеш, може да се лагерите и 100€ ако ги става со чукање завршена приказна. Најчесто не е до лагерите, до монтажата е.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mandingo 7 Napisano Octobar 30, 2021 U prolazu, 65 postova Lokacija: MKD Motocikl: Piaggio Beverly 300s hpe 2023g. Prijavi odgovor kao problematičan Прво делови за CVT да се обезбедат, мајстор ќе се најде Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6125 Napisano Octobar 31, 2021 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupovao lezajeve negde prekoputa trznog centra Olimpico u skoplju, mislim da se zove lagermax ili slicno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mandingo 7 Napisano Octobar 31, 2021 U prolazu, 65 postova Lokacija: MKD Motocikl: Piaggio Beverly 300s hpe 2023g. Prijavi odgovor kao problematičan Da, tacno je. Tamo imaju FAG-ove u dimenzije o kojima je pricano u ovoj temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...