Boskorr 3 Napisano pre 17 sati U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg to mi je jasno. Ali najgore od svega je sto ja i ne znam kako taj motor treba da ubrzava. Jer se i predhodni vlasnik bunio da mu je mnogo slaba u startu. Znaci taj start je bio los i kod njega i sad kod mene. S tim sto je kod mene jos gore nego kod njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6931 Napisano pre 17 sati Ne silazi, 5035 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Uradi sve ovo sto ti je Satelis rekao, samostalno ili kod majstora. I biće to druga pesma verujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskorr 3 Napisano pre 16 sati U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg Hocu, hvala ! Javljam utiske kada budem zamenio 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...