Alekre 16676 Napisano Februar 19, 2025 Integrisan, 8484 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je skuter koji je klasa za sebe. Nema konkurenciju. Skup je oduvek bio, a nov nikada skuplji. Skoro 15000 evra ako ne i više. Ima ga jedan iz redakcije engleskog časopisa MCN. Poprilično ga je nahvalio a pored njega ima i GSXR 750 K5. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6931 Napisano Februar 19, 2025 Ne silazi, 5035 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan To je i jedini preostali "Made in Japan" skuter. Bar na evropskom tržištu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laserboy89 1 Napisano Februar 19, 2025 (promenjeno) U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam 2007 godiste, ala prava sad menjam zadnju gumu i diskove, da znate zadnji disk je isti kao i za model do 2011. Promenio Februar 19, 2025 član laserboy89 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jonares83 0 Napisano Jun 16, 2025 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав народе. Возим Tmax 500 2003. Дешава ми се у вожњи кад мало додам гас да ми се упали лампица за уље и трепће у одређеном интервалу. Скоро сам му мењао семеринге јер је пуштао на њима. Мотор је сад сув. Нема нигде трагова уља... Зна ли можда неко о чему се ради. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tahir 0 Napisano Jun 24, 2025 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolege , kad se motor zagreje pa krecem pocinje da bruji a kad je nastenderu pa stisnem kocnicu i dam gas onda bas mnogo melje kao da drobi nesto . Pomislio sam da je lamela pa sam je skinuo i rastklopio ali sve izgleda novo . Molim iskusne kolege za pomoc , sta je un pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Filip Todorovic 0 Napisano Jun 30, 2025 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li neko sa foruma prodaje Yamahu T-max model 2008-2012 ? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki9202 1 Napisano Septembar 4, 2025 U prolazu, 11 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha T-Max500 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/30/2025 at 9:03 PM, Filip Todorovic said: Pozdrav, da li neko sa foruma prodaje Yamahu T-max model 2008-2012 ? Hvala unapred. Prodajem ja.Javi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Filip Todorovic 0 Napisano April 4 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, koji antifriz sipati u navedeni model ( YAMAHA TMAX 500 2008 ), da li je dobar izbor Mannol pro cool (vec spreman za upotrebu)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16676 Napisano April 4 Integrisan, 8484 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sipaš Nisotec G12 i ne bereš brigu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskorr 2 Napisano Petak u 20:16 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, nov sam clan ovde i verovatno je pokrenuta ova tema ali bas se slabo snalazim na ovom sajtu, nadam se da necete da mi zamerite. Imam yamahu t max 500 2008 abs, ovako, motor do 50-60kmh je toliko slab kao da ima 50ccm a ne 500. Posle te brzine ide i vuce extra ali dok dostigne tu brzinu, elektricni skuter me pretekne. Menjan je kais, stavljene malosi rolnice ali i dalje isto. S tim sto kad sam stavio malosi rolnice mnogo bolje je ubrzavao od tipa 70kmh do krajnje brzine, ali start je ostao isti. Imam osecaj kao da kliza nesto, kad mu dam pun gas on vristi nenormalno ali kao baba se vuče. Jel se susretao neko sa takvim problemom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10548 Napisano Petak u 21:12 BJB Maxi Scooter Club, 6742 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan @Boskorr Pozdrav i dobrodošao na ove stranice. Postoji tema o T-Max 500 pa ću ovu tvoju spojiti sa postojećom da ne razvodnjavamo problematiku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2793 Napisano pre 18 sati Skuteras, 3844 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan T-max pored varijatora ima i mokro kvacilo. Sa kontra strane od varijatora. To sto ti kazes da ti se desava da vrti u prazno bice da su ti se lamele sjebale. Probaj bez opterecenja, kad je na centralnom stenderu da das gas, trebalo bi drugacije da se ponasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskorr 2 Napisano pre 18 sati (promenjeno) U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan @muljaz Tako je, znam. Jel moguce da se zbog rolnica tako ponasa ? Jer sam stavio od 12gr i ubrzo posle toga je počelo. Hvala na odgovoru Promenio pre 18 sati član Boskorr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 154 Napisano pre 18 sati Moto servis, 596 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Pritisnes obe kocnice u mestu, dodas gas, ne bi smeo da ide preko 4 do 5000 obrtaja. TO PROBAS SAMO NA KRATKO - NEKOLIKO SEKUNDI... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6931 Napisano pre 18 sati Ne silazi, 5035 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Boskorr je napisao: Jer sam stavio od 12gr i ubrzo posle toga je počelo. Može, ako su prelake. Rolnice moraju biti odgovarajuće gramaže, naravno i dimenzija i broja komada, ispravno montirane. Uzmi malo izguglaj kako CVT radi, biće ti jasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2793 Napisano pre 18 sati Skuteras, 3844 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih menajo prosle godine, koliko se secam za njega idu rolnice oko 19g +/- 1, tako da to sto si ti stavio je bas prelako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskorr 2 Napisano pre 17 sati U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg sto se tice mehanike nista mi nije nejasno, imam svoju garazu i generalno sve oko mojih motora radim sam. Ali skutere stvarno nisam rasturao do sad, pogotovo ne ovih kubikaza. E sad, kad sam stavio od 12gr rolnice taj dan nisam primetio da kliza koliko sad. A njih sam stavio iz razloga sto mi je start mnogo bio lenj. Bukvalno tek posle 50-60kmh krece da ubrzava, kad sam stavio od 12 start se nije promenio samo ubrzanje od tih 50-60 do krajnje brzine. Nasao sam da idu 18gr fabricke, medjutim kad sam skinuo, neko je vec pre mene stavio od 15gr. Bas sam zbunjen i ne znam odakle da pocnem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskorr 2 Napisano pre 17 sati U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan @muljaz ja sam po netu nasao da idu fabricke 18-19gr a kad sam skinuo vec je neko pre mene stavio od 15gr. I opet mu je start bio jako jako slab Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskorr 2 Napisano pre 17 sati U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Majesty 250DX obrtaji idu bukvalno do kraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6931 Napisano pre 17 sati Ne silazi, 5035 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako su 18g fabričke, 12g su očigledno prelake, to je skoro 40% manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 154 Napisano pre 17 sati Moto servis, 596 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je da si sipao neadekvatno ulje u motor a moguce je i da zbog lakih rolnica nije prenosio dovoljno centrifugalne sile na lamele tj kvacilo i onda je u gradskoj i sporijoj vožnji non stop proklizavao na kvacilu dok nije olizao lamele... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskorr 2 Napisano pre 17 sati U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg okej, ocigledno su prelake. A jel imas mozda predstavu sto se ponasao i sa 15gr mnogo lenju u startu ? Da li da stavim fabricke pa da probam ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskorr 2 Napisano pre 17 sati U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Majesty 250DX Ocigledno cu da menjam lamele, i vraticu ove koje su bile od 15gr pa cu da vidim kako ce tad da se ponasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17809 Napisano pre 14 sati Integrisan, 9771 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Po opisanom tebi su tu lamele otišle. Rasturi obe strane, vrati rolnice na oem gramažu, zameni centralnu oprugu, zameni lamele i biće sve kako treba. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6931 Napisano pre 10 sati Ne silazi, 5035 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Takođe, što je rekao kolega isped, ulje mora biti JASO MA/MA2 tipa, zbog mokrog kvačila. MB skuter ulja ne odgovaraju, tj proklizava kvačilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...