cika miloje 84 Napisano Jul 2 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan КLE sam prodao kolegi. Sad bi trebao menjati gume, zbog starosti (guma). Imate li neku preporuku, marka, gde kupiti u BG? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 5317 Napisano Jul 2 Advanced Member, 2143 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Za koju namenu, asfalt ili van asfalta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 84 Napisano Jul 2 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Asfalt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 312 Napisano Jul 3 (promenjeno) Fat and furios, 639 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, beverly 300 Prijavi odgovor kao problematičan za mene je metzeler br.1 za asfalt, a trpi i makadam. U CG ih nema već neko vrijeme Promenio Jul 3 član Gastrorider 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 223 Napisano Jul 18 Svrati ponekad, 177 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi "pomoć prijatelja " Da li neko zna gde može da se nabavi kod nas ( ili ima nekog ko ima neki kle za delove ) tzv. nosač zadnjeg lančanika, ili po naški Sprocket Carrier / Hub Pre neki dan sam se vozio sa drugarom koji je imao neverovatnu sreću u nesreći, spao mu je prednji lančanik, blokirao lanac i zadnji točak ,na sreću sve na nekih 40 km/ h bez ikog oko nas i kad smo sve vratili i krenuli nazad, posle nekih 15 km mu se doslovce raspao taj deo. Svaka ideja za zamenu je dobrodošla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drdamjan 84 Napisano Jul 22 U prolazu, 80 postova Lokacija: Bjelovar Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/18/2025 at 2:54 PM, eurokrem said: Treba mi "pomoć prijatelja " Da li neko zna gde može da se nabavi kod nas ( ili ima nekog ko ima neki kle za delove ) tzv. nosač zadnjeg lančanika, ili po naški Sprocket Carrier / Hub Pre neki dan sam se vozio sa drugarom koji je imao neverovatnu sreću u nesreći, spao mu je prednji lančanik, blokirao lanac i zadnji točak ,na sreću sve na nekih 40 km/ h bez ikog oko nas i kad smo sve vratili i krenuli nazad, posle nekih 15 km mu se doslovce raspao taj deo. Svaka ideja za zamenu je dobrodošla nabavi glavčinu, ležaj, komplet lančani prijenos sa gumenim utišačem, osigurač prednjeg lančanika ako je limeni bez matice naprijed, kvaru je kumovao dotrajali lančani prijenos i još više klimanje nabe u ležaju, pa su prsti/rebra bili naprezani ukoso, po vrhovima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 292 Napisano Jul 30 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Кад већ питамо - зна ли неко где има да се купи онај део за брзиномер - преносник обртаја са точка на пуж - као подлошка са 2 перца која погони пињон? Купио сам га пре годину дана овде 410641051 RECEIVER-SPEEDOMETER Part Kawasaki - MSP WWW.MOTORCYCLESPAREPARTS.EU MSP is Europe’s most popular online parts supplier, buy new... Верујете - негде сам га затурио и не могу да га нађем... (наћи ћу га када купим други и монтирам, наравно...) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 312 Napisano Jul 31 Fat and furios, 639 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, beverly 300 Prijavi odgovor kao problematičan Montirao sam kineski instrument za temp. i voltmetar. Radi fino, jedino senzor nemam ideju da bolje nakačim nego na metalnu cijev sa pumpe od vode. Problem je što ga tu vazduh jače hladi u vožnji pa manje i pokazuje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 312 Napisano Jul 31 Fat and furios, 639 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, beverly 300 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 176 Napisano Jul 31 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Gastrorider je napisao: Stavi to između rebara glave cilindara sa zadnje strane kod karburatora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 312 Napisano Jul 31 Fat and furios, 639 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, beverly 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tu bi bilo najbolje, ali nema pogodan šaraf da ga fiksiram. I ovo sad sam improvizovao šelnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2017 Napisano Avgust 1 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Gastrorider Ako već nema drugog rešenja, moglo bi se navući preko sonde i cevi parče izolacije, ima u sivoj boji, one što se koristi za izolaciju vodovodnih cevi i slično, što je razrezana po sredini. Ne bi trebalo da odskače mnogo na oko a zaštitilo bi sondu od hlađenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 312 Napisano Avgust 1 Fat and furios, 639 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, beverly 300 Prijavi odgovor kao problematičan e to je dobra ideja, probaću, hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1057 Napisano Avgust 5 Drug član, 3019 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Koje su dimenzije ili oznaka prednje unutrasnje gume, i gde nabaviti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2017 Napisano Avgust 5 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan @rboban Imaš u Kompp co u Batajnici a imaju mislim i na Novom Beogradu radnju. Tražiš po dimenziji spoljašnje 90/90/21. Proveri na sajtu šta imaju u ponudi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beretta021 24 Napisano Avgust 5 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, rboban said: Koje su dimenzije ili oznaka prednje unutrasnje gume, i gde nabaviti? Ja sam uzeo u Kompp co za 2310din pre koji mesec 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 312 Napisano Avgust 5 Fat and furios, 639 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, beverly 300 Prijavi odgovor kao problematičan Debelozidne, kupio sam u Kraljevo. Zaboravio sam cijenu, al čini mi se oko 30-40 evra obije. Evo i kontakt radnje na slici, ako spada u nedozvoljeno reklamiranje, molim da se obriše. Samo želim da pomognem u nabavci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drdamjan 84 Napisano Avgust 5 U prolazu, 80 postova Lokacija: Bjelovar Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/31/2025 at 9:37 PM, Plavšić said: Stavi to između rebara glave cilindara sa zadnje strane kod karburatora pumpa tjera ohlađenu vodu odozdo s kilera u cilindre... prispodobi negdje oko grla-termostata, gore, ili uz cjevčicu koja ide iz glave, da mjeri vruću vodu, makar gore navrh killera, staniol, staniol traka, to nekako omotati da senzoru bude vruće PS pozdrav sa KLE-croatia foruma 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 312 Napisano Avgust 6 Fat and furios, 639 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, beverly 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na sugestijama momci, uradiću tako nekako na zimu kad ga razmontiram i krenem u detaljno sređivanje. Takođe, doktore, veliki KLE pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...