GAGI74 482 Napisano Octobar 29, 2019 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne, neces pogresiti sa Oxfordom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Octobar 29, 2019 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2619 Napisano Octobar 29, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan @mali_veseljak Druže, pridružujem se čestitkama! Za mene je sezona već neko vreme završena. Završio nekako u SAD poslednjih mesec dana, pa je motor konzerviran neposredno pre toga. Računao sam ovde da isprobam neki, bila je neka prilika, ali ovde vreme buđavooo, a kako bi samo dobro došao motocikl za ove gužve ovde... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 29, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, GAGI74 said: Ove nove poluge imaju malo vise lufta od fabrickih ali nije strasno. Ja sam mijenjao i tako negdje platio kao i ti. Isto imaju vise lifta nego fabricke ali nista strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1560 Napisano Octobar 29, 2019 Drug član, 1304 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je verovati Tim kineskim polugama? Cena jeste primamljiva ali ne znam kakav je kvalitet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 30, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ja ove sezone sa njima odvezoh 10.000 km okruglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano Octobar 30, 2019 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je verovati Tim kineskim polugama? Cena jeste primamljiva ali ne znam kakav je kvalitet...Ja ih imao na traceru, sad cu ih i na tenere montiratPoslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1560 Napisano Octobar 30, 2019 Drug član, 1304 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da su dobre, a za neke markirane evropske lagano može da se plati i 200€... Dranje ovčica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1254 Napisano Octobar 31, 2019 prisutan, 1133 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan On 28.10.2019. at 20:38, mali_veseljak je napisao: Ljubimac u subotu opran, podmazan i spakovan. U nedelju raspakovan i malo provozan Definitivno je za mene sezona juce zavrsila. Danas je kuci iz porodilista dosla jedna mala princeza . Čestitke!!!! Živa ,zdrava prava!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2035 Napisano Octobar 31, 2019 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan On 29.10.2019. at 2:38, mali_veseljak je napisao: Ljubimac u subotu opran, podmazan i spakovan. U nedelju raspakovan i malo provozan Definitivno je za mene sezona juce zavrsila. Danas je kuci iz porodilista dosla jedna mala princeza . Cestitam!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 3, 2019 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Novi Tracer 700 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano Novembar 4, 2019 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Novi Tracer 700Ne znam. Moram vidjeti uzivo, jer ovako na slikama, nije mi nesto Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 4, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Hm...cudno na slikama izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano Novembar 4, 2019 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Da... iako vjerujem da ce biti super uzivoPoslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 4, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Vjerovatno. Sto duze gledam slike vise mi se svidja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 4, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ode cijena preko 9500eur. Mogu da se kladim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12564 Napisano Novembar 4, 2019 Ne silazi, 7338 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Opet neka korporativna proseravanja. Pohvalio ga šef i smeška mu se koleginice. Ajdeeee. Ko ih šiša, nisu izmislili ko zna šta, samo motor na kojem su maksimalno srezani troškovi. Nema vizir, nema far, nema lepih finiša, ni aluminijuma, ni hroma, lakiranih površina... Samo podignut nejked. Ne kažem da je loš motor, samo ga treba posmatrati kao sredstvo. Pretvoriše motore u kućne uređaje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 4, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ne vole svi aluminijum i hrom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Novembar 4, 2019 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Link od live prenosa novih modela. https://youtu.be/e3AJOr7X8DU 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Novembar 4, 2019 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja ovaj novi tracer 700. Konacno su izbacili one glupe migavce od pre 10 godina, sad je sve led tehnologija. Ostaje da se vidi cena i koliko će da poraste. https://youtu.be/anq8qHdMmPM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano Novembar 4, 2019 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan Odavno odvratnije izreziranog videa nisa pogledao ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano Novembar 4, 2019 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Odavno odvratnije izreziranog videa nisa pogledao ...Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12564 Napisano Novembar 5, 2019 Ne silazi, 7338 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Što lepo ne naprave nov TDM nego i dalje koriste dizajnerske elemente starog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Novembar 5, 2019 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Novembar 5, 2019 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bas dobro izgleda, lepsi mi je od starog, agresivniji Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...