Grujale 28 Napisano Jul 18, 2022 U prolazu, 21 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Tenere 700 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala Inače zvao sam i plattner i rekli su mi isto, cena regular i 15% na yamahinu opremu. A da zaboravio sam dobio sam i privezak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Jul 18, 2022 Drug član, 4125 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan A okvir za tablicu??Poslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grujale 28 Napisano Jul 19, 2022 U prolazu, 21 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Tenere 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, el classico je napisao: A okvir za tablicu?? Poslato priko Ténéré Da da i okvir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sku11e. 130 Napisano Jul 19, 2022 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-07 Ice Fluo (2020) / Yamaha Ténéré 700 - Ceramic Blue (2021) Prijavi odgovor kao problematičan U suštini, kad se prevede nisi dobio ništa. Pošto je sve i ovako precenjeno, da su dali 30% i više moglo bi da se smatra nekim popustom. Dosta puta sam čuo da je neko dobio besplatno X broj servisa, ili ne znam ni ja kakav popust, a lično nikad nisam uspeo ništa približno da dobijem/ispregovaram... Pitam se jesu li to neke rodbinske/drugarske veze, ili su to vozila koja dugo stoje na lageru pa moraju dodatne pogodnosti da daju, ili meni fali pregovaračkih sposobnosti, da na vreme uplatim kurs neki ili pročitam Miškovićevu knjigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jul 27, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan On 19.7.2022. at 12:34, Sku11e. je napisao: ...ili pročitam Miškovićevu knjigu. Nije mi dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grujale 28 Napisano Jul 30, 2022 U prolazu, 21 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Tenere 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel normalno da se posle jedne off road vožnje desi ovo? Oba točka imaju deformaciju, za prednji ajde nije mi toliko čudno naboo sam ga par puta na neki kamen ali zadnji Ja nzm dali onaj Tares ima specijalne felne ili ih ispravlja svaki put, ali čudno mi je malo.. Jel se i vama dešavalo isto? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1314 Napisano Jul 30, 2022 Drug član, 1132 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da si ih malo zesce nabo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4381 Napisano Jul 30, 2022 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Koji pritisak u gumama, i koliko brzo po kamenju/rupama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grujale 28 Napisano Jul 30, 2022 U prolazu, 21 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Tenere 700 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Gliga je napisao: Koji pritisak u gumama, i koliko brzo po kamenju/rupama? 2 bara, 50-60 kmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4381 Napisano Jul 30, 2022 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Baš bezveze Ne bih očekivao takva oštećenja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2383 Napisano Jul 30, 2022 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kad gledamo klipove na You tube onda ne vidimo krive i izubijane bandaše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Jul 30, 2022 Drug član, 4125 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pol Tates 100% vozi na Excel Takasago felgama.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Avgust 2, 2022 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Šta sve nisam radio Dominatoru sa DID felnama i ništa ni blizu ovoga se nije desilo. Znači nema šanse da se ovo desi na motoru od 10k evra. Da se felna ovako uvije posle prve off vožnje. Jednostavno ne bi smelo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 596 Napisano Avgust 2, 2022 Drug član, 1360 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, baneBP je napisao: Šta sve nisam radio Dominatoru sa DID felnama i ništa ni blizu ovoga se nije desilo. Znači nema šanse da se ovo desi na motoru od 10k evra. Da se felna ovako uvije posle prve off vožnje. Jednostavno ne bi smelo. Problem je u tome što su to vrlo široke felge, u principu cestovne, pa lako dolazi u kontakt sama felga sa kamenom ili nekim drugim predmetom. Dominator je imao felgu mislim 2.50x17 , a ovo je puuuno šire, manje više svi motori za offroad imaju felge 2.50x18, to je sasvim druga priča. Dosta ljudi je imalo isti problem na t700, isto kao i na nekim drugim motorima. I još vjerovatno igra i sama kvaliteta malo, al kažem ti tu široku felgu saviješ u trenu i sa najmanjim udarom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagor-te-nei 35 Napisano Avgust 2, 2022 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 450MT Prijavi odgovor kao problematičan On 31.7.2022. at 0:16, el classico je napisao: Pol Tates 100% vozi na Excel Takasago felgama. Poslato priko Ténéré Cena sve govori https://www.twalcom.com/en/prodotto/excel-rim-reinforced-yamaha-700-tenere-excel/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Avgust 12, 2022 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/28/2022 at 11:36 PM, PaPaja said: Vozi li neko od vas suvozača i kakvi su utisci? Razmisljam da li bi mogao i gospodju ponekad da vozim ako kupim T7... Testirano. Gospodja oko 70 i ja 120+kg + stvari Lepo smo se provozali po regionu Malo Bosna, Hrvatska i Crna gora. Sto se tice putovanja u dvoje oko cega sam se najvise dvoumio i bio spreman da odustanem od toga, bolje je od ocekivanja. Sediste je jedino pretvrdo tako da dupe boli posle malo vece kilometraze ali zanimljivo nema bolova u kicmi, verovatno zbog polozaja sedenja. Snage mi nije falilo ni za voznju ni za preticanje. Zanimljiv osecaj kao da bolje i ostrije vuce od Caponorda i Varadera iako ima 30+ konja manje. Verovatno zato sto su mladi i odmorni konji.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 596 Napisano Avgust 12, 2022 Drug član, 1360 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, PaPaja je napisao: Zanimljiv osecaj kao da bolje i ostrije vuce od Caponorda i Varadera iako ima 30+ konja manje. Verovatno zato sto su mladi i odmorni konji.... Nije sve u konjima, ima puno toga i u liniji momenta, kako je podešeno ubrizgavanje, itd. Na papiru recimo i novi V-strom 650 i T700 imaju skoro isto konja, ali yamaha osjetno bolje ide... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Avgust 13, 2022 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...ja se već umorio od priče da su konji u auto-moto industriji isto što i mega pikseli kod mobilnih... To je priča prodavaca kako da nešto kvantifikuju i spakuju da je to super strava mega ekskluzivno... Deskriptivno: Honda morala da ispuni euronormu, i tada da ne bi bacila VFR agregat u koji su toliko puno uložili smisli foru - ako se po po pravilniku meri emisija na 50% obrtaja, nama agregat vrti 12.000 znači 6000rpm... Možemo da napravimo dva moda agregata! Kako?! Pa lepo "dve bregaste". Prvu za niži opseg uštimamo da budemo ispod emisije (ne fali nama mnogo) a drugu... Ništa. ta je bila super. Dići ćemo rpm limiter, više konja, reći ćemo da je sad bolji novi agregat. Između ventil koji će to da promeni na 6300rpm - ajmo! I to je 2003. izgledalo ovako: Narandžasta boja je "čuveni" Vtec. "Dobar dan gospodine, ovo je novi model, ima JAČI agregat, više konja".. Jači agregat nije mogao da priđe nigde 800fi, dobio je OSETNU knedlu, ono na šta su se svi žalili, a da ne pričamo da efi nije mogao da priđe karburator verziji, zato je dobio porast u zapremini, da nadoknade gubitak (crvena boja je čuveni VFR 750, ono što i je napravilo taj motor kultnim). Zaključak ove priče je: auto-moto industrija su najveći prevaranti na planeti, a prodavci tek nemaju pojma o čemu pričaju, i sad su im najveća pomoć novi YT promoteri (tek oni su baš objektivni ubilo se). Oni su tu da napre novac. Kraj. Novi motori su sve skuplji i sve manje mi kao kupci dobijamo. Štender se doplaćuje, vešanje se podrazumeva da ćeš da menjaš.. alat i uputstvo ne dobiješ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2556 Napisano Avgust 13, 2022 Drug član, 1501 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Omiljeni citati "Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." Colin Chapman. “Horsepower sells cars, torque wins races.” Carroll Shelby Sve treba da se podesi. Ne moze jedno bez drugog... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Avgust 13, 2022 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 7/30/2022 at 5:58 PM, Grujale said: Šokiran sam. Lagani off road i ovako prođe felna?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1667 Napisano Avgust 14, 2022 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel normalno da se posle jedne off road vožnje desi ovo? Oba točka imaju deformaciju, za prednji ajde nije mi toliko čudno naboo sam ga par puta na neki kamen ali zadnji Ja nzm dali onaj Tares ima specijalne felne ili ih ispravlja svaki put, ali čudno mi je malo.. Jel se i vama dešavalo isto?Ovo je katastrofa... Da je samo jedan tocak pa kao hajde nisi imao srece. ALI oba tocka!?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Avgust 14, 2022 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Nekako mi bukvalno neverovatno, narocito za zadnji tocak, nikako ne mogu da se otmem mislju da je fabricka greska ali da pri kupovini motora to prosto nisi primetio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grujale 28 Napisano Avgust 20, 2022 U prolazu, 21 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Tenere 700 Prijavi odgovor kao problematičan On 14.8.2022. at 9:41, jorga83 je napisao: Nekako mi bukvalno neverovatno, narocito za zadnji tocak, nikako ne mogu da se otmem mislju da je fabricka greska ali da pri kupovini motora to prosto nisi primetio Ne bih rekao bukvalno sam ga gledao dva sata u salonu dok sam čekao papirologiju i prikolicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grujale 28 Napisano Avgust 20, 2022 U prolazu, 21 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Tenere 700 Prijavi odgovor kao problematičan Malo estetike 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikaragva 25 Napisano Septembar 9, 2022 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 1.3.2022. at 1:14, zagor-te-nei je napisao: Da li se posebno narucuje auspuh koji moze da se smota na gore ili svaki moze ovako da se postavi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...