ducans 175 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Meni juce stiglo.Snimili mi na silasku sa mosta slobode gde krece 50km/h isao 80.10000 platim pola i teraj dalje,sta cesPoslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13913 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 3103 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Djeronimo je napisao: Meni je pre 2 godine stiglo sa tog novog radara u BG, Daj lokaciju, da znamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13913 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 3103 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Alexandra995 je napisao: https://rnk.sipres.sud.rs/ Će da rade lanci i katanci, da možemo na miru da vozimo. Proverio sebe, čist za sada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3962 Napisano pre 3 sati Malinar u pokusaju, 1816 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, živke je napisao: Kako je to uopšte moguće ? Piše li vreme, mesto itd ? Nisi me razumeo, stigne ti na kućnu adresu poruka da se javiš u odredjenu policijsku upravu u roku od desetak dana da potvrdiš da si ti napravio odredjeni prekršaj i ništa više. Tamo kad se javiš, kažu ti sve detalje oko prekršaja (datum, vreme i mesto, kao i vrstu prekršaja) i pokažu sliku kao dokaz. Pre sat vremena, Djeronimo je napisao: Meni je pre 2 godine stiglo sa tog novog radara u BG, solidno prekoracenje motorom. Angazovao sam advokata, i na kraju mi je stiglo da sam oslobodjen optuzbi . U BG ima par mesta gde postavljaju taj radar, tako da tu pazim, a i cini mi se da tolerisu 10-20 preko, inace bi svima stizalo non stop. Ispod 20 ne šalju za sada, ne isplati im se, a imaju sasvim dovoljno ovih preko 20 km/h. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 415 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan I kod Nas na jugu I'ma ovih sto snimaju,meni je pre dva meseca stigla kazna za prekoracenje brzine kilima,snimljena zadnja tablica automobila,sve uredno vreme datum mesto . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 543 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Blaza said: Daj lokaciju, da znamo... Mene su snimili u Bulevaru Patrijarha Pavla, od Topcidera ka Pere Velimirovica. Cesto sam ih vidjao posle tamo, stekaju taj novi radar iza kucice sa strane ka zeleznickoj pruzi. Vidjao sam taj isti radar na Bezanijskoj Kosi u Marka Celebonovica, kao i na obrenovackom putu negde oko skretanja za ibarsku. Mada iskreno u poslednje vreme ga dosta redje vidjam, nadam se da su im pocrkali ti radari il nesto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8415 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 2339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Djeronimo je napisao: Meni je pre 2 godine stiglo sa tog novog radara u BG, solidno prekoracenje motorom. Angazovao sam advokata, i na kraju mi je stiglo da sam oslobodjen optuzbi . daj neki detaljcic ? na koju foru ? ili pisi u PP ako neces da je javno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8524 Napisano pre 2 sati -, 1874 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Blaza said: Proverio sebe, čist za sada... Ali sad si zaveden u sistemu da si proveravao. Cim si proveravao znaci da ne vozis po propisima. Sad aplikacija proverava koje su tablice na tvom imenu, pa ce u algoritmu da doda te tablice i onda ce automatski da izlazi notifikacija da je potrebno slanje prijave kada napravis prekrsaj... Jebiga, duboka drzava 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 506 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 467 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, milomir22 je napisao: Ispod 20 ne šalju za sada, ne isplati im se, a imaju sasvim dovoljno ovih preko 20 km/h. To mi je i advokat rekao ali ja ipak dobio za 64 u zoni 50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...