vidakn 1781 Napisano Januar 24, 2019 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Mada sad je na rasprodaji i ovo Buy 12V VEHICLE EURO SOCKET 10A, 170 CM WIR. HARNESS | Louis Motorcycle & Leisure M.LOUIS.EU 12V VEHICLE EURO SOCKET 10A, 170 CM WIR. HARNESS at Louis. Secure payment ✓ Free returns ✓ 2-year right of return ✓ » Buy now! i mala je razlika u ceni.Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 626 Napisano Januar 24, 2019 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 411 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve uticnice kao sto je Saito ima u Motomaniji. Istog su kvaliteta, ako ne i bolje. Ali postoji problem sto su par milimetara "dublje", pa neki punjaci ne mogu da dohvate (+) i naprave kontakt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Januar 25, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan To što neće da dohvati plus se lako rešava ukoliko je isti šraf...Sent from my SM-J500FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 626 Napisano Januar 25, 2019 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 411 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan A na ovoj je zapunktovano. Moze da se dolemi matica ili da se razbusi, pa da se umetne sraf, kako je na Saitovoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7681 Napisano Januar 25, 2019 Drug član, 2944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da nema možda neko viška ovaj plastični nosač utičnice što se kači na korman? Trebao bi mi.Meni je pukao, pa sam ovako rijesioПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Januar 25, 2019 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan @Bigor Dobro si to izgrunfovao. Kod mene nije pukao, imam nosač za utičnicu baš za v-stroma koja se montira oko brave paljenja. Nego kad sam to radio pre par godina negde mi se zagubio taj nosač, tad mi bio višak. A u ovoj zimskoj dokolici sam poručio kompas pa htedoh da ga iskoristim za to. I nadjoh nosač posle malo preturanja po stvarima :)) Evo i jednog i drugog nosača: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2540 Napisano Februar 5, 2019 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jos jednog rešenja za USB utičnicu: Uzeo sam USB punjač za auto koji sam ranije pominjao Rasturio sam ga, pa na osnovu veličine štampane poličice sam nacrtao kutiju i pustio na 3D stampu ... i to je ispalo ovako: Onda sam ofarbao u crno, napakovao elektroniku, prekidač i kabal ... i ispalo je ovako: Ovaj beo krug sam ostavio neobojen, jer tu sija led dioda. I kada se sve spakovalo, sa kineskim nosačem za telefon, izgleda ovako: 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Februar 5, 2019 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jos jednog rešenja za USB utičnicu: Uzeo sam USB punjač za auto koji sam ranije pominjao Rasturio sam ga, pa na osnovu veličine štampane poličice sam nacrtao kutiju i pustio na 3D stampu ... i to je ispalo ovako: Onda sam ofarbao u crno, napakovao elektroniku, prekidač i kabal ... i ispalo je ovako: Ovaj beo krug sam ostavio neobojen, jer tu sija led dioda. I kada se sve spakovalo, sa kineskim nosačem za telefon, izgleda ovako:Zanimljivo, ali ja sam vise fasciniran 3d stampacem, jako korisna stvar svasta nesto moze da se napravi. Koliko mu treba vremena da odstampa ovako nesto? Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Februar 16, 2019 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Februar 16, 2019 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Radi i za upaljač...sa još jednim voltmetrom: how to up load Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Februar 16, 2019 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Plus na aku ali stavio i prekidač: nearest ibc bank Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 196 Napisano Septembar 17, 2019 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan On 7.6.2017. at 22:54, forshizzle je napisao: Ja sam sebi namjestio ovaj iz Louisa. ALBRECHT TWIN USB SOCKET Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk Ja sam nedavno uzeo slicnu uticnicu, ali na zalost posle nekoliko dana drzac (deo koji se montira na korman) se raspao da li od toplote motora pa ta plastika popucala... Trenutno mi uticnica stoji uvezana trakom za korman, ali ako ima neko konstruktivno i trajnije resenje neka javi, please.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1044 Napisano Septembar 17, 2019 Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Slican slučaj, cuveni chinese quality, ali nista sto plasticna vezica i jedna selna ne mogu da rese 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7681 Napisano Septembar 17, 2019 Drug član, 2944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, theBeast said: Ja sam nedavno uzeo slicnu uticnicu, ali na zalost posle nekoliko dana drzac (deo koji se montira na korman) se raspao da li od toplote motora pa ta plastika popucala... Trenutno mi uticnica stoji uvezana trakom za korman, ali ako ima neko konstruktivno i trajnije resenje neka javi, please.... Pa na istoj stranici imas resenje koje sam predlozio, vrati se malo na vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 196 Napisano Septembar 28, 2019 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog resenja sa dve šelne, prsten u prsten. Vrlo jednostavo, jeftino i drzi odlicno. Predhodno sam ih ofarbao u crno sa sprejom, al se malo ogulilo dok sam montirao, doteracu to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 619 Napisano Septembar 28, 2019 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog resenja sa dve šelne, prsten u prsten. Vrlo jednostavo, jeftino i drzi odlicno. Predhodno sam ih ofarbao u crno sa sprejom, al se malo ogulilo dok sam montirao, doteracu to Lepo reseno,Nego kako ti se pokazao ovaj nosac za telefon?Drzanje i kako podnosi vibracije?Sorry za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 196 Napisano Septembar 28, 2019 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Borkosan je napisao: Lepo reseno, Nego kako ti se pokazao ovaj nosac za telefon? Drzanje i kako podnosi vibracije? Sorry za off Nije lose. Prelazio sam i po 500km a da mi je telefon non stop bio na ovom nosacu. Nosac je ceo metalni pa nema sta da popuca od vribracija. Mozda sam samo jednom na pocetku primetio da je malo popustio, ali cenim da nisam dovoljno stegao telefon, jer nisam imao maskicu pa sam se plasio da dovoljno zategnem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2540 Napisano Septembar 29, 2019 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Borkosan je napisao: Lepo reseno, Nego kako ti se pokazao ovaj nosac za telefon? Drzanje i kako podnosi vibracije? Sorry za off Imam i ja isti nosač za telefon, i dobro se pokazao, ali ima jednu manu: kada skinem telefon, a nosač ostane u otovorenom položaju, zveči ubija koliko se čuje, pa moram da ga zatvorim, tj da skroz zavijem šraf za stezanje telefona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 196 Napisano Septembar 29, 2019 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Yanco je napisao: Imam i ja isti nosač za telefon, i dobro se pokazao, ali ima jednu manu: kada skinem telefon, a nosač ostane u otovorenom položaju, zveči ubija koliko se čuje, pa moram da ga zatvorim, tj da skroz zavijem šraf za stezanje telefona. E to si u pravu. I kod mene stoji stalno zatvoren. Ne koristim ga bas cesto, pa mi nije smaranje da ga zatvorim posle upotrebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zszoltan 6 Napisano Januar 26, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: Totovo Selo,Severna Vojvodina Motocikl: Honda silverwing fjs 600 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,molio bi vaše mišljenje o ovom... Motocikli | Oprema i delovi : Uticnica usb za motor 5v 12v 24v 06.01.2020 - ID 47287605 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Moto Uticnica sa USB 2X5V 2.1V I upaljacem 12v, ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Januar 27, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam sreo nešto slično na aliju. Bas cu da uporedim. Ako nadjem postaviće ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Januar 27, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan RSD 700.30 36%OFF | HOYOO Motorcycle Accessories Cigarette Lighter Socket Power 5V 4.2A Dual USB Charger 12V-24V for Motorcycle for Harley Davidson https://a.aliexpress.com/_rwiD6n Jedino je prekidač od nazad. Izdaje 700 dinara i čekanje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5505 Napisano Avgust 7, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko neku uticnicu da proda/pokloni? Sve sto sam narucio sa alija ne stize naravno a trebalo bi ici na 15 dana putovanja, gledam ni na kp nema nekih, valjalo bi da je upaljac i da se montira na korman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Avgust 7, 2020 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ima kod naseg Lakija Vladana, vidi u Berzi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Januar 9, 2022 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je situacija sa ovim Louis uticnicama. Da li se mogu nabaviti negdje u Srbiji? Buy 12V VEHICLE EURO SOCKET 10A, 170 CM WIR. HARNESS | Louis motorcycle clothing and technology M.LOUIS.EU Buy 12V VEHICLE EURO SOCKET 10A, 170 CM WIR. HARNESS at Louis Moto for a great price. Top brands ✓ Great... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...