maski 1033 Napisano Mart 4, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan u kopiranju si izostavio koje slovce adrese... to je to samo probaj ponovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 232 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan evo,sad je prošla... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 4, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan bravo! taman pomislih "a šta ako pomažemo čoveku koji će da se zatrči na domaći but and guz i da nikad odande ne ispliva !" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 232 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoći,al ja sam mislio da je moguće raditi direkt iz pikase,al sad vidim da može samo iz albuma.Doduše i to je od pomoći,kad treba na brzinu fotka a nisi kod kuće samo ako je tražena u albumu! Za rad na matičnom računaru mislim da je fodi najprostiji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Mart 12, 2013 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me kako sada stoje stvari sa odabirom nekog od servisa za hostovanje fotografija. Photobucket i imageshack su ispalili...tj. moze ali za pare...mislim moze i bez ali sa ogranicenjima. Picasa deluje OK, ali nisam probao. Jel ima neko predlog, ali bih voleo da cujem i obrazlozenje, zbog cega, sta je prednost, da li postoje ogranicenja i sl....da ne bude kao sa imageshack-om. Jel moze kod Fodi-ja da se ne vidi ona crna traka sa velicinom fotke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Mart 12, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan http://postimage.cc/ Ово је сајт за upload слика. Региструјеш се на Register а затим на Browse нађеш и означиш слику коју желиш да поделиш са нама или је пронађеш и једноставно „превучеш“ у празно поље. Затим Do not resize my image кликнеш и изабереш 800 x 600, па затим означиш FAMILY safe и кликнеш upload it. Сачекаш да се заврши а затим кликнеш на copy to clipboard поред Hotlink for Forums (1). Ако имаш више слика све их означиш тако што држиш ctrl и држећи кликаш на све слике које хоћеш да нам покажеш. Затим upload it (или их све „превучеш“ као што сам већ рекао). Кад се заврши добијеш мале сличице а испод њих линкове. Урадиш следеће: Codes for all images оставиш тако а кликнеш на Tumbnail for forums (1) и измениш у Hotlink for forums (1) И онда copy to clipboards Предност овог сајта за слике је та што се не мора (треба) користити екстра програм за смањивање слика већ је та опција интегрисана.Такође, прилично је брз... Не желим да користим било шта друго докле овај ради овако. Одкад сам га нашао рад са сликама је уживање... Заборавих, регистрација није неопходна јер се може поставити слика и без исте. Међутим, ако мало озбиљније користите аплоад слика без регистрације не можете правити посебне албуме за одређене категорие слика ( нпр. мотори, породица, слободно време, разне слике итд.) тај сајт има и опцију српског језика ако ти је лакше само се региструјеш и подесиш на српски. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11646 Napisano Mart 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4379 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bas kul programcic, ja sam se do ovog momenta drndao sa tinypic.com Evo mali test Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Mart 15, 2013 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze na fodi frubar da se ukloni traka sa velicinom fotke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Mart 21, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan :zdravo:Aj da probam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1350 Napisano Mart 23, 2013 prisutan, 1157 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan molio bih clanove da smanjuju slike. ako ne znaju kako neka pitaju nekog od forumasa ili administratora oni znaju,evo iskreno meni zena to odradi kad treba,ne znam dali je sramota ali ja i računari nismo baš......,pa ja trazim pomoć gdje stignem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilimandzaro 38 Napisano April 17, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Vinca Motocikl: BMW 650 cs Prijavi odgovor kao problematičan http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/562542_522010324511246_214517421_n.jpg ajde i ja da probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano April 18, 2013 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze na fodi frubar da se ukloni traka sa velicinom fotke? Do sada ovo nisam uspeo... Ali...ovaj program, jedini od svih koje poznajem, omogucava da se postavi na forum vise slika odjednom...bukvalno samo jednim c/p. Neopisivo olaksanje. Ono sto sam video kao nedostatak, uspravne fotografije ne kapira i dodeljuje im neku suludu rezoluciju (malu) a postavlja ih uspravno u punoj sirini pa fotke uglavnom izgledaju mutno, iako to u sustini nisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano April 18, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ali...ovaj program, jedini od svih koje poznajem, omogucava da se postavi na forum vise slika odjednom...bukvalno samo jednim c/p. Neopisivo olaksanje. Прочитај поново мало пажљивије пост бр. 32. Ако имаш више слика све их означиш тако што држиш ctrl и држећи кликаш на све слике које хоћеш да нам покажеш. Затим upload it (или их све „превучеш“ као што сам већ рекао) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano April 18, 2013 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Srecko, nisam siguran da smo se razumeli, a mozda si u pravu... Nisam mislio da se vise slika odjednom upload-uje (na host), to uglavnom rade svi servisi, vec ti program generise kodove sa sve onih zagradica za forume, sve odjednom, tako da mozes sve kodove da prekopiras na forum odjednom, ukljucujuci one kockaste zagrade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano April 18, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan А то, у реду. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Jul 5, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan nista ja ovo nerazumem, za mene je to spansko selo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Februar 18, 2014 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Proba: Sa kog hosta moze da se postavi vise slika odjednom kao sa "fodi"-ja? U oglasu su mi nestale slike koje sam hostovao, pa bih probao neki novi host ako ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 19, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Sa kog hosta moze da se postavi vise slika odjednom kao sa "fodi"-ja? U oglasu su mi nestale slike koje sam hostovao, pa bih probao neki novi host ako ima. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/11244-kako-postavljati-fotografije-na-forum/page__st__20__p__1459562#entry1459562 Codes for all images Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Februar 19, 2014 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bas to mi treba...Hvala puno! Veceras moram da probam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Februar 20, 2014 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Proba: Edit: Radi postimage za sve apre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano Jun 17, 2014 Drug član, 2760 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan http://postimage.cc/ Ово је сајт за upload слика. Региструјеш се на Register а затим на Browse нађеш и означиш слику коју желиш да поделиш са нама или је пронађеш и једноставно „превучеш“ у празно поље. Затим Do not resize my image кликнеш и изабереш 800 x 600, па затим означиш FAMILY safe и кликнеш upload it. Сачекаш да се заврши а затим кликнеш на copy to clipboard поред Hotlink for Forums (1). Ако имаш више слика све их означиш тако што држиш ctrl и држећи кликаш на све слике које хоћеш да нам покажеш. Затим upload it (или их све „превучеш“ као што сам већ рекао). Кад се заврши добијеш мале сличице а испод њих линкове. Урадиш следеће: Codes for all images оставиш тако а кликнеш на Tumbnail for forums (1) и измениш у Hotlink for forums (1) И онда copy to clipboards Предност овог сајта за слике је та што се не мора (треба) користити екстра програм за смањивање слика већ је та опција интегрисана.Такође, прилично је брз... Не желим да користим било шта друго докле овај ради овако. Одкад сам га нашао рад са сликама је уживање... Заборавих, регистрација није неопходна јер се може поставити слика и без исте. Међутим, ако мало озбиљније користите аплоад слика без регистрације не можете правити посебне албуме за одређене категорие слика ( нпр. мотори, породица, слободно време, разне слике итд.) тај сајт има и опцију српског језика ако ти је лакше само се региструјеш и подесиш на српски. Stalno mi izbacuje FULL SIZE LIMIT EXCEEDED> Nije valjda da moram prvo smanjivati ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano Jun 17, 2014 Drug član, 2760 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Fotografija mora biti ispod 5MB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Jun 30, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan proba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5186 Napisano Jul 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6052 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Uspela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...