Jump to content

Moto Zajednica

ilija.l

Članovi
  • Broj tema i poruka

    167
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Piaggio x9 500cc

ilija.l's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

18

Reputacija u zajednici

  1. Ima manijaka,al ne odustaj druze . . .
  2. Taj sto tu je rekao da x-9 ne prelazi 4 litre,to nije istina.Ume on da popije i 5,5 litara kad ga navlacis.Inace lagane voznje na otvorenom 4,5 lit..
  3. Samo originalni kais uzimaj,zajebi zamene!!!
  4. Narani svinje i ne diraj nista!!! Moj savet . . .
  5. Sto bi rekli,sutaj se nogom u dupe.Extra ste prosli!!!!
  6. Gledajuci sat,temperatura se ponasa naj normalnije.Kad je agregat hladan,upali na zub,pustim ga skoro svaki put da se zagreje na leru i ne peglam ga dok ne izadje iz plavog polja.Kad se zagreje ne prelazi mi polovinu na meracu,uvek stoji na istom,nema variranja temperature. Ok,ovo cu ipak proveriti,nego zanima me jel moze problem biti usled lose kompresije i karika? Koliko kesa je termostat?
  7. Aj sad ja malo . . .Pre jedno 1000 km zamenjeno ulje i filter na makini(Bardal 10-40).Prilikom zamene ulja,nisam licno video koliko je ulja bilo na meracu(majstor radio,ja pijuckao kafu). Skuter u fazi mirovanja nekih 8h,na cen.stenderu.Izvucem merac ulja i vidim da je nivo jedno 5-6 milimetara iznad MAX(to jest one poslednje crte). Tri puta merim,uvek isto.Imam neki trip da se oseti i benzin.Da li je moguce da je pomesao ulje i benzin i koji je razlog,sta je riknulo i koliko izadje intervencija,ako se ispostavi da su moje sumnje tacne?Jos cu ja to da ispratim ovih dana,ali ajd reko cisto da pitam doktore.Da li se ovo jos nekom desavalo? Pozz maxi ekipi!!!
  8. Jel vijas nesto drugo ili . . .?
  9. Pa rece covek "da je jace od njega" . . .
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja