maresfox 4 Napisano Avgust 13 U prolazu, 0 postova Lokacija: Sabac Motocikl: honda Prijavi odgovor kao problematičan Od njih sto dalje.Prodaju moto gume van klase.I kada prodjes kroz pakao njihove drskosti, i posle silnih poziva i pretnji na jadevite jade uz njihove uvrede uspes da vratis novac. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 465 Napisano Avgust 14 (promenjeno) Zainteresovan, 481 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam naručio ovu gumu https://www.xmoto.rs/guma-zadnja-michelin-sirac-130-80-18/proizvod/5794 a stigla je ova https://www.tirendo.hr/product/D-M67347 Pošto ova sa njihovog sajta ne postoji. Kada sam ih nazvao da se kažem da nije to ta guma, sagmajster mi je rekao pa ne možeš ti mene da učiš. Ja sam vozio dakar reli 10 puta. To je ta guma. A guma tanka kao od bicikla recimo kao da je 110-80-18 . Smešno je izgledalo na yamahi TT 600 . Klasična levatska priča. Nikad više od njih ništa od onda. Promenio Avgust 14 član plumber.ns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 136 Napisano Avgust 14 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupovao gume kod njih. Otišao sam autom da se sam uverim u kvalitet i DOT. Bilo je sve OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 122 Napisano Avgust 14 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam moto opremu uzeo bez problema ali nikad više od ćaci. Radije ću otići do neke države okolo i sam vratit pdv Sent from my PTP-N49 using Tapatalk 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11398 Napisano Avgust 14 Hronični Motociklopata, 7674 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Radije bi i skuplje platio na drugom mestu nego kod njega da kupujem. 3 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1142 Napisano Ponedeljak u 12:29 Zainteresovan, 539 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan narucio u x-moto komplet guma Continental tkc80 90/90/21 , 14/80/17 sve proslo u najboljem redu,ljudi skroz korektni , odlicna komunikacija,pri tom gume su jeftinije za 7.000 dinara nego u drugim prodavnicama , dot april 2025 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21184 Napisano Ponedeljak u 12:58 (promenjeno) Integrisan, 6564 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kod cacija nista. Promenio Ponedeljak u 12:59 član Motorcyclist 8 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8113 Napisano Ponedeljak u 13:02 Drug član, 2726 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bila neka priča da su ćaci bajkeri 2.0 dobijali kodove za dodatni popust, onomad na vožnji koju su organizovali, pa lagali da nisu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2630 Napisano Ponedeljak u 13:17 BJB Maxi Scooter Club, 932 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, kaligula1 je napisao: narucio u x-moto komplet ćuma Continental tkc80 90/90/21 , 14/80/17 sve proslo u najboljem redu, ćacad skroz korektni , odlicna komunićacija, pri tom ćume su jeftinije za 7.000 dinara nego u drugim prodavnicama , dot april 2025 *nego u prodavnicama, to nije prodavnica već šverc 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksha 246 Napisano Ponedeljak u 13:33 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Posle 30. Juna ove godine, ne kupovati ništa od njih. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4685 Napisano Ponedeljak u 19:19 motoras, 2570 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupovao gume kod IPG. Njihove objave na insta su me uverile da su oni na pravoj strani. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2519 Napisano juče u 11:54 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2046 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 3.7.2025. at 16:28, živke je napisao: Ma kakvi. Pa i ovde na forumu imaš kolege koji će i ovo da progutaju da bi kupili gumu 20 evra jeftinije, a kamo li van foruma. Prdnuo je u čabar samo kad se skloni mafijaška organizacija koja mu je i omogućila da posluje mimo zakona. Živke brate, pa sve to je on radio i pre Vučića uz blagoslov "demokratske" vlasti, samo je sad podigao na viši nivo. Baš kao što su Vesić Mali, Žika pauk, Šapić, Trivanka... višestruko "unapreedili" svoj biznis. Promenio juče u 12:06 član Arso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2519 Napisano juče u 12:03 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2046 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 2.8.2025. at 17:26, maza1 je napisao: Dok su bile samo glasine, bilo je jedno. Nakon snimaka, jbga briši telefon i to je to. O čemu ti to, pa pre nekoliko godina je govorio na mitingu nazadne sekte u Subotici, kačio ja u rubrici Dakar raly, a mnogi komentarisali kako su u pitanju zavist i mržnja. Biće da su u pravu oni što tvrde da je kod prosečnog Srbistanca put od dupeta do glave duži od Rute 66!!! Promenio juče u 12:08 član Arso 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21184 Napisano juče u 12:14 Integrisan, 6564 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pamcenje zlatne ribice. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8494 Napisano juče u 14:21 -, 1868 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan On 11/3/2025 at 1:29 PM, kaligula1 said: narucio u x-moto komplet guma Continental tkc80 90/90/21 , 14/80/17 sve proslo u najboljem redu,ljudi skroz korektni , odlicna komunikacija,pri tom gume su jeftinije za 7.000 dinara nego u drugim prodavnicama , dot april 2025 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja66 2981 Napisano juče u 14:21 Drug član, 2831 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/3/2025 at 2:02 PM, živke said: Bila neka priča da su ćaci bajkeri 2.0 dobijali kodove za dodatni popust, onomad na vožnji koju su organizovali, pa lagali da nisu ... Video prepisku i cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2469 Napisano pre 20 sati Drug član, 1211 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Eh, nije guma sendvic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 2036 Napisano pre 7 sati Drug član, 725 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Arso je napisao: O čemu ti to, pa pre nekoliko godina je govorio na mitingu nazadne sekte u Subotici, kačio ja u rubrici Dakar raly, a mnogi komentarisali kako su u pitanju zavist i mržnja. Biće da su u pravu oni što tvrde da je kod prosečnog Srbistanca put od dupeta do glave duži od Rute 66!!! Ja ih pratim manje od godinu dana, od kako sam uzeo Enduro motor. Nisam ni znao za njih pre toga. I mogu da razumem prvi deo tvog teksta, ali drugi koji vodi na vređanje, nije korektan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2519 Napisano pre 3 sati Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2046 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, maza1 je napisao: Ja ih pratim manje od godinu dana, od kako sam uzeo Enduro motor. Nisam ni znao za njih pre toga. I mogu da razumem prvi deo tvog teksta, ali drugi koji vodi na vređanje, nije korektan. Nije valjda da si i pre nabavke motora nisi čuo za Dakar i Sagmajsterove "nemerljive" uspehe u lavovskoj borbi da nadmaši dame ili penzionere poput Franka Pika koji su od njega stariji dve decenije a koje je uz blagoslov vladajućih partija finasirala džava, čitaj poreski obveznici, uz ogromnu medijsku pompu RTS koja je čak slala i ekipu da izveštava iz Južne Amerike. A da komedija bude veća koliko se sećam samo mu je jednom za sve te godine uspelo da se plasira u prvih pedeset vozača. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...