živke 7084 Napisano Maj 28 (promenjeno) Drug član, 2406 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Logično je da ne mogu svakog kupca i svaku porudžbinu da zeznu. Jer tako sigurno ne bi opstali ovoliko dugo. Ali mislim da ovde na forumu, a i ovako lično, od drugara i poznanika imaju daleko najveći broj negativnih komentara. I to baš negativnih. E sad mi srbi volimo da prođemo najpovoljnije pa ćemo zarad toga svašta da progutamo, i da ubeđujemo sebe u neke bajke. Tako da - da, to što su Blaža i Ranko dobili gume bez problema je stopostotni znak da su se popravili Promenio Maj 28 član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 799 Napisano Maj 28 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Posle sigurno par hiljada evra koji su prošli preko Xmoto, što bi se reklo "hit and miss". Nekad sve bude korektno na maks, nekad ga mrzi da nabavlja to pa kaže da nema, nekad sjebe šta treba, pošalje pogrešnoj osobi. Oko 30% sjebe/ne može, ostalo bude dobro. Ja to mogu da "progutam" jer ima najbolje cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7084 Napisano Maj 28 Drug član, 2406 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Opšte poznata stvar zašto ima najbolje cene, i zašto imaju i takav stav. Pa kome ne smeta da proguta tu i tamo, samo napred, pravi izbor. Ja sam odavno rekao - makar poklanjali robu - kod njih više ne. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1845 Napisano Maj 28 Drug član, 1148 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Onda je najlogicniji otici licno, nisam gledao na netu da li imaju prodavnicu ili je sve online. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 120 Napisano Maj 28 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi licno Nemaju nista u prodavnici.Poslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 151 Napisano Maj 30 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da prenesem iskustvo i sa moje strane. Poručio gume Pirelli Angel GT, po dogovoru isporučeno kroz 7 dana. Cena 310 evra. Dogovor je da dot ne bude stariji od 24. Dobio sam 46 nedelju 24. Zdovoljan, videćemo nakon montaže. Poručio renthal 755s, stigao pre roka. Cena 69 evra. Pošto sam poručio opremu, pa tek onda video temu, nije mi baš bilo ugodno sa tolikim negativnim komentarima, ali eto imao sam sreće. Još jedna opaska, neformalna i subjektivna, obično negativna recenzija ima pisani oblik, dok se pozitivne ređe objavljuju. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 900 Napisano Maj 30 (promenjeno) Zainteresovan, 522 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ima i toga, sigurno dosta puta prodje ok - ali generalno problem je losa komunikacija kod njega, nekada ignorise poruke, ne javlja se, rokove olako shvata. Pa ljudi ne znaju sta se desava i moraju da izvlace informacije. Ali proizvodi su generalno ok i naravno cene. Ako se desi neka greska i treba da vratis proizvod, i to prodje ali moras da se mucis da ga dobijes. Fizicka radnja sa radnim vremenom ne postoji uopste. Promenio Maj 30 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12463 Napisano Utorak u 05:29 Ne silazi, 2894 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ne stižem od posla da napišem ... U sredu mi je stigla prednja guma, sve o.k. U četvrtak naručim patike online (druga radnja), u petak me zove Aks, imate paket ! Kako bre ovako brzo, mislio sam neće pre ponedeljka ? Otvara lik kombi i vadi prednju gumu !!! "Bre prijatelju, pa ti si mi je doneo pre dva dana, šta je ovo ?" Kaže, otkud znam, možda si hteo još jednu ... Dva puta poslali. Zvao ih odmah da javim, bilo non stop zauzeto. Vratio sam je, dosta mi jedna prednja, ne vozim Tricity ... Patike stigle juče 5 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6588 Napisano Utorak u 15:21 Enduraš, 6462 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Eto dokaza da se tamo ne zna ko pije, ko plaća, totalna dezorganizacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3288 Napisano Petak u 18:24 (promenjeno) Drug član, 1523 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Juče u 10č naručio sena komunikaciju, stigla je danas u 13 č aksom. Poštarinu platio x-moto,iznenadih se prijatno,verovatno preko nekog iznosa oni snose trošak..!? Reče mi @Vandrokaš da proverim pre preuzimanja da li je X poslao traženu stvar.Tako i bi,poštar bez problema pocepa kesu da vidim..rekoh evo ti 200 kinti nek ide život Kaže poštar ovi su ok(xmoto)mozes da vratis nisu prevaranti..Znači ima iskustva sa vraćanjem njima.. Ja sam prosao dobro...to je to. Promenio Petak u 21:19 član Džim Džarmuš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...