bradivoje 19 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW F650, ex KLE 500, ex Honda Trans Prijavi odgovor kao problematičan Prešao sam 330 km, još mi se nije upalila rezerva, i kada sam ponovo sipao, ostalo mi je još 6 litara... pa se pitam: da li je moguće da moj Milenko troši ispod 5 l ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 828 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 774 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Pa pitaj Milenka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1494 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 555 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Pa moguce je. Ja sam slusao ljude da im motori trose i po 3L, cak i manje. A tek za auta kako malo trose, daleko ispod fabrickog minimuma... tako da i tvoj moze da trosi ispod 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17369 Napisano pre 2 sati Integrisan, 8645 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Passat 2.0 TDI koji troši 5 do 5.5 po gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 469 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Moze i manje. Kad se ne vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...