lestra 2322 Napisano Jun 14 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, SkoMy said: Ja sam taman bio rešio da uzmem gume preko xMoto ali čitajući većinu komentara razmišljam da li sam dovoljno hrabar i naoružan strpljenjem da se upustim u taj poduhvat.. Poruci slobodno, kazi da placas pouzecem. Kad stignu prvo proveri da li je to to sto si porucio, ako nije vracaj odmah bez placanja. Ne mora da znaci da ce te 100% zeznuti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Jun 14 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, SkoMy said: A šteta, pošto su im cene sa VIP karticom stvarno odlične. Jbg. švercerske cene. Omogućeno mu je da bude nelojalna konkurencija. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 691 Napisano Jun 14 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, drmilan_ je napisao: Bas cu da kazem Gaboru sta je to sa firmom i porudzbinama pa cu vam preneti iz prve ruke. Mi se šišamo kod istog frizera i skoro pa se stalno potrefi da smo u istom terminu, to je sprdacina kad god je on tamo. Mislim on se bavi ozbiljnijim stvarima od narucivanja i slanja moto opreme, pa me cudi kako ovo tako ofrlje funkcionise Ne vredi da ga pitaš jer se on sa time ne bavi,te stvari radi Riči,njegov sin.Sedimo mi skoro svaki dan zajedno tako da znam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Jun 14 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ja već drugi put kupujem gume kod njih, kupovao sam i lanac i lančanike. Jedino ovaj put su kasnili nedelju dana od dogovorenog termina. Međutim što je naručeno to je i stiglo DOT 1524 i 1624. Mislim da ima malo i do AKS-a, jer na njihovoj nalepnici stoji datum 06.06.24 a meni isporučili 12.06.24.god. Sve u svemu ja zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
L4nm1 1 Napisano Jun 17 U prolazu, 0 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda cb500x Prijavi odgovor kao problematičan Update. Danas sam dobio paket. Nisam odrzao rec da necu prihvatit paket, ne vredi u meni nesto kaze prihvati, ali sa strahom sam prihvatio dal ce sve biti tu i dal su poslali sve kako treba i velicine.bilo ke sve uredu, jednu stvarcicu nisu poslali al ono glavno sam dobio i dobio sam vip karticu. Al brate mili, jel moraju onoliko da lazu, znaci reci sticice za 2 meseca i gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5379 Napisano Jun 17 Ne silazi, 4808 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 6. 2024. at 2:18, SkoMy je napisao: Ko još u Srbiji radi i prodaje Bridgestone gume? Planiram kupovinu S22 ili S23. Radi MotoBike iz Kaća Bridgestone i Michelin. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8426 Napisano Jun 27 Drug član, 1866 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Generalno nisam pristalica pljuvanja po nekome, jer svi mi grešimo i stvarno nisam ponosan na ovo sto radim, ali neverovatna je bolekurcija kojom ovi ljudi rade... Poslali su pogrešan nosac, iako sam im izvukao ja šifre i za Givi i za Kappu (razlikuju se samo po K oznaci za Kappu, btw).. Od 10. Aprila traji agonija prvo nabavke, a posle i jurnjave za drugim ispravim delom.. Uostalom, slika govori vise od 1000 reči.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15816 Napisano Jun 27 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bagra, odavno lose iskustvo u vise navrata sa njima. Desi se zajeb mozda, nekad ne tako često.....kod njih sve to isto samo kontra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12545 Napisano Jun 27 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupuj samo ono oko čega možeš da se oprostiš. Eventualno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8426 Napisano Jun 27 Drug član, 1866 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Provalio sam sta je fora sa njima, ono sto reklamiraju da imaju i sto imaju u magacinu, za to odrade posao, sve ostalo, muka i natezanje. Neverovatno mi je da posle mesec i kusur od zadnjeg obavestenja (i to iskukanog) te pitam sta je bilo, a ti mi iskuliras poruku, kao da ti svaki dan pisem, pa nemas nista pametno da mi kazes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4841 Napisano Jun 28 Drug član, 1872 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ali zašto onda šalju pogrešnu robu? Šta, nećeš da primetiš? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8426 Napisano Jun 28 Drug član, 1866 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Skyrunner je napisao: Ali zašto onda šalju pogrešnu robu? Šta, nećeš da primetiš? Drže te da ne pobegnes na drugu stranu.. Seljacka posla. Ej, april, evo ga jul.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1503 Napisano Jun 28 Drug član, 575 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno se to odradi: - dobar dan, jel imate XYZ? - nemamo na stanju - kad možete nabaviti? - za 15 dana - ok, naručite i pošaljite, daću vam još 7 dana preko,ali ako ne bude tad ili dođe pogrešna roba neću preuzeti i kupiću na drugoj strani Pa neka se on misli šta će posle s tim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6339 Napisano Jun 28 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Fora je sto ti ne znas da je pogresna roba dok je ne preuzmes i raspakujes. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5370 Napisano Jun 28 (promenjeno) Drug član, 1928 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Skyrunner said: Ali zašto onda šalju pogrešnu robu? Šta, nećeš da primetiš? Ne, često svesno. To im je model poslovanja. Evo mog iskustva. On 1/19/2022 at 11:26 AM, živke said: Vrlo loše iskustvo imam sa njima, i zato više tamo ne naručujem koliko god da je nešto povoljnije nego na drugom mestu. Naručio sam gume, koje stižu posle puno čekanja, ali zadnja nije ono što sam naručio - pogrešan model. Ispostavilo se da nije u pitanju greška, nego nisu imali onu koju sam tražio i svesno su mi poslali drugu, bez da me pitaju ili bilo šta slično, pa me onda ubeđivali da je ta guma bolji izbor za mene, ali na vrlo neljubazan, agresivan način. Posle mnogo peripetija prihvataju da prime gumu nazad i da vrate novac. Ni to nije prošlo bez problema - uplatu su izvršili (preko računa sam platio pa su tako morali i da vrate) možda nekih dve nedelje pošto su primili gumu nazad i to tek kada sam zapretio da ću da ih prijavim za prevaru. Promenio Jun 28 član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 273 Napisano Jun 28 (promenjeno) Svrati ponekad, 139 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam delimično dobro prošao. 2 para čizama, perfektno sve. KTM jakna, poslao noviji model, a naručen stari ali ok, dobar je i taj novi. Posle sam video da se taj stari i ne pravi više. Leatt Body Armor, poslao LITE verziju, vratio sam mu, čekam zamenu mesec dana jer nema na stanju. Skoro isto se zovu i izgledaju, ajde moguće da je pogrešio. TwinAir pre-filter stigao, ali je polomljena neka plastika. To sam zalepio i popravio i to sam 100% siguran da je do AKS pošto je 2 dana nakon toga isplivao snimak gde bacaju i šutiraju kutije. Skid plate čekam već poduže jer nema na stanju, ali mi je to rekao i nije mi hitno. Rukavice i naočare stigle kod njega, ali nikako da pošalje meni. Čekam. Edit: Upravo mi javio da je Leatt Body Armor stigao i da šalje ubrzo. Promenio Jun 28 član h0use Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1503 Napisano Jun 28 Drug član, 575 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, aca-pn je napisao: Fora je sto ti ne znas da je pogresna roba dok je ne preuzmes i raspakujes. Ja kad kod nas kupujem nešto online od nekog koga ne znam, obavezno tražim opciju otvaranja paketa prije plaćanja dostavljaču. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Jun 28 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Zar dozvoljavaju to kuriri i te agencije?Sent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6339 Napisano Jun 28 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas ne postoji ta opcija ni kod jedne kurirske službe. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6178 Napisano Jun 28 Drug član, 1779 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Funkcionisu po sistemu, nemam to sto si narucio ali imam slicno, evo ti to pa i ako ti ne odgovara ko te j…., ja prodao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16555 Napisano Jun 28 Integrisan, 4954 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zakonski imate pravo na povrat u zakonskom roku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Jun 28 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se dobija fiskalni račun za kupovinu u ovoj prodavnici? Sent from my MNA-LX9 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Jun 28 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, ProMaster said: Drže te da ne pobegnes na drugu stranu.. Seljacka posla. Ej, april, evo ga jul.... Tako i ja kod Olivera iz Kule. Jbg, Srbistan… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8426 Napisano Jun 28 Drug član, 1866 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam im napisao da cu kontaktirati advokata (sto i stvarno hocu), sad vec iz inata. Na sta su mi odogovorili, da ne pretim dzabe, da imaju najjaceg advokata u Srbiji.. Reko, pa zato sto vam treba ko lebac, verovatno. Dao sam podatke, cekam povraćaj sredstava do srede, u protivnom cu stvarno da krenem na drugi nacin. Tek sad mi kaze da su oni sve porucili ispravno, ali im dobavljac poslao pogresno i ja kao treba da progutam da niko nije proverio robu ni po prijemu, ni po slanju meni, mhmm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 28 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Gde nabavljaju,u Liberiji,pa stalno neke greške... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...