Jump to content

Moto Zajednica

NC750X 2016

Recommended Posts

• Integrisan, 9315 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD
Pre 4 sati, godovic je napisao:

Novi nc750x 2018 zadnja kocnica skoro i da ne koci.. Kolko vreme treba da "legne" ili mozda imam problem?

Skines auspuh da ti bude lakse da pridjes z. kocnici, kljuc 12 i 14 ti treba da skines koc. kandzu.

Kljuc 8 ti treba da odvijes i izvuces sraf koji prolazi kroz koc. plocice, skini koc. plocice i vidi kakve su ferode (mozda su popile neku mastonocu).

Pregledaj klizace, proveri navoj na desnom srafu (kljuc 14) jer ga je zeznuto zaviti (lako se uhvati ukrivo i eto belaja u najavi), proveri hod klipa dal ide lako ili tesko, proveri nivo koc. tecnosti u posudi, proveri pravac z. tocka.

Ako ti je na oko, pod rukom sve dobro, odmasti disk nekim klinerom za kocnice i pakuj nazad.

Sraf za kljuc 12 stezes na 22Nm, sraf za kljuc 14 stezes na 27Nm, sraf koji prolazi kroz plocice stezes na 17Nm....... srecno!

--------------------

Bogme lepo ste se navozali, ja se danas mlatio sa decijim rodjendanima, jedino sta sam ugrabio je do Ralje i nazad, testirao malko kameru.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 250 postova
  • Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka

Preuzet motocikl od @Satelis i sada, cini mi se, nekako linearnije radi, vrlo glatko ubrzava. Nije da nije i pre radio lepo, nego mi je osecaj na gasu bas mekan i kako se dodaje gas, reaguje bas onako kako ocekujes. Deluje da je problem sa lancem resen, ne cuje se, nema nikakvih vibracija, udaraca, zvukova. Sto se tice @saxomofon, sprej za podmazivanje ce otici na smetliste istorije. Prelazi se na menjacko ulje, definitivno, dok se ne nabudzi neki od automatskih podmazivaca.

Promenio član saxomofon
dopuna
  • Hvala 1

• Slow rider, 939 postova
  • Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987

Ljudi, ima li neko NC700/750 na prodaju? Juče sam prodao motor, pa bih da kupim Hondu, ako ima neko za preporuku

• Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987

5000-6000 evra

Trenutno je idealna ponuda od kolege @GuMi5 , ali je problem što treba da se cimam oko uvoza i svega ostalog. Pre bih nešto što mogu da odem i da pogledam.

• Svrati ponekad, 227 postova
  • Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi

Pre 7 sati, Yanco je napisao:

5000-6000 evra

Dodaj još 1300 i kupi u Delti. 

Kad pogledam oglase, tamo izađe još najpovoljnije. 

Danas sam bio u Delti, 7490 nov. Ali lik koji je zadužen za motore je na Tari, i oni nisu mogli ništa da urade bez njega.

Prednost dajem manuelnom menjaču, ali ako iskoči neki polovni automatik, što da ne...

Ček bre :) Al se lako gadjate sa 1000e gore-dole. Ja ne znam ni kako još da skupim do 6000e :jee:

• Јахач змајева, 1537 postova

U Niš sjedeš u avion za Bazel, dođeš, pogledaš moped, izvadiš keš i ćao... 
Možeš na točkovima za Srbiju, a možeš nekome da platiš da ti ga odfura. :lol:

A uostalom, najbolje ti kupi nov, to je moj savjet svakome, nema nužno neke veze isključivo sa tobom. 

pre 2 minuta, GuMi5 je napisao:

U Niš sjedeš u avion za Bazel, dođeš, pogledaš moped, izvadiš keš i ćao... 
Možeš na točkovima za Srbiju, a možeš nekome da platiš da ti ga odfura. :lol:

A uostalom, najbolje ti kupi nov, to je moj savjet svakome, nema nužno neke veze isključivo sa tobom. 

:jee::jee::jee: To stoji kao jedna od opcija svakako. Kao što navedoh gore, tvoj motor je extra, samo još da se nakanim da dodjem

• moto merkat °°, 4926 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD

Kad tome dodas voznju od Ch koju ces svakako u jednom trenutku bajkerskog zivota pozeleti, motor vec spreman ... :ljubav:

• Ne silazi, 2223 postova
  • Motocikl: Honda NC700D Integra

Ne možeš da voziš sa stranim tablicama i našim pasošem. Barem ne možeš ući u Srbiju tako. Na granici već može da te sačeka neki špediter ili tako nešto. Imaš i na forumu ljude koji uvoze vozila...

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

• Drug član, 1911 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm
Ne možeš da voziš sa stranim tablicama i našim pasošem. Barem ne možeš ući u Srbiju tako. Na granici već može da te sačeka neki špediter ili tako nešto. Imaš i na forumu ljude koji uvoze vozila...

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Na granici ga ceka brdo speditera, spremnih da mu uzmu 30e i naprave papire za carinjenje, s kojima treba u narednih 48h da se javi negde za zavrsetak procesa carinjenja.. Znaci nista nije problem, trk u CH.. :)

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

• Integrisan, 9315 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Go Go Go Yanco.... ne se femkaj mnogo, da ti ne pobegde dobar komad pred nos što bi rekli.

Moja mala natovarena za 7 dana jahanja, odo do komsiluka na kafu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja