.milke. 424 Napisano April 7, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Nemanja NC750XD je napisao: Naravno da se GS kupuje da ne vidi kišu naopako da se isprlja tako skup motor Zato ga i prodaje, shvatio je da nije praktičan za do kafića i nazad, iako šalje prilično jasnu poruku. Danas sam se, između G. Milanovca i Čačka, mimoišao sa 2 NC-a, jedan crveni noviji, i nekih 10ak minuta docnije drugi, 2015. ili stariji. Postaje polako sve popularniji NC. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano April 9, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan On 4/7/2019 at 6:56 PM, Nemanja NC750XD said: Naravno da se GS kupuje da ne vidi kišu naopako da se isprlja tako skup motor Gde si našao ovaj oglas ? Ima LC u Leskovcu ali je više prešao... Ima GS sa 500km na prodaju, ovogodišnje godište, ali ne piše ništa za kišu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano April 12, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano April 12, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan @X8 Vračareto ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano April 12, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan 5 godina, 5600km, čak mu kafić nije ni blizu ako je vozio samo po idealnom vremenu, sreća da ima kofere ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano April 12, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ahahaha matoro ovo, zato ga ne nađoh ... glupo mi je da menjam za samo 2 godine mlađi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 12, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hladnih 10 stepeni nas nije spriječilo da malo ugrijemo opanke... Što reče Panda, "Jesmo bajkeri il' smo pi*ke?!" 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano April 12, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, GuMi5 je napisao: Hladnih 10 stepeni nas nije spriječilo da malo ugrijemo opanke... Što reče Panda, "Jesmo bajkeri il' smo pi*ke?!" Kako lepa krivina, taman htedoh da pitam gde je ovo i onda se setim gde si, tj. gde sam ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 12, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tu smo gdje smo... navrati(te)... možemo zajedno da peglamo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 14, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas, nakon što sam u ovoj sedmici radio 6 dana i sinoć do kasno držao vinsku čašu u ruci, sam se probudio i mislim se kako je dobar dan za provozati jedan krug... (u glavi se već iscrtala mapa od nekih 370km) no... kuuuuuuu*aaaaaac... zima je kao u sibiru. Vani je jedva jadnih 5 stepeni. Ustanem, pokupim štitnike viljuške, tank pad i zadnji blatobran i napolje, namontiram sve, iznerviram se opet jer je hladno, iznerviram se jer mi je pukla debela plastična vezica koja treba da drži blatobran, iznerviram se jer je podmazivanje lanca krajnje nepraktična stvar za raditi... Ušao u kuću i opet uzeo čašu. Tako je najbolje... Iz zvučnika dopiru zvukovi laganog Jazz-a, vince u rukama, gledam kroz prozor kako propaduje lagano, duva vjetrić... a meni sve potaman... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano April 14, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ni ovde ništa bolje stanje, red kiše pa red oblaka, at čami na punjaču i čeka odgovarajući senzor temperature pa da završim i sa tim pošto je sve pripremljeno. Inače mala ispravka, nije vila nit stap već su to amortizer(i). Sta uradi sa vizirom i podizacem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 14, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vizir sam vratio, ne sviđa mi se. Pogledah slike online, na fotografijama kod ljudi koji ga imaju se još samo on i vidi. Što kažu dominira. To nije ono šta želim. Uzeću svjetliji tj. onaj sa šifrom 8910H (moj je bio 8910F). Podizače nisam stavljao, kada budem skidao vizir da stavim onaj sve ću odjednom, mrzi me 2 puta raditi isto. Trenutno gledam koje su sve opcije podmazivača lanca. Pogledah nemo, scootoiler, pro-oiler, tutoro, loobman. Za sada naginjem prema tutoro. Krajnje prost sistem podmazivanja. Nema elektrike niti ugrožavanja garancije ili slično, može bilo kakvo ulje u njega (da, kažu da ne može ali to nema smisla). Kontam da je to ok opcija. Uostalom uvijek mogu da promjenim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano April 14, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se juče provozao do Suvobora odn Ravne gore, smrzo sam se bilo 4 stepena tamo, a danas vojvodina neće me planine zajebati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano April 14, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @GuMi5 Rekoh ti da se ni meni nije svideo onomad kad sam video kod jednog lika iz HR taj crni, te je odluka pala na blago zatamnjen. Sto's podmazivaca tice, bolje da ga ima nego da ga nema @Nemanja NC750XD Brale ja se tebi divim, hebes mu dadu koliko peglas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 14, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prosto kao pasulj, samo je pitanje gdje ga ugurati jer bi bočica trebala da stoji uspravno. U najgorem slučaju ni ovaj položaj na snimku nije propast, ali bi bilo ljepše da se malo negdje, da prostiš, ugura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano April 14, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa svaka nedelja 1000km najmanje, ladim mozak, samo to pali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano April 14, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @GuMi5 Ovo sa snimka mi bas nakaradno izgleda kako je ugradjeno. Koliko vidim ima ventil koji je prakticno on-off ujedno i regulator ulja te treba otvarati zatvarati u toku voznje sto mu dodje da mora biti dostupno ruci...... sta znam, jedino napred negde da se udene boca ako ne zelis da bidne kao sa snimka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 14, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisi shvatio. Jednom kada naštimaš koliko ulja ide, ne diraš više. Sistem radi tako što vibracija samog motora pušta ulje niz cijev. Stane motor, nema vibracija = nema ulja. Ne otvaraš/zatvaraš svaki put. Samo manuelno naštimaš i gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano April 15, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/12/2019 at 7:26 PM, GuMi5 said: Hladnih 10 stepeni nas nije spriječilo da malo ugrijemo opanke... Što reče Panda, "Jesmo bajkeri il' smo pi*ke?!" Prava poslastica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano April 15, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, GuMi5 je napisao: Nisi shvatio. Jednom kada naštimaš koliko ulja ide, ne diraš više. Sistem radi tako što vibracija samog motora pušta ulje niz cijev. Stane motor, nema vibracija = nema ulja. Ne otvaraš/zatvaraš svaki put. Samo manuelno naštimaš i gotovo. O pa to je super, vidi negde na licu mesta, kruzi sa bocicom u ruci pa mozda ti se javi neko zgodno mesto gde nece mnogo strcati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano April 15, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Hajde malo da vam kvarim temu. Kocka se neka finansijska konstrukcija pa bi u maju - junu valjalo da se ponovim. Odavno mi pritisak diže novija AT, sviđa mi se što postoji u opciji sa DTC i stvarno me radi u svakom pogledu. S druge strane plaši me taj veliki prednji kotač, visoko težište, a i cena je ozbiljna. Nekako mi kao pametnija kupovina izgleda ova vaša NC750X, imajući u vidu da dužih putovanja neće biti više od jednom godišnje, da mi preovlađuje gradska vožnja, vožnja do sela (30-ak km), kad kad malo po Srbiji. Potrošnja na ovom Jazz-u nema premca. Neka sirova snaga mi i ne treba previše, prerastao sam jurcanje odavno. U principu NC750X mi liči na jedan kompletan i praktičan motor. Ne radi me kao AT, ali mi se svakako dopada i deluje kao pametniji izbor iz puno razloga. Ipak dilema i dalje postoji. Hoće li me normalno voziti sa suprugom u kompletu (170kg jbt mojom krivicom)? Hoće li mi stajati kao igračka od mlađeg brata (195cm - nije mojom krivicom, do genetike je)? Pored toga, i da zanemarimo razliku u ceni, nisam siguran šta bi me više usrećilo u praksi. Iskustva je ovde dovoljno, pa bih voleo da čujem vaše mišljenje, t.j. kakav bi smo par bili NC750X i potežak/povisok ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3587 Napisano April 15, 2019 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan AT bez razmisljanja, vozi se kao biciklo, ne bas tako lako kao nc, ali za tvoje gabarite AT je odlican izbor. Nc je bolja za solo igrace, tj. vozace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12974 Napisano April 15, 2019 Ne silazi, 7423 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Africa bez dileme... Mada ej... Vidiš onaj nakaradni V strom, ali beše nešto oko 11,000. Za te pare, litar motora, teško da ima konkurenciju. Mada mi je tu NC jako interesantan u ceni. Smatram ga jednim od retkih kojima cena nije otišla bestraga. Sad je teško da uzmeš kršten motor ispod 10,000. Ovo iz touring enduro klase, XTZ1200, Tigrovi, Multistrade, to je sve od 15,000 pa na gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3587 Napisano April 15, 2019 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Za 8 000 evra, mali strom, iako ne bas jak i brz, je ubedljivo najbolja kupovina u klasi. A da, kawasaki versys je jedino konkurentan, slicne cene, mozda i lepseg izgleda, ali mi je drazi v (ustvari L) twin od paralelnog. Honda nc i tracer 700 ipak nemaju tu putnu crtu (udobnost) kao mali strom, ali su mozda malo agilniji i laksi u voznji. Novi veliki strom je isto odlican motor, uzivo je ipak lepsi nego na slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano April 15, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si zdrave pameti NC, Ako si pri lovi AT svakako nema greske 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...