Satelis 15885 Napisano Avgust 13, 2018 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @GAGI74 Kao i obicno....ce se potrudim, bice slika. Inace grejac ide u sediste, jednostavno je, mnoga sedista sam rasturio i video kako to fabrika resava (automobili) nesto na ovu foru, ma da bi malko drugacije odradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6397 Napisano Avgust 14, 2018 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nemam NC750 niti planiram da ga kupujem, ali moram da kazem da je uzivanje citati ovu temu, svaka cast svim ucesnicima u temi :) 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1975 Napisano Avgust 14, 2018 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, X8 Vračar said: E sad, samo seckanje koje je ovaj uradio na originalnom sedištu, nisam siguran čemu služi. Ti možeš, jednostavnosti radi, da dodaš sloj celom površinom jer je i on isekao skoro celu površinu. Preko toga svakakao ide još jedan sloj koji prekrije prelaze fabričkog i dodatog gela. Ovo svakako ako imaš visinski, u sklopu celog tvog položaja na motoru, dovoljno prostora za tih 2cm ... Jeste lakse tako ali nije bolje. Valja da ima nesto izmedju gela i platna. A i stabilnije je kad je gel onako kao u nekom kalupu. Slicno se rade i biciklisticka sedista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 14, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, muljaz said: Jeste lakse tako ali nije bolje. Valja da ima nesto izmedju gela i platna. A i stabilnije je kad je gel onako kao u nekom kalupu. Slicno se rade i biciklisticka sedista Pa svakako sam mislio da se ubaci sloj kao što je i ovaj na snimku ubacio između gela i platna. Ako se gel ne seče, pretpostavljam da ima svoj kalup.... Na biciklu sam obično imao sedišta sa jasnim izbočinama gde je bilo očigledno da je ispod gel, čak je bilo i varijanti sa prozočićem da se vidi gel ispod... 8 hours ago, aca-pn said: Nemam NC750 niti planiram da ga kupujem, ali moram da kazem da je uzivanje citati ovu temu, svaka cast svim ucesnicima u temi Zašto ne bi kupio NC ? Do prodavnice da imaš 14 hours ago, Satelis said: Kao i obicno....ce se potrudim, bice slika. Inace grejac ide u sediste, jednostavno je, mnoga sedista sam rasturio i video kako to fabrika resava (automobili) Pretpostavljam da je kolega mislio na redosled u ovom sendviču, da li je prvo gel pa grejač ili obrnuto. Pretpostavljam da grejač ide što bliže zadnjici tj. ispod samog platna, a ispod njega gel ? Mislim da ni u onoj drugoj temi nema izvedbe gde je gel kombinovan sa grejačem... bićeš pionir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12822 Napisano Avgust 14, 2018 Ne silazi, 7397 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude to posle kod Bobana 500 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Avgust 14, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, X8 Vračar said: Zašto ne bi kupio NC ? Do prodavnice da imaš Ja celo leto prevozio lubenice. Okrugle do 10 kilograma taman staju u njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Avgust 14, 2018 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Alekre je napisao: Da ne bude to posle kod Bobana 500 eura Za sada sam dobio info samo za materijal, red velicine izmedju 60eur do 140eur zavisno sta i kako zelim. Uzmimo zlatnu sredinu od 100eur + na to dodati rad za gore pomenuto..... pisem svakako kad sve saznam, sve opcije su u igri tako da Redosled je sundjer-grejac-sundjer-gel-sundjer-platno u mom slucaju, poenta je na udobnosti, grejac manje-vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Avgust 15, 2018 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Biće to "tight fit" kolko vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Avgust 15, 2018 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobi odgovor od Bobana, dobi odgovor od Ivice, situacija je sledeca..... Boban bi me kostao (materijal i rad) min. 100eur max. 180eur (sredina 140eur) Ivica ce me kostati (kombinac. materijala i rad) oko 70eur. vozacevo sediste: ubaciti gel, grejac i promeniti materijal suvozacevo sediste: promeniti samo materijal i vez na istom 03. Septembra palim na more, sedista saljem za Nis pa taman dok motor drema, Ivica ima vremena da odradi planirano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Avgust 15, 2018 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam sve pohvale za Ivicu od jednog kolege, mislim da neces pogresiti... Ono sto sam ja video da je kod njega odradio je stvarno odlicno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 15, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Satelis said: Dobi odgovor od Bobana, dobi odgovor od Ivice, situacija je sledeca..... Boban bi me kostao (materijal i rad) min. 100eur max. 180eur (sredina 140eur) Ivica ce me kostati (kombinac. materijala i rad) oko 70eur. vozacevo sediste: ubaciti gel, grejac i promeniti materijal suvozacevo sediste: promeniti samo materijal i vez na istom 03. Septembra palim na more, sedista saljem za Nis pa taman dok motor drema, Ivica ima vremena da odradi planirano. U određenim poznatim salonima nameštaja kupiš veliku, lepu i udobnu fotelju za ovu cenu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Avgust 15, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis kapiram da je grijanje pozadine neophodnije onom članu porodice koji rađa djecu... ali opet kontam da se taj član porodice, kao i moj, odbije voziti dok ima mogućnosti mazije ili kiše... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Avgust 18, 2018 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pade danas doobar krug 455km, start u 9h, raspalih avalskim za Mladenovac - KG - Cukojevac do V. Banje na prvu pauzu, kafa i sladoled. Odatle predjoh na put 208 - 209....odo na Goc, tacnije do vestackog je zera Seliste nov asfalat, krivina za krivinom, priroda fenomenalna, vrucine nema.....vise se pozeleti ne moze Vracam se na put 209, pravac za KV, bez zadrzavanja nastavljam do Mrcajevaca greota al bas greota ne svrnuti kod Baralica na skromnih 250gr i jedan zajecarac G. Milanovac - Rudnik - Topola - Mladenovac i opet avalskim kuci.......baterije napunjene 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 693 Napisano Avgust 18, 2018 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Danas, posle 6 godina, zamenjen fabricki akumulator. Nije mogao da izdrzi 1 dan parkinga. Upalio na nizbrdici u 2goj (znam, rizicno, ali druge nije bilo), otisao do radnje i castio mezimce NCa novom baterijom. Nece trajati kao fabrika, ali sto bi rekli stari latini "tertium non datur" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 18, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Koji aku si uzeo? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 693 Napisano Avgust 18, 2018 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Otisao do Motolanda, posto ih znam i drugari smo, oni valjaju Fulbat, kostao 5100, garancija 2 godine i kod njih je zimsko odrzavanje i "lezarina" baterije besplatna. Drze je na punjacu i kada zelis da je preuzmes - tvoja je. Kakva je baterija, nemam pojma, ali cenim koju god da stavim, trajace 3-4 god max, svakako manje nego fabrika. A i ja nisam toliki zaludjenik i geek, bitno mi je, kad okrenem kljuc, da bebica prede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 19, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Nisam čuo nikada za taj brand ali sigurno će toliko trajati. Nemaju Li ion ili LiFePo akumulatore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8964 Napisano Avgust 19, 2018 Drug član, 1897 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ako je reklama, neka neko ukloni, ali sam saradjivao sa ovom firmom i bili su skroz korektni, e sad o kvalitetu samog Exide-a ne znam puno...Imaju ono što tražite.. https://andreja.co.rs/wp-content/uploads/2017/07/Cenovnik-Andreja-EXIDE-moto-2018-1-1.pdf Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 693 Napisano Avgust 19, 2018 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @X8 Vračar Iskreno, nisam ih pitao sta imaju na stanju, jer sam bio u fazonu "dajte mov akumulator, zurim" . Mogu da se raspitam, pa cu napisati kada saznam odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 19, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Evo okačio je kolega cenovnik.U principu, nikada nisam čuo nešto loše za Exide, osim što je 7700 dinara odgovarajući AGM aku za NC.Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Avgust 19, 2018 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Moj aku da izgura sezonu i gotovo, mora se promeniti pocetkom naredne. Najradije bi ugradio Banner YTX14-BS AGM (5.400din) ali nece moci jer je dosta vislji od fabrike (110mm naspram 145mm), zato ulazi u razmatranje YTX12-BS AGM (4.400din 130mm visina)......vidcemo, otom-potom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 19, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan X12 je verovatno manje cca, a originalni je Z14, koji je i u ovom Exide katalogu visine 110mm. Verovatno ima i Baner takav, ali skuplji... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Avgust 20, 2018 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bice Exide ETZ14-BS AGM najverovatnije, ima vremena do proleca. stigle danas dzidzabidze, prosirenje cope vrlo vrlo kvalitetno, zadovoljan sve se gadja dupe nosa drugi paket (dobro zasticeno, kao vazdusni jastuci) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 21, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Dosta ovo proširi ćopu, deluje veće nego ono jeftino što sam ja kupio... ili deluje kabastije zbog ovog gornjeg "poklopca"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Avgust 22, 2018 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nema greske sto se prosirenja cope tice, taman kako treba. Naruceni lancanici JT (17/39) i DiD lanac X ring, Street verzija (Motocross KV).....pisem kad stigne. stvari sa Alia stizu nikad brze, za samo 13 dana stigla je milina za pozadinu dimenzije debljina je 2cm ihhhh guzzca ima se obraduje sam tako Polako se slazu kocke, jedno pojedno...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...