Jump to content

Moto Zajednica

GAGI74

Članovi
  • Broj tema i poruka

    514
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

2 Pratilaca

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd Zvezdara
  • Motocikl
    BMW R1250GS ADV

Poslednji posetioci profila

1966 profile views

GAGI74's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

467

Reputacija u zajednici

  1. Inace, da Xadv ima jos barem 30ks, ne bih ga ni prodavao. Koncept je odlican. Menjac, vesanje, udobnost, prakticnost, zastita od vetra, potrosnja i stabilnost su mu prednost. Kada su noge na fuzasterima, a tako ga vozim skoro uvek, isti je polozaj kao na motociklu. U poredjenju sa Tracer-om 700 koji sam vozio, sve osim snage je na strani Honde. Minus moze biti tezina (ali malo vadi stvar nisko teziste) i snaga ako ste pre vozili jacu masinu. Po meni, Xadv je skuter samo po obliku i prostoru ispod sedista. Ako se gleda sasija i vesanje, kao i ponasanje u voznji, prava je motorčina.
  2. Bio sam skoro u Hondi da pazarim Afriku dct as, usput rekao da trenutno vozim Xadv. Prodavac mi je nudio adv350… Takodje. Iako sam naglasio da mi je dct prioritet, kao i pouzdanost, ubedjivali su me da kupim Ktm 1290… Za X adv sam cuo da imaju 120 porudzbina, ali se ne zna kada ce biti isporuka. Na kraju kupim Bmw koji su u Delti imali na stanju.
  3. Ako nekoga zanima, prodajem Xadv. Oglasio sam upravo na polovnim automobilima. 2017 godiste, 10.600e Ima sve od opreme. Na prethodnim stranama (od 24. Milosev motor) se moze videti u Satelisovoj radionici, odnosno sta je radjeno od servisa i sta je ugradjeno. Bas, bas je ocuvan.
  4. Desava se da prilikom zamene guma ostete lezaj…
  5. Bravo Nole! Ja bih ovu rutu vozio barem jednom mesecno.
  6. Yamaha Tracer 700 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Tracer 700, 2018. godište, Touring, vozilo prešlo 28000 km, Beograd. Cena 7.900 € - Motori -...
  7. Resio da se vratim na skuterce, pa se rastajem sa Trejserom. 28000km i spreman za sezonu. Ako premotate stranice u nazad, koga zanima, videce veci deo onoga sto sam dodavao na motor.
  8. GAGI74

    NC750X 2016

    Svi proizvodjači se utrkuju da ponude sto jeftiniji i laksi motor. (Osim Kineza i onih koji se probijaju na trzistu) Zato kupujemo poluproizvode, bez blatobrana, stitnika hladnjak, itd. Znaju da cemo dati pare za to po kupovini. Pre vise godina su provalili da pored "moto", cenu dize i "adventure". Pa tog prefiksa ima i na nebuloznim stvarima...
  9. GAGI74

    NC750X 2016

    Fića je imao crvenu lampicu koja se upali kad vec prokuva... Tojote, novije, imaju samo plavu lampicu koja svetli dok je motor hladan... Meni je na jednoj voznji bas pomogao taj pokazivac. Yamaha ima 3 cifre (na 105 pali ventilator) i moze da se bira sta da pokazuje. Spoljnu temperaturu, temp. agregata... Stali smo u B. Bašti da sipamo gorivo, i pored mirisa benzina, osetim i antifriz. Pogledam dole a na cipelu mi kaplje... Platim gorivo, odguram motor u stranu da vidim sta je u pitanju. Bio je i Darko, pa smo konstatovali da je procurela vodena pumpa. Na 20 000km. Vecali smo da li da zovemo slep, ali ja na kraju odlucim da vozim tako do BG-a. Kupim destilovanu na istoj pumpi, dospem i teraj. Prebacim pokazivac na temp. motora i pratim. Uz Kadinjacu, a pratio sam grupu normalnom brzinom, raspon je bio od 83-89 stepeni. Generalno, u voznji je bilo sve ok i nije gubio mnogo tecnosti. Ali kada smo stali na prvi semafor u Uzicu, temperatura je pocela da skace po jedan stepen svake sekunde - gasim motor do zelenog svetla i gas. Do kuce bilo sve ok. E, u tim situacijama bas znaci pokazivac, da ga nisam imao, ne bih verovao da su u pitanju sekunde do "kuvanja"... Izvin'te sto upadoh s Yamahom ovde:)
  10. GAGI74

    NC750X 2016

    Planirana zastarelost na delu...
  11. Cestitam!!! Pretpostavljam da ces se sada sam voziti, nece niko moci da te stigne.:) Vidimo se na nekoj voznji.
  12. GAGI74

    NC750X 2016

    MC CARE ™ E5 Shine & Go - Motul WWW.MOTUL.COM MC CARE ™ E5 Shine & Go - Motul Ja koristim ovaj Motul E5 i mogu da preporucim.
  13. Dobrodosao u klub! Tu su motori, ceka se lepo vreme. Lepo izgleda motorce, deluje da nije preso puno. Mozda su mu i gume fabricke.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja