RankoBg87 2983 Napisano Octobar 7, 2023 Drug član, 1749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Kursulla je napisao: Da, absolutno! Trazio sam duzu test voznju i dali mi 2 sata da vozim. Nakon prvih 5-10 kilometara, osmeh na licu... Polozaj sedenja, masina, zvuk...sve mi je savršeno leglo. U poslednjih par meseci sam vozio f900, tracer 9 gt, GS1200, xsr 900. Ni jedan mi nije tako legao od prvih kilometara. Ne umem da objasnim. Da, primetio sam par nedostataka, ali nista bitno (bar sada to tako deluje ). I jebes ga, kocka je bacena.... Meni se svideo posle 50 metra kad sam presao ivicnjak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2983 Napisano Octobar 7, 2023 Drug član, 1749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Stigle dve bitne stvari, nosac kofera i centralni, sve se super uklapa. Pise za 21 god a za 23 je kao druga prica i dostaaaa skuplje, ovo sa linka sam uzeo, sve me izaslo 275 eura. Honda Main Stand 2021 for Honda NC700 NC750 WWW.NC700SHOP.COM Main stand from Honda for NC750X 2021. Allows you to park and handle your vehicle more... Honda OEM holder for Honda NC700 NC750 WWW.NC700SHOP.COM Honda OEM holder for your NC750X or NC750S from 2016 to 2020. High-end product to fit... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano Octobar 8, 2023 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Valjalo bi pisati o ovom godistu u predvidjenoj temi koju imamo.... kao što se pise za Integru. Bilo bi bolje, preglednije, ovako se mesaju modeli. Modeli 16-20 gotovo da nema razlike, poslednji se razlikuje po mnogočemu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2983 Napisano Octobar 8, 2023 Drug član, 1749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Aj prebacicu ili neko od admina nek prebaci post, nekako sve sve prebacilo u ovu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Octobar 10, 2023 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan @Kursulla neka je sa srecom, da uzivas samo sa osmehom i da te uvek vrati kuci! Bas me zanima kakvi su utisci kad predjes jedno bar 1000km pa da cujemo razlike koje se tebi cine bas uocljive! Srecno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Octobar 10, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Chika Jimi said: @Kursulla neka je sa srecom, da uzivas samo sa osmehom i da te uvek vrati kuci! Bas me zanima kakvi su utisci kad predjes jedno bar 1000km pa da cujemo razlike koje se tebi cine bas uocljive! Srecno! Javljam utiske vec sa prve voznje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1447 Napisano Octobar 12, 2023 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno glupo pitanje ali me zagolicalo pa moram. Da li postoje modovi vožnje i kod NC sa manuelnim menjačem ? Ustvari, da li se modovi odose samo na menjač ili i na rad same mašine Juče sam vozio DCT i baš se oseti razlika a treba da kupim jednu sa običnim mernjačem pa me zaintrigiralo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2983 Napisano Octobar 12, 2023 Drug član, 1749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, jasminko VIR je napisao: Verovatno glupo pitanje ali me zagolicalo pa moram. Da li postoje modovi vožnje i kod NC sa manuelnim menjačem ? Ustvari, da li se modovi odose samo na menjač ili i na rad same mašine Juče sam vozio DCT i baš se oseti razlika a treba da kupim jednu sa običnim mernjačem pa me zaintrigiralo. Imaju, Standard, Rain, Sport i User. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1447 Napisano Octobar 12, 2023 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Model je 2022. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2983 Napisano Octobar 12, 2023 Drug član, 1749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, jasminko VIR je napisao: Hvala. Model je 2022. Ima modove i stariji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4282 Napisano Octobar 12, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Moj moped je 2017. i nema nikakve modove, tj. ima samo one u glavi...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1237 Napisano Octobar 12, 2023 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Moto sezona zvanicno zatvorena. Garazu nemam, tako da sam nasao neki magacin. 15e mesecno ,uplatio sam 6 meseci do polovine aprila pa cemo videti. S obzirom da se motor preko 'lifta' ubacuje u magacin,tj.prostor za cuvanje do proleca nema vozanja. Bilans 6000km za ovu godinu. Moj neki prosek otkako vozim skutere/motore. Za narednu sezonu plan je nabaciti maglenke,uticnicu 12v ,novi akumulator i nosac navigacije ,ali pre svega vise vozati. Jedna fotka za kraj sezone 2023 i jos koja sa 'utovara...' 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4282 Napisano Octobar 12, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hrabro...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1237 Napisano Octobar 12, 2023 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Bas... sa jedne strane razmisljam,ako pljackaju magacin,motor ne ide lako dole... a sa druge,vidi skalameriju. Kako god,ova zima ce ovako proci. Resenje za garazu nisam nasao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Octobar 12, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, jasminko VIR said: Verovatno glupo pitanje ali me zagolicalo pa moram. Da li postoje modovi vožnje i kod NC sa manuelnim menjačem ? Ustvari, da li se modovi odose samo na menjač ili i na rad same mašine Juče sam vozio DCT i baš se oseti razlika a treba da kupim jednu sa običnim mernjačem pa me zaintrigiralo. Modovi su moguci samo kod modela sa ride-by-wire. Prakticno "kompjuter" kontroliše gas u zavisnosti od moda vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano Octobar 12, 2023 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Stariji modeli sa klasičnim menjačem nemaju modove koji bi mogli uticati na rad menjača i agregata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4186 Napisano Octobar 13, 2023 Nemanja Stojanović, 1408 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan I tek pred kraj su dobili TC, ako se ne varam samo '19. i '20? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Octobar 13, 2023 (promenjeno) Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan 2018. ima TC, pre restylinga ako se ne varam! Mada je taj koji znam sa DCT-om! Nisam video manulać svojim ocima. Mislim da je samo model sa DCT-om dobio TC. Promenio Octobar 13, 2023 član Chika Jimi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1237 Napisano Octobar 13, 2023 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam,moja honda je 2019. Na ranijim nisam vidjao,pa sam pomislio da je za EU drugacije od Srb,ali posle vidim da je to nadogradnja na novije modele. Meni uvek stoji na 2 'kocki' ,tj.max. Imao sam priliku da okusim kako radi,kisa,krecem iz mesta na semaforu preko zebre (idem ravno) i dodajem jaci gas jer sam taj dan dolazio u BG po motor,avion kasnio 4 sata i onako umoran samo cujem kako nesto brunda i pogledam na tablu treperi zuta T lampica. Prvo sam se uplasio da je nesto sa motorom,a onda shvatio da je to TC. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2983 Napisano Octobar 13, 2023 Drug član, 1749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene TC sija na svakom semaforu , bude zabavno al svaka zabava zna nekad i da iznenadi Ne znam kako radi kod tih prvih modela, na 2022 u rezimu sve na max oduzme gas ie ne pusta naglo nego linearno dodaje, ne moze da vas cimne, skoro sam uz neku ulicu bila vlazna i bas testirao, koliko god drzao gas od oduzme i polako dodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Octobar 13, 2023 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga nemam svakako na mom 2016. manulacu ali osetih jednom pri prestizanju na vlažnom, po beloj liniji, da je falio. Guza je pobegla malko u stranu po liniji. Drugi put, sto kolega rece, na zebri start i zaplesa guza... Nije lose to imati, narocito za one sa slabijim refleksima koji ne ocekuju takva desavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Octobar 13, 2023 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Modovi voznje i TC su neophodni na tim zverinama od 50-tak ks. Nije ni cudo sto je sve manje motorasa starog kova - izginuse svi bez tih novotarija... 1 1 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Octobar 13, 2023 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ima istine, no svakako danas svako seda na 2 točka. Više su dostupni i sve je više "pozera" sa 100+ks kojima mašine u 90% služe za kafu. Svako naravno ima svoje i trudim se da poštujem svačije, svoj novac daju gde žele ali zbog takvih ljudi i postoje novotarije, pa i ovakvi saveti. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2540 Napisano Octobar 13, 2023 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, SHOKLA je napisao: Modovi voznje i TC su neophodni na tim zverinama od 50-tak ks. Nije ni cudo sto je sve manje motorasa starog kova - izginuse svi bez tih novotarija... Pa i mi bez ikakvog iskustva volimo da vozimo motor, šta da se radi... mnogo mi dugo da čekam da postanem motoraš starog kova, proći će me volja. Sad mi se vozi motor. 1 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Octobar 13, 2023 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Yanco je napisao: Pa i mi bez ikakvog iskustva volimo da vozimo motor, šta da se radi... mnogo mi dugo da čekam da postanem motoraš starog kova, proći će me volja. Sad mi se vozi motor. I "motorasi starog kova" su nekada pocinjali, ali su ucili da voze motore, a ne da se vozaju na motorima... Znas ono, kvacilo, brzine koje se saltaju nogom, TC u glavi, ABS u ruci, koja je, opet, povezana sa glavom, i tako to. Kada je mokro, vozis kao u RAIN modu, kada se peglaju krivine koristis neki drugi mod... I TAKO TO. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...