RankoBg87 3095 Napisano Jun 18, 2023 Drug član, 1824 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sve to lepo al znaci nekom si ostavio kljuc u bravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4314 Napisano Jun 18, 2023 motoras, 2480 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da moze da se okrene skroz levo i da se izvadi ključ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano Jun 18, 2023 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Mora da moze... Meni je tako bilo na FZ6.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3095 Napisano Jun 18, 2023 Drug član, 1824 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, evo sad probao, kao okreneš kljuc ugase se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4302 Napisano Jun 18, 2023 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da, pitanje je za modele 21+ zapravo da li ima fora da se nameste. I ovo za blatobran i nosač kofera, hoću marnem @dragan_alumiroi ju sa njegovog 2017 NC pre nego što ga proda edit: @sdrpa ja za 2 min našao na nekom grčkom sajtu za 400€. Verujem da može da se nađe još negde, i kao što je @MF napisao, unutar EU to ide bez problema. Ako imaš ko da ti primi to u HR, i ideš relativno često tamo, na konju si. Ja poručujem uglavnom u DE stvari jer ima onaj kombi što ide otprilike jednom nedeljno i za 20€ ti donesu šta oćeš (do 4kg). Promenio Jun 18, 2023 član Skittles Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano Jun 18, 2023 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Blatobran bi trebao biti isti... A neko je pisao da pasuju aftermarket nosaci tipa givi, shad... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Jun 18, 2023 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, RankoBg87 je napisao: Na novom nista ne radi bez kljuca, mislim da sam bas juce stao, okrenuo kljuc oni se ugasili, malo mi to glupo da mora da se ostavi kljuc na kontaktu da bi radili, po nekom pravili saobraćaja sva 4 se i ne koriste kad se stane na trafiku ili tako nesto. Dodji u N.Sad da vidis kako se ostavlja za do trafike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2606 Napisano Jun 20, 2023 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 6. 2023. at 0:01, Skittles je napisao: I da li zadnji blatobran i nosač kofera pašu sa 2017 na 2021 Nosač gornjeg kofera pasuje. Nosači bočnih kofera ne pasuju, jer se 2017 kačili za fuzastere suvozača, dok je kod 2021 drugačije. Može da se napravi dodatak, pisao sam o tome pre 2 godine u ovoj temi. Zadnji blatobran, ako misliš na onaj što štiti amortizer, pasuje. Dajem ti proverene informacije iz prve ruke, jer sam prebacivao stvari sa modela 2019 na 2021 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4302 Napisano Jun 20, 2023 Nemanja Stojanović, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Yanco, tačno ta informacija mi je trebala! Mislio sam na onaj blatobran niže, ali za njega sam i ovako bio siguran da paše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2606 Napisano Jun 20, 2023 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nadjoh kako sam pravio dodatke za nosače bočnih kofera: 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 355 Napisano Jun 21, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Maglenke opravljene. Imaju 3 moda rada: belo (bacaju dalje), zuto (baca pod tocak) i kombinovano. Nisam ih valjano testirao, ali po obliku svetla na putu i daljini, deluje da ce biti adekvatne. Najvise sam ih stavio da poboljšam uocljivost na putu. Ne vozim nocu, generalno Voleo bih da sam ih mogao montirati nize, ali nosaci nisu adekvatni. Ako nadjem vremena da negde napravim druge nosace, stavicu ih nize. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4302 Napisano Jun 21, 2023 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Danas prvi put malo dalje od Fruške Gore, skoro 600km krug. Moram da pohvalim Hondu ništa se nije bunila izrokala samo tako. Uspeo sam da spakujem u frunk svašta - komplet odeću i duks i jaknicu, obuću, hammock, prvu pomoć, lekove, termos, klopu... sve šta je moglo a ništa mi nije zatrebalo osim vode i hrane. Da sam kojim slučajem morao da prespavam negde snašao bih se i za toliko. A ostalo je i mesta za dron koji sam zaboravio da ubacim I da, definitivno pomaže udobnije sedište, povišen vizir i maglenke. Sve se pokazalo kao veoma korisno, pošto me i uhvatio mrak na kraju dok sam jurio autoputem nazad. Promenio Jun 21, 2023 član Skittles 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano Jun 22, 2023 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan @Kursulla meni deluje da su bas na idealnoj visini...estetski... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3095 Napisano Jun 22, 2023 Drug član, 1824 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan @Kursulla Koje su maglenke ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Jun 22, 2023 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kad rece zuto, tri drugara kupila neke maglenke Sercomoto. Budibogsnama kako ono sija. Tacnije nisu maglenke nego reflektori. Rendgen klasican. Ima neki potenciometar, ali i sa smanjenim tesko uvece kad ti ide neko iz suprotnog smera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 355 Napisano Jun 22, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Loshmi82 said: @Kursulla meni deluje da su bas na idealnoj visini...estetski... Meni nesto sve nabijeno na gore... ne znam... mozda mi se svidi 1 hour ago, RankoBg87 said: @Kursulla Koje su maglenke ? Co Light. Uzeo ih na amazonu: https://www.amazon.de/dp/B0BPMCJYMG 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 22, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prave li Tüv i Rennleitung probleme? Vidim da si u Münchenu, a ne vidim da imaju E broj.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 355 Napisano Jun 22, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, wragg said: Prave li Tüv i Rennleitung probleme? Vidim da si u Münchenu, a ne vidim da imaju E broj. Prave Ideja je da ih skinem za TUV. Kao i GP Komposit vizir koji nema ABE sertifikat. Policija moze da zeza, ali kazu da ne prave probleme oko toga. Daju upozorenje i posalju te na sertifikaciju... videcemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 22, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu mi potrebne jer ne vozim po mraku, ali mi lijepo izgledaju. Ne znam iskreno ni gdje bih ih stavio na Versysa Nema veze, tutnut cu Osram Night Breaker u farove i to je to.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 355 Napisano Jun 22, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude bilo vecih problema, bice ovde na forumu na oglasima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3095 Napisano Jun 22, 2023 Drug član, 1824 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Porucio sam sa alia nekih 30 eura bile, nemaju zute al sijaju dobro, sad kad sam video ove mnogo mi se svidjaju sto imaju zuto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 355 Napisano Jun 22, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, RankoBg87 said: Porucio sam sa alia nekih 30 eura bile, nemaju zute al sijaju dobro, sad kad sam video ove mnogo mi se svidjaju sto imaju zuto. Jako dobro osvetljavaju!!! Testirao sam ih u sumrak, i kada ih ugasim, kao da je pao mrak. Kao da sam stavio naocare za sunce... I cini mi se da ovo zuto svetlo mnogo volje osvetljava u smislu da se bolje vide rupe, neravnine... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4289 Napisano Jun 22, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro izgledaju, i super su postavljeni...Žuto svetlo je dobro jer gađa blizu i nisko, zato se dobro vide rupe. Deluju baš kvalitetno Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16150 Napisano Jun 22, 2023 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Svidjaju mi se izgledom i super je fora sa belim i zutim svetlom. Ako se pogleda treca slika.... zuto svetlo dobro dodje kad se upadne u maglu. Zuto svetlo mnogo bolje radi poSo po magli no xenon ili led tj bela boja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3095 Napisano Jun 22, 2023 Drug član, 1824 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sad me je bas cacnuo da ih potrazim, svidja mi se sto ima zuto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...