Chika Jimi 611 Napisano Januar 1, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Srecna Nova Godina!Zdravi, veseli bili i uvek se vratili kuci!Prva voznja ove godine vise nego zadovoljavajuca!Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1229 Napisano Januar 1, 2022 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Srećna Nova godina svima. Želim vam da ste zdravi, veseli i da vozite mnooogo kratkih i dugih tura pa da sve pršti od putopisa i dobrih vibracija. Veliki pozdrav iz Trebinja. Sledeća stanica MostarSent from my Mi 9T using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Januar 4, 2022 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo vreme, pa da isprobam sedište prerađeno kod Srđana.Za ovih par kilometara sve pohvale. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Januar 4, 2022 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Meni izgledaju za 10-tku... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 281 Napisano Januar 4, 2022 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Molim fino društvo za savjet: Kako najbolje i najelegantnije dovesti 12v kabl za navigaciju na korman tj. odakle uzeti struju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Januar 4, 2022 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ide direktno od akumulatora, mada sam čuo da je bolja varijanta sa kontakt brave.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rakhil 33 Napisano Januar 4, 2022 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd, Bezanijska kosa Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko mozda montirao Givi S310 halogene maglenke na NC, ili neki drugi motor? Razmisljam da iskoristim ovaj popust u Motolandu na Givi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12509 Napisano Januar 4, 2022 Ne silazi, 7310 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj, ne može NC da proizvode dovoljno struje za dve halogene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rakhil 33 Napisano Januar 4, 2022 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd, Bezanijska kosa Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Validno, sad sam procitao da su 110W, nastavljam da trazim neke pristojne LED 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Januar 5, 2022 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Posle 5000km na novom NC već se skinula boja kod fuzastera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Januar 5, 2022 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan On 21.12.2021. at 16:08, Ferty_ je napisao: @Rakhil @Kadezi da li ste montirali stendere? Ima li neka fotka polozaja? Lako se podize motor? Namontirao ja danas. Sve je kako treba, štender je taman kraći u odnosu na predhodni 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano Januar 5, 2022 (promenjeno) Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Yanco said: Posle 5000km na novom NC već se skinula boja kod fuzastera Sace kinezi odmah da nacrtaju stikere za taj deo Promenio Januar 5, 2022 član muljaz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 343 Napisano Januar 8, 2022 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/5/2022 at 3:16 PM, Yanco said: Posle 5000km na novom NC već se skinula boja kod fuzastera Da, i ja sam primetio da mi farba ostaje na cipeli. Cak i nakon krace voznje. Izgleda da je taj deo napravljen sa DCT varijantom na umu Znaci, mogu ocekivati da se ovako oguli i kod mene... Mozda nalepim neku foliju tu, da zastiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Januar 8, 2022 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan To i treba da se guli koliko god pazili i sta god zalepili cipela ce u vecoj ili manjoj meri da trljka .... cim trljka znaci da se vozi, cim se vozi..... nista ja tu ne bi diro . 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Januar 8, 2022 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Satelis je napisao: To i treba da se guli koliko god pazili i sta god zalepili cipela ce u vecoj ili manjoj meri da trljka .... cim trljka znaci da se vozi, cim se vozi..... nista ja tu ne bi diro . Ma nek se guli, nije problem, niti mi smeta niti ću ga farbati ili lepiti foliju. Al baš da se ovako oguli za pola godine, to baš i nije lepo. Čak nije bilo ni pola godine, ovo sam video još letos, nego se sad setih da slikam i podelim. Generalno, ko bude bio u kontaktu sa novim NC, videće koliko je kvalitet plastike dosta lošiji. Na modelu 2012 plastika je bila robusna i jaka, na 2016 već se videlo da je sve malo tanje, a na ovom novom je skoro pa kao kineski skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Januar 8, 2022 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I posle se svi pitaju zašto su polovni motori toliko poskupeli... Kvalitet je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jedan_dva 81 Napisano Januar 11, 2022 U prolazu, 43 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: 2022 NT1100 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Jedno glupo: ima li neko pametno resenje za tank torbu za 2021. godiste? Znam da ima frank, ali kontam, dokumenta, voda i sitnice koje stavis u njega, moras da stanes, ugasis motor, izvadis kljuc, pa ubodes u bravu od franka...ovako u frank stavis kisno odelo, kompresor, alat i drangulije koje ti trebaju ređe a u tank torbu to sto ti treba usput. Pri tome me interesuje da li ste naleteli na nesto sto je lako skinuti i poneti sa sobom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Januar 11, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno glupo: ima li neko pametno resenje za tank torbu za 2021. godiste? Znam da ima frank, ali kontam, dokumenta, voda i sitnice koje stavis u njega, moras da stanes, ugasis motor, izvadis kljuc, pa ubodes u bravu od franka...ovako u frank stavis kisno odelo, kompresor, alat i drangulije koje ti trebaju ređe a u tank torbu to sto ti treba usput. Pri tome me interesuje da li ste naleteli na nesto sto je lako skinuti i poneti sa sobom. Izvini ali šta je "frank"?Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Januar 11, 2022 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini ali šta je "frank"?Sent from my SM-A705FN using TapatalkFront trunk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Januar 11, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaa, okSent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4185 Napisano Januar 11, 2022 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, lepo na Srpskom kada se napiše sve je jasno Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Januar 11, 2022 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Jedan_dva je napisao: Jedno glupo: ima li neko pametno resenje za tank torbu za 2021. godiste? Znam da ima frank, ali kontam, dokumenta, voda i sitnice koje stavis u njega, moras da stanes, ugasis motor, izvadis kljuc, pa ubodes u bravu od franka...ovako u frank stavis kisno odelo, kompresor, alat i drangulije koje ti trebaju ređe a u tank torbu to sto ti treba usput. Pri tome me interesuje da li ste naleteli na nesto sto je lako skinuti i poneti sa sobom. Za sada nema kao sto ima za prethodni model, Givi EA116. Verujem da će napraviti neku mogućnost jer je truba da za prethodni ima a novi da nema. U ostalom, relativno lako možeš napraviti nosače na novom modelu jer se ta crna plastika skida, nakačiš Givi gore pomenuti i ćao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jedan_dva 81 Napisano Januar 11, 2022 U prolazu, 43 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: 2022 NT1100 DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Satelis je napisao: Za sada nema kao sto ima za prethodni model, Givi EA116. Verujem da će napraviti neku mogućnost jer je truba da za prethodni ima a novi da nema. U ostalom, relativno lako možeš napraviti nosače na novom modelu jer se ta crna plastika skida, nakačiš Givi gore pomenuti i ćao. Znam za taj Givi, ali on podrazumeva da imas rupe na crnim plastikama na poklopcu. Odsrafljivao sam iznutra jedno desetak srafova, nadajuci se da cu otkriti kako da provucem kaiseve tog Givija, ali sam time skinuo samo crveni (boja motora) deo koji je preko poklopca franka spolja i ide izmedju i oko te dve crne plastike. Te dve crne plastike su neodvojive od poklopca pa bih morao da ih busim i ugradjujem spolja neke nosace na njih sto ce em ruzno da izgleda kad nema tank torbe em da mi kroz te rupe potencijalno ulazi voda u frank. Ili ja nisam video neku bolju mogucnost? Shad ima pin system, koji po pravilu ide na rupe od poklopca rezervoara. Moglo bi na ovoj crvenoj plastici da se buse 3 ili 4 rupe (ima 2 varijante sa 3 i 4 pina) i usrafe pinovi na koje se posle kaci tank torba ali me nervira da busim motor, pogotovo spolja gde se vidi. PIN SYSTEM - Shad - Engineered for riding WWW.SHAD.ES Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Januar 11, 2022 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Možda bi moglo da radi ako se zalepe parčići čel. lima ispod te spoljne plastike na mestima gde su magneti tank torbe. Tako se ništa ne bi videlo a mogu da se koriste torbe sa magnetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Januar 11, 2022 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jedan_dva Moze sistem pin kacenja ali pre sam za Givi jer bolje prati liniju plastika + moze stati zaista mnogo sitnica. Torbu gotovo da nikad ne skidam sa bajka, ponesem je sa sobom jedino kad putujem preko i to ne zbog kradje već zbog stvari koje mi trebaju u smeštaju. Probao bi da nadjem plastiku ćirilično P crne boje, 4kom., to bi mi bio nosac . Odredio bi mesta gde treba da probušim i zavarim P nosac sa unutrašnje strane poklopca prtlj. za kacigu. Em se ništa ne vidi, em nema trika da udje voda, čvrsto, spolja lepo izgleda jer ništa ne bi bilo glomazno a i boja se uklapa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...