Ferty_ 578 Napisano pre 9 sati Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 7/16/2026 at 10:14 PM, Satelis said: Za moj dojam prvo da znaš šta hoćeš jer nije dovoljno samo reći hoću da bude udobno. Udobno je jesno, potreba je drugo. Zapravo prvo potreba a to je za moj slučaj poravnati sedište jer od sredine penje se u vis te se zato opterećenje prebacuje na trticnu kost. To ispeglato kod Srđana iz Surcina i kez oko uveta. Ovo je moj dojam, vaše guzzce snirajte kako vam zgodno. Bas ovako. Svima su nam guzice razlicito tapacirane. Ja sa mojim podguznim jastukom i airflow mrezicom preko napravio sam sistem koji prilagodjavas kako hoces. Malo gurnem napred da imam vise mekog na mosnicama i ,logicno, gura me u nazad. Pa malo promenim pa smanjim tu i izravnam. Bukvalno multiprilagodljivo. Em mrezica pomaze da lepse struji vazduh i eventualno lakse prolazi kisa ako negde uhvati. Jedna je cinjenica... Ne videh osobu da je apsolutno zadovoljna preradom, nebitno kod kog majstora. Svi su na prvu zadovoljni promenom jer je fabricko katastrofa, a onda posle nekog vremena dodju pa pisu moooglo bi malo ovo ovakoo i ono onakoo, ali dobroo. Ne dam 250+ evara da bih bio delimicno zadovoljan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...