MF 4937 Napisano April 2 Drug član, 391 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Koferi su Givi V37N bočni monokey, nosači su monokey za NC750 Послато са 2306EPN60G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarst 20 Napisano April 2 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Prijavi odgovor kao problematičan hvala kralju, jel si zadovoljan sa njima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4937 Napisano April 2 Drug član, 391 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Zadovoljan, lepi, čvrsti ... imam I Givi torbe za te kofere, lepo staje u njih ... Послато са 2306EPN60G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17789 Napisano April 2 Integrisan, 9769 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 3. 2026. at 19:57, Pavle22 je napisao: Pozdrav, Da li je neko menjao fabricke halogene zmigavce na NC750x 2016 za neke led kao na 2021 modelima pa na dalje. Sta mi je tacno sve od delova potrebno sem 4 zmigavca i releja za regulisanje brzine paljenja zmigavca. Da li su potrebni neki adapteri kako bi zice iz led zmigavca povezao sa fabrickim jack-om na motoru? Nisam ni 100% siguran da li ce relej koji sam pronasao odgovarati motoru, i da li je u pitanju samo jedan koji se nalazi ispred prednje leve plastike, ili postoji i neki pozadi kod zadnjih zmigavaca? Pre nego sto poskidam sve plastike sa motora i shvatim da mi neki deo fali... Link samih zmigavaca https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099547102539&sku_id=17592346406275&_oak_page_source=501&_x_sessn_id=1xhh8pv5uc&refer_page_name=shopping_cart&refer_page_id=10037_1774979114645_0pazzibcty&refer_page_sn=10037 Hvala unapred svima Imaš par opcija drug ....... 1. Probna lampa, sečice, lemilica, kalaj, izolir traka i delas nakon demontaže plastika. 2. Kupiš odgovarajući automat za to šta hoćeš da bude na klik. Klik stari skines, klik novi staviš. 3. Odeš kod nekog da ti to kršteno odradi. 4. Ne diras ništa, ostane sve kako jeste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2488 Napisano April 2 Drug član, 1700 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Mozes i umesto halogenih sijalica staviti LED sijalice i naravno relej. Sve ostane fabrika samo imas jace i vidljivije zmigavce... Ne menjas kuciste, instalaciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 108 Napisano April 5 U prolazu, 65 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko dobrih iskustava sa Oxford Air Seat ili slicnim dodatkom za sediste, za NC? https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/?channable=02097869640031303433383733333735c8&ObjectPath=/Shops/10207048/Products/BI-1121116&Locale=de_DE&gad_source=1&gad_campaignid=20496709834&gclid=Cj0KCQjwkMjOBhC5ARIsADIdb3drdyooiQe_GP2wK74NtDIhKvRnRiHIrgWjHlaqWJ7lsZOFeQiYU1UaAuV2EALw_wcB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 582 Napisano April 5 (promenjeno) Svrati ponekad, 464 postova Lokacija: Los Angeles, California Motocikl: NC750X, Svartpilen 401 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam koristio Wild-Ass jastuk tog tipa sa gel uloskom i za sebe i za suvozaca. Ne znam jel i dalje dostupan, kupio sam ga tamo negde 2017, ali bio je odličan. Edit: sad vidim da jeste, ovako nesto https://www.wild-ass.com/Sport-Air-Gel-Motorcycle-Cushion-p70879398 Promenio April 5 član sargeras 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1457 Napisano April 5 Drug član, 866 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Tucano urbano navlaku. Zadovoljan sam, dosta je udobna, a najvažnije prozračna, pa se leti uopšte ne znoji dupe. Seat Cover COOL FRESH SEAT COVER - Scooter WWW.TUCANOURBANO.COM Scooter seat cover made of high-thickness Aero 3D mesh (2 cm). Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 109 Napisano April 5 (promenjeno) U prolazu, 74 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Danas malo utrnula guza 500 km i prelepa voznja. I sto sam vise probao razlicitih motora odnosno sedista sve vise mi je udobno ovo sto mi je Srdjan odradio, i ako u upocetku nisam bio skroz zadovoljan. Danasnja ruta Beograd-Gornkacka klisura- Izvor reke Mlave- Crni Vrh (kod Bora) - Borsko jezero- Krupanjsko vrelo-Despotovac- Lapovo-Pozarevac-Beograd Promenio April 5 član maba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 108 Napisano April 6 U prolazu, 65 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Predator016 said: Ja imam Tucano urbano navlaku. Zadovoljan sam, dosta je udobna, a najvažnije prozračna, pa se leti uopšte ne znoji dupe. Seat Cover COOL FRESH SEAT COVER - Scooter WWW.TUCANOURBANO.COM Scooter seat cover made of high-thickness Aero 3D mesh (2 cm). Sent from my iPhone using Tapatalk Mislim da sam video tvoju mašinu kad sam bio u oktobru u Leskovcu Dobra ideja, mislim da ću da probam tu navlaku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1457 Napisano April 6 (promenjeno) Drug član, 866 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo moguće.. Ja sam navlaku uzeo u Motobike, u Beogradu, nekih 5000 je koštala, ako se lepo sećam.. Jedina zamerka je što su one čičak trake koje idu ispod sedišta preduge, pa sam morao da modifikujem nešto da bi lepo legla. Mada, to je navlaka namenjena za skutere, oni po pravilu imaju veća sedišta, pa ima smisla. Promenio April 6 član Predator016 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarst 20 Napisano April 6 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, maba said: Danas malo utrnula guza 500 km i prelepa voznja. I sto sam vise probao razlicitih motora odnosno sedista sve vise mi je udobno ovo sto mi je Srdjan odradio, i ako u upocetku nisam bio skroz zadovoljan. Danasnja ruta Beograd-Gornkacka klisura- Izvor reke Mlave- Crni Vrh (kod Bora) - Borsko jezero- Krupanjsko vrelo-Despotovac- Lapovo-Pozarevac-Beograd da li je neko probao hondino sediste komfort paket? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 582 Napisano April 6 Svrati ponekad, 464 postova Lokacija: Los Angeles, California Motocikl: NC750X, Svartpilen 401 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/5/2026 at 11:39 AM, Predator016 said: Ja imam Tucano urbano navlaku. Zadovoljan sam, dosta je udobna, a najvažnije prozračna, pa se leti uopšte ne znoji dupe. Seat Cover COOL FRESH SEAT COVER - Scooter WWW.TUCANOURBANO.COM Scooter seat cover made of high-thickness Aero 3D mesh (2 cm). Sent from my iPhone using Tapatalk Ovako nešto je isto ok opcija. Doduše, iz ličnog iskustva, za baš duže puteve navlake koje se naduvavaju su radile dosta bolje. Pokušao sam prvo sa gel navlakom iz Louisa (ovakva od pre desetak godina kao na linku samo prozračnija malo, čini mi se) i na kraju sam morao da se pružim za Wild Ass da bi bol skroz izostao posle više od 4-5 sati vožnje dnevno. Naravno, sve to zavisi od individualnih karakteristika sedalnog dela, ali htedoh da podelim za slučaj da će nekome potencijalno uštedeti jednu navlaku više. Access Denied WWW.LOUIS.EU 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 1059 Napisano Četvrtak u 17:52 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Portorož, SLO Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju (katolicki Uskrs) opalismo krug do Rijeke, prepuno motorista. Bio sam najslabiji u ekipi, (novi R1M, F900R i ja) ali ja sam isao najvise zbog burgera koje merkam vec neko vreme, u mestu koje se zove Ičići. Lokal se zove Noni Burger's i nalazi se tik uz glavni put (magistralu), najbolji burger koji sam ikada jeo iskreno, a veliki sam gurman U ponedeljak sam bio slobodan i odlučih da malo šrafim. Ulje, filter ulja i menjača sam promenio pre jedno nedelju dana i to na brzaka posle posla, a u ponedeljak filter vazduha. Za to sam znao da će biti rasklapanja, pa rekoh kad sam već tu i da povežem maglenke. Prvo, nosači bočnih kofera, Shad: Zaštita hladnjaka aliexpress: Pa rasklapanje za filter vazduha: ...i maglenke: Naravno, kad sam ih upalio vidim da sam trebao da ih zasrafim da projektori budu jedan iznad drugog.. Uglavnom, lako se skidaju za slučaj da bude zezanje na tehničkom pošto ih ne mogu homologirati bez papira od kineza.. I dve umetničke od juče: Stigli su mi i Koso grejači ručica, al nisam imao vremena za još i to, tako da to je za tamo leto kad dodje u pravi servis. Sledeći "trošak " su mi bočni koferi, odlučio sam se za SH23 (195eur) i jednodelni (puig ili aliexpress) štitnik lanca/blatobran.. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 109 Napisano Petak u 19:07 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra planiram sa gospojom do Kladova, Dunavskom magistralom pa ako ne bude guzva na granici vracanje preko Rumunije Dunavskom do Bele Crkve pa nazad Beograd. Za taj put resih da obucem biciklisticke koje su mi za voznju bicikle. Malopre probah da vozim sa njima nekih 50-ak km. I bas sam se odusevio. E sad jedno je 50 jedno je 500 videcemo sutra da li je bolje ili isto kada ih imas ili ne. Posto sam prosle nedelje vozio slicnu kilometrazu bas cu videti ima li razlike ako se pokaze dobro mozda uzmem i jedne sa gel uloskom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 1059 Napisano Petak u 20:39 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Portorož, SLO Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam te al nema sanse da obucem sintetiku/poliester uz kožu po vrucini. Tvrdo kuhana jajca na kraju Ja nemam problem sa sedistem tj imam ako nosim obicne farmerke recimo. Moto pantalone mi imaju deo protiv klizanja na sedecem delu, prakticno se "zakacim" sto blize suvozackom delu, tako da ni posle par stotina km nemam bolova.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 109 Napisano Subota u 05:13 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam probao do juce i ako ih imam vec par godina. Inace i preko leta i preko zime ja ispod jakne prvi sloj do sebe imam biciklisticku majcu i nikada se ne oznoim. Ranije dok nisam sa njom vozio i ispod mi bude pamucna majca kad sidjem sa motora ona bude skroz mokra kao da sam bio u bazenu. Ja se sa ovom majcom preporodi. I cim negde dodjemo ja je operem ona do jutra bude suva. Videcemo da li ce moci tako i sa sorcem.Evo ka sad ustao ali mi vreme nesto i nije bas. Neznam sta cu da li da krecem ili ne muljavo mi nesto oce kisa nece kisa, temperatura 6-7 bas sam u rebusu sta cu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...