N.F.S. 25002 Napisano Jul 19 Integrisan, 10352 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nesa sretan zbog tvoje srece Sent from my EML-L29 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25002 Napisano Jul 19 Integrisan, 10352 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam semu za pravljenje postavio u temi o versys-u bas sam mislio da ce ljudi shvatiti koliko se poboljsa rad agregata i krenuti da masovno prave Toliko je nezapazeno proslo, bas, bas sam se iznenadio! Meni bi takva info zlata vredela... Ocigledno ne shvatamo i ne dozivljavamo motocikle isto (sto je tooootalno ok!!!). Versys kog vozim radi drugacije od svih sto sam cuo, mekse i pitomije, bez da cima ili buni se nesto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14807 Napisano Jul 19 Integrisan, 7951 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Isto kao i sa ogibljenjem. Nego ajd... Ključ u bravu i gas pa kad stane šlep do majstora i tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 3054 Napisano Jul 23 Slow rider, 972 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Vec par nedelja nisam clan NC zajednice, otisla moja Hondica u Uzice kod novog vlasnika, javlja se redovno i kaze da je prezadovoljan. Kako i ne bi bio kad sam mu prodao full servisiran motor sa novim gumama i komplet koferima. Mislio sam da ovu godinu pauziram jer imam neke druge privatne prioritete, ali crvi ne daju mira... bejah do Honde da vidim sta iam da mi ponude, i Afrika DCT mi bas zapala za oko. Jos uvek se lomim, ne daju mi se tolike pare, ali i sedi mi se kuci bez motora u garazi... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25002 Napisano Četvrtak u 11:05 Integrisan, 10352 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 7. 2025. at 19:39, Alekre je napisao: Isto kao i sa ogibljenjem. Nego ajd... Ključ u bravu i gas pa kad stane šlep do majstora i tako. Pogodi kome stize ovo sa linka! Ovih dana ocekujem, carina gotova, samo da stigne... Napred su mi njihove opruge, ovo ce da upotpuni pricu samo tako! Sve na sajtu konfigurises, hoces li standard visinu ili da motor podignes/spustis i koliko, koju ce tezinu nositi... Sa njim ce me samo oslanjanje izaci oko 1500eura, ABE sertifikat, atest za moj motor prisutan i za napred i za nazad. Da placam ugradnju i stelovanje bar jos 500. Ne bi mi verovali ako kucnem cifru koja na versys ode a sve radim sam. https://www.wilbers.de/shop/en/Motorcycle/Kawasaki/Versys-650-LE650A-C/shock-absorber-type-640-Road.html?year=2012 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14807 Napisano Četvrtak u 12:47 Integrisan, 7951 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prava stvar, motocikl se bukvalno preporodi. Pogotovo ovi naši motocikli koji imaju bazično ogibljenje. Ne mogu da zamislim kako će Versys da se vozi sa drugim ogibljenjem. Opruge po težini plus bolja hidraulika, To će da bude supermoto, plus će da se vozi skoro bez napora. Ja nema šta nisam kupio za TDM, a da me pitaš, sve bi poskidao i vozio bih ga klot samo ogibljenje da ostane. Jedva čekam da ugradiš pa da napišeš utiske. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Četvrtak u 14:50 Integrisan, 6290 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Cak i mozda najjeftiniji YSS je osetan napredak naspram nekog bazicnog ogibljenja na jeftinijim modelima. Definitivno najbolji upgrade ali treba novaca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 141 Napisano Subota u 18:13 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda NC750 DCT 2021 Kymco Agility 50 4T 2018 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/28/2025 at 2:44 PM, Predator016 said: Na starijem modelu mogu s oba stopala bez problema na asfalt, ali je druga generacija očigledno malo viša. Imam ja oslonac na obe noge, ali samo s jednom mogu stati i petom. Edit: Inače stigla mi ponuda iz Delte za centralni štender: Postovani, Ponuda za trazeni deo : Nosac,stender 08M70-MGS-D30 Main stand , Cena je 24.432,91 din Rok siporuke je oko 15 dana Za porucivanje mi samo potvrdite i posaljite vas br sasije motora Nisam bio na forumu neko vreme, tj jesam ali nisam pratio ovaj post, citam i ne mogu da verujem koliko je cena otisla gore za centralni, duplo vise nego sto sam ga ja platio u Delti, doduse nije ista oznaka, moj je bio za NC iz 2021 ali nebih rekao da je neka drasticna razlika. Ja tada narucio, stigao za oko dve nedelje kao sto su obecali i platio toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1391 Napisano Nedelja u 12:14 Drug član, 848 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Drastična je razlika, za taj noviji NC, stender je duplo jeftiniji nego za moj model. Tako je bilo i tad kad si ti poručio , tako je i sada. Nema logike, znam, ali Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...