dragan_alumiroi 798 Napisano April 6 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Ja koristim vazdušni jastuk @Skittles Lako je vama na Marsu, manja je gravitacija 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano April 6 BJB Maxi scooter club, 1656 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktirao sam firmu iz Zrenjanina. Oko 150e bi bilo sve u fullu sto se kaze. Pena ,logo nc...ovako nekako,vec su radili za jednog decka iz NSa. I ja moje planiram da menjam,bas je neudobno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano April 6 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Cimao sam i ja Lowland, čuo sa više strana da su dobri. Mislim da sam pisao već ovde o njima, al da ponovim. Ja se uvek vozim sam, i uvek ću se voziti sam. Sviđa mi se kako izgleda fabričko sedište. I hteo sam samo moje da radim. Oni su odbili da ga samo naprave udobnim, sada već ne mogu da citiram čoveka, ali u fazonu, ako ga ja radim mora da se zna da sam ga ja radio, da ne pomisli neko da je fabrički ovako udobno. I moraju oba sedišta. I to je ~150€. I onda sam našao Srđana u Surčinu, koji ga je samo napravio udobnim, a izgleda isto. Za 40€. I udobno je koliko može biti. Promenio April 6 član Skittles 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano April 6 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prosle nedelje sezona otvorena Pre 1 sat, N.F.S. je napisao: Kako bre Fabricka sedista vozite? Ja se ukocio do Paracina... Da nije @Šipi imao lekove ja ne znam kako bi se iz Bugarske il Rumunije vratio. To je odvaljivalo od bola. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano April 6 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Dvojica mojih komsija su radili u LowLand Customs sedista i obojica su jako nezadovoljni. Sedista lepo izgledaju ali jednom je krenulo da se raspada jako brzo a drugom voda ulazi u sundjer i posle pranja nema voznje motora neko vreme ili vozis mokre guzice. Covek je toliko odlepio da nije ni zeleo da mu popravljaju vec je otisao i kupio novo sediste. E sad mozda njih dvojica nisu imali srece jer vidim da je dosta ljudi zadovoljno ali ja odustah od prepravke sedista kod njih. Cuo sam dosta dobrih iskustava sa Srdjanom iz Zemuna samo se ceka dosta kod njega. Nema dodjes ostavis sediste na sat dva i gotovo. Meni rece da se ceka oko nedelju dana od kad doneses sediste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12508 Napisano April 6 Ne silazi, 7309 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam radio sedište kod Bobana tamo su bila neka sedišta od drugih poznatijih majstora na prepravkama. Sve mi je bilo jasno. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano April 7 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 8 sedista sam radio kod Ivice iz Nis-a, jedno kod Bobana, dva kod Pavla... Ovo govori gde cu i na Hondici raditi.. Jedino je muka sto zbog preklapanja mora motor kod majstora biti. A on koliko sam video nema garazu nego pokriva necim, pa moram kuci iz Nisa busom...Jedno od resenja je da sasijem kvalitetne jastucice, po meri pa da tregerima na sedista kacimo.Ovo bi mi i u buducnosti znacilo za neki drugi dvotockas.Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano April 7 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Svoje iskustvo sa Ivicom sam već pisao,vrlo loše sam prošao i to baš loše. Za momka iz ZR čuo sam prvo dobro pa loše. Sada kakva je situacija ne znam. Po meni reba se držati Srdjana ili Bobana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano April 7 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Samo jos Srdjanov rad nisam vozio, znam za tvoje iskustvo Darko jbg, bas glupo... Meni je uvek pogodio, do duse i ja dam tacne informacije sta i gde hocu. Evo nekih od njegovih radova na mojim motorima... Ima gde materijale koje zelim sam kupim i pribavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano April 7 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jbg ne može biti izgovor "znaš imao sam puno posla pa je tako ispalo". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano April 7 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Moje takodje kod Srđana - zadovoljan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 60 Napisano April 7 U prolazu, 45 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Posto meni te custom varijante iz Srbije nisu tako lako izvodljive, jel ima neko neku preporuku za neku marku? Na primer, ovo? Corbin Motorcycle Seats & Accessories | Honda NC700 X | 800-538-7035 WWW.CORBIN.COM Corbin Motorcycle Seats, Saddles, and Accessories Online Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano April 7 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima po netu reviewa, mada je sve to skuplje jer kupuješ celo sedište umesto da prepravljaš tvoje. Ako želiš da radiš u SRB, lako se organizuje prevoz sedišta - daću ti broj. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano April 7 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam ceo dan motor sa sedištem sto je radio @Skittles, malo je vise sedenje, mekano jeste ali nisam mogao da se naviknem za taj jedan dan, mozda bi se navikao posle par dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano April 7 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam, moram priznati razocaran tvrdocom, za 200 km bukvalno sam morao 5 pauza napraviti. Bolela me je zadnjica i sutra dan kada sam na motor seo. Stavih neku mrezicu, duplu, kao malo je bolje. Odradio teNgove, nastelovao ogibljenje, podmazao sajle... (probao da ugradim podizace guvernala, nisam uspeo../) 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano April 7 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam negde par ovih jastucica, mora da sam ispoklanjao... Je li probao neko na Hondici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano April 7 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Probao jesam na necijem NC-u i nije mi se svidelo sto u krivini zadnjica se migolji, cini me nestabilnim. Ja sam juce bio malo vredan, resio da osedlam gospodju i da joj turim nova kopita. Zadnju gumu sam vec imao, dokupio prednju Mitasku TF. tabla kaze da se sa starim preslo 18.000km stanje osovine pre isto toliko km stanje lanca posle 35.000km, spaneri na pocetnim vrednostima svi lezajevi odlicni, stare masti se brisu, nove macnuti mnogo bolji od oem dampera, trunke nema lufta u nosacu gospodja spremna za nedelju Pade danas 400km .... Kucevo - Rudna Glava - D. Milanovac pa Dunavskom nazad. Meni jedna od omiljenih deonica za voznju 15 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano April 7 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, N.F.S. said: Ja sam, moram priznati razocaran tvrdocom, za 200 km bukvalno sam morao 5 pauza napraviti. Bolela me je zadnjica i sutra dan kada sam na motor seo. Stavih neku mrezicu, duplu, kao malo je bolje. Odradio teNgove, nastelovao ogibljenje, podmazao sajle... (probao da ugradim podizace guvernala, nisam uspeo../) Zar je bas toliki pakao to sediste? Od cega su ga napravili...? Najtvrdje sediste koje sam ikada vozio je takodje bila Honda...CBR1000rr...ali je voznja kratko trajala, tako da ne mogu da kazem da je bilo neizdrzivo...iako je sediste bilo kao drveno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano April 8 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Comfort mod! Ulaganje 490 din i 15 min vremena ucinak ogroman U "Planet bajku" kupis rucice, stavljam ih na svaki motor, traju (dva para celu sezonu, mada kod drugara "guraju" i celu sezonu jedni) poprilicno obzirom da je sundjer. Rucice su trokomponentne, silikonska navlaka i sama rucica od dvokomponentnog sundjera. Evo slike, rasecemo prvo silikonski deo na kraju prema duzini rukohvata, navucemo (sudomil lubrikant), pa na njega, takodje premazano sundjer. Posle ovoga i ako je bilo vibracija vise se ne osecaju, sam rukohvat je neklizajuci i veceg volumena. Uzivajte 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano April 8 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pojma nemam jesam li vec pisao o ovome ali ide ponovo Kroz sve teme kuckam, bez komfora nema ni voznje kvalitetne, srecom postoje male cake velikog ucinka, ovo je jedna od njih Manipulacijom duzine poluge mozemo da umanjimo silu potrebnu za stisak kvacila npr. ( isto i za kocnicu vazi). Jednostavnim pomeranjem nosaca povecamo polugu (ne bukvalno, vec pomeramo tacku kontakta i stiska) a samim time povecavamo i silu na osovini pri stisku istom snagom. Nije ista sila potrebna za stisak na plavoj ili crvenoj strelici, na onoj dalje od tacke okreta treba manje sile/ vise hoda i suprotno. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1557 Napisano April 8 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, N.F.S. je napisao: Comfort mod! Ulaganje 490 din i 15 min vremena ucinak ogroman U "Planet bajku" kupis rucice, stavljam ih na svaki motor, traju (dva para celu sezonu, mada kod drugara "guraju" i celu sezonu jedni) poprilicno obzirom da je sundjer. Rucice su trokomponentne, silikonska navlaka i sama rucica od dvokomponentnog sundjera. Evo slike, rasecemo prvo silikonski deo na kraju prema duzini rukohvata, navucemo (sudomil lubrikant), pa na njega, takodje premazano sundjer. Posle ovoga i ako je bilo vibracija vise se ne osecaju, sam rukohvat je neklizajuci i veceg volumena. Uzivajte Ja sam ovako i na vom rešio ali nisam skidao gumene ručke. Već na aliexpresu sam poručio sundjere idu preko gumenih ručki. Efekat, smanjena vibracija, toplije ručke, po pljusku ne upijaju vodu i to malo što upiju se osuši brzo. A odgovara mi što sam dobio sa tim sundjerima veći prečnik lakše mi je da šakama držim korman, nisu mi toliklo zgrčeni prsti. Pa mi ruke ne trnu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2551 Napisano April 8 Drug član, 1501 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, N.F.S. je napisao: Comfort mod! Ulaganje 490 din i 15 min vremena ucinak ogroman U "Planet bajku" kupis rucice, stavljam ih na svaki motor, traju (dva para celu sezonu, mada kod drugara "guraju" i celu sezonu jedni) poprilicno obzirom da je sundjer. Rucice su trokomponentne, silikonska navlaka i sama rucica od dvokomponentnog sundjera. Evo slike, rasecemo prvo silikonski deo na kraju prema duzini rukohvata, navucemo (sudomil lubrikant), pa na njega, takodje premazano sundjer. Posle ovoga i ako je bilo vibracija vise se ne osecaju, sam rukohvat je neklizajuci i veceg volumena. Uzivajte Kako skidas staru? Raseces je skalpelom, ili se namucis dok je izvuces??? Probao bih ja ovo na mom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2551 Napisano April 8 Drug član, 1501 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ja kompresor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano April 8 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, MaxiS je napisao: ili se namucis dok je izvuces Gurnem tanki srafciger izmedju plastike i rucice, posle uz njega gurnem i cevcicu WD-a, prsnem jednom dok izvlacim. Srafciger ostao na mestu, napravim njime krug i svucem bez ikakvih problema rucicu. Nikada nisam nesto ostetio niti se namucio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano April 8 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Isto tako samo sa vodom tj blagom sapunicom. Leva silazi glatko, desna je nazubljena...sidje i ona ali malo teže. Ovo je za modele do 21, od 21 glatka je plastika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...