DaliborBP 1228 Napisano Februar 22 BJB Maxi scooter club, 1656 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan @MaxiS grad je bas velik + Stutgart je na 12km. Do posla i nazad 5km. Problem je broj dana godisnjeg ,kojeg sam morao ispisati do kraja januara za tekucu godinu. Ove godine 2 svadbe,krstenje,potrosice se dosta dana na Srb. Na to da dodam da svaki slobodan vikend CERKA ce imati prioritet i na sve to za nepunih mesec dana dolaze i dva ebike,za zenu i mene. Vikendom cemo se zajedno svo troje vozati. Suma sumarum,ako predjem 4000,bicu zadovoljan. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 60 Napisano Februar 29 U prolazu, 45 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Stigle tablice, gotovi papiri - ujutru idem da pokupim mašinu, i dovezem kuci. To ce biti lep test, stotinak km je udaljeno to mesto. Pišem sutra popodne utiske 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 60 Napisano Mart 1 U prolazu, 45 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Prva vožnja gotova. Utisci su šareni, pa da krenemo: - vreme je bilo vedro, ali prilicno vetrovito i zubato tako da nije bilo naivno nimalo. Oprema, koju sam izdasno platio, uspela je da se ni najmanje ne smrznem, tako da je jos jednom dokazano ono staro - ne treba stedeti na onome sto nosimo na sebi. - motor je jak, ima vise nego dovoljno snage. - relativno lako upravljiv, sad, dok se malo naviknem, i bice vise nego lako upravljiv - Kocnice su odlicne - bas sam zadovoljan. - polozaj voznje je okej, za kraca putovanja. Ja sam 192 visok, tako da sam gornja granica visine za ovu masinu. - DCT: to je posebna prica. Treba vremena da se covek navikne. Ja nikada nisam vozio nikakvog dvotockasa sa automatskim menjacem, cak ni tomosa automatika - prvi motor, sa 13 godina, mi je bila Jawa 350. Jedno 50 puta mi je ruka posegla za kvacilom, a leva noga zaigrala Okej je sistem kad se covek navikne, ali trebace mi mnogo dana i kilometara da se naviknem. U sustini, lepo menja brzine, mozda bih ja malo drugacije pri usporavanju, ali okej. Kao sto rekoh, mora covek da se navikne. I to je to za prvi utisak. Zakljucak: lepo cemo da se druzimo NC i ja 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Mart 1 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za početak možeš da koristiš npr S2 mod, da bi menjao u višim obrtajima. Uvek možeš i da koriguješ ručno, na niže ili više. Puno bezbednih kilometara! Fuzastri na roll bar-u puno pomažu kad hoćeš da pružiš noge. Barem meni sa 196 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 60 Napisano Mart 1 U prolazu, 45 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan E, al u Nemackoj je to ilegalno, ne sme da se ugradi, jbg Polako...nije ovo lose, ne planiram neke duge ture sa njim, u kurugu 300km. Da se razigram malo, 2-3 godine, pa cu uzeti nesto vece, npr. NT1100 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Mart 1 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je vec tradicija da se predje na Transalp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano Mart 1 BJB Maxi scooter club, 1656 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Zoki_poki uvek mozes sa - tasterom spustiti u nizi stepen ili obratno,nema veze sto je u D modu. Mozes spustiti u nizu prilikom preticanja ili recimo iz krivine kad izlazis ako ti fali snage. Daj koju sliku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Mart 1 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, RankoBg87 said: Ovde je vec tradicija da se predje na Transalp Moj izbor do 12000 je tuareg a do 10000 tenere 700 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 281 Napisano Mart 2 (promenjeno) Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan To je normala: da se uvijek pomalo gledaju druge žene i motori. U mojim spašenim se nadju BMW R1200R, F750GS, ponekad Tiger 800 a od ove godine i Guzzi Stelvio. Pa kada promišljam prelazak, shvatim da još uvijek namanji zbroj kompromisa imam sa sadasnjim New Concept oktanskim drugom. Promenio Mart 2 član Limeni67 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 60 Napisano Mart 2 U prolazu, 45 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Evo fotkica Masina ko nova. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Mart 18 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno naleteo, ne znam sto ovako nešto nije zadrzano, dva diska, zicane felne, mozda mekse vesanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Mart 19 prisutan, 1119 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pa cijena ode gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Mart 19 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ima Kineza za manje para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 281 Napisano Mart 19 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje Odgovara li fabricki vizir sa modela RH09 (2021-) za ranije modele tj. za RC90 (2016‐2020) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Mart 19 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno ne, dosta je veci kljun na novom, pogledaj samo gde far na starom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dojcha 25 Napisano Mart 20 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Jel treba nekome Givi tank torba za model do 2020. Promenio sam motor pa mi ne treba više. Noviji model torbe EA-141 GIVI EA141 tank torba 10l HONDA NC750X 2016-20 | Motoland WWW.MOTOLAND.RS Tank torba posebno dizajnirana za HONDU NC750X od 2016-20 sa sistemom kačenja na na poklopac pomoću kaiševa na Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Mart 20 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Što više vreme prolazi, više mi se sviđa stariji model Naročito oni poslednji koji su imali i TC. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Mart 21 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Skittles said: Što više vreme prolazi, više mi se sviđa stariji model Naročito oni poslednji koji su imali i TC. Ima nas više koji smo to odavno ukapirali i kupili RC90 (2016‐2020) , ja konkretno 2019. i nemamo želju za RH09 (2021-) 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Mart 21 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko ko se oseća obrnuto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Mart 22 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam RC63, pa RC90, i sad RH09 i opet ću imati želju za novim, ako bude izašao. Valjda zato i izlaze novi modeli, da bi bili lepši od predhodnih Pa nije to Golf 2, da posle njega se ne napravi bolji auto 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano Mart 22 BJB Maxi scooter club, 1656 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam i rh09 ,malo je nizi. Ne bi ja nista imao protiv u tom periodu da sam i njega pazario. Daleko od toga da je ruzan,ali ovaj je 'proveren. ' Majstor to zmureci sklapa,rasklapa,tako da i ovaj radi posao. Jos par dana pa idem po njega,zimski san (parking) istice. Baterija je spremna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Mart 22 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Yanco said: Imao sam RC63, pa RC90, i sad RH09 i opet ću imati želju za novim, ako bude izašao. Valjda zato i izlaze novi modeli, da bi bili lepši od predhodnih Pa nije to Golf 2, da posle njega se ne napravi bolji auto "Bolje" je subjektivna stvar. Ja bih voleo da je malo upotrebljiv i za off, šta je RH09 manje nego RC90. Za RC90 postoje i YSS kitovi uz koje ta razlika bude još veća. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Mart 22 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Skittles said: "Bolje" je subjektivna stvar. Ja bih voleo da je malo upotrebljiv i za off, šta je RH09 manje nego RC90. Za RC90 postoje i YSS kitovi uz koje ta razlika bude još veća. Kapiram te, ja sam se samo malo šalio. Sa RH09 nisam dobio ništa bolje, već naprotiv: lošije plastike, niži klirens... al nebitno, meni vrši funkciji svakako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Mart 22 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mene stra kad vidim kud plovi ovaj brod, ne samo kod Honde već kod svih. Do 2021 imali smo kvalitet, od tada kola idu nizbrdo. Plastike lošije, varovi rama, izolacija instalacije. Gospodja moja......ima se držimo podosta 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nszabac 142 Napisano Mart 24 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750, Vfr 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Od skoro kod mene. Za sad prezadovoljan. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...