dragan_alumiroi 803 Napisano Mart 1, 2019 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16227 Napisano Mart 1, 2019 Integrisan, 9360 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nista Dragance, bice od ponedeljka Fulbat (uzeh jos 4 komada, sve ode) koji je nesto jeftiniji od Exide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 847 Napisano Mart 2, 2019 MK Obrenovac, 571 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Sestra poseduje NC750X 2015g sa 7500km predjenih Odličan motor, lepo se vozi, lepo koci, ide bas lepo za tu snagu Jedine dve zamerke za neke duze voznje su mali vizir i tvrdo sediste ali i to se resava Ne znam da li ste upoznati ali pricao sam sa jednim ovlascenim serviserom Hondinih motora iz inostranstva i malo se raspitivao kako su se pokazali Kaze extra motor, nisu imali nikakvih ozbiljnijih kvarova ni opoziva, dosta prelaze bez vecih intervencija, jedina mana je kod manualne verzije lamele Naime kod motora koji su dugo stojali i nisu vozeni (bez obzira na kilometrazu) lamele se nekako osuse i prilikom sledeceg paljenja i stiskanja se oprlje odnosno pregreju i posle lamele proklizavaju Kaze samo redovno paliti motor i zimi i nema brige i problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16227 Napisano Mart 2, 2019 Integrisan, 9360 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da da, vidi se kondez iz auspuha kako otopi to malo snega....nek je sa srecom sestri motorce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 2, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm... Po čemu se razlikuju kvačilo na manuelnom i na DCT? Koliko sam primetio i DCT drži kvačilo spojeno kada je isključen.Sa druge strane, nije to prvo kvačilo koje su u Hondi napravili pa da ima neke takve probleme... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16227 Napisano Mart 3, 2019 Integrisan, 9360 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Noc Dan Na prvoj slici je oboreno svetlo, na drugoj klik maglenci, boles kolko su dobri 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Mart 4, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Baš su dobre, mora da si montirao u Photoshop-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 4, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis ja ako kupim crash barove, to će da bude da okačim osvetljenja i one footrestove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16227 Napisano Mart 4, 2019 Integrisan, 9360 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, ozn je napisao: Baš su dobre, mora da si montirao u Photoshop-u Nisam Drasko fotosopirao, sve slike pravim s'telefon Huawei P8 Lite. Ovi maglenci ugradih @Alexa90 i @Marko Mk4,@Šipi ce dobtiti za koji dan, @GAGI74 ih sam ugradi, @ProMaster sve ima al mu fali motorce.....samo mozda imaju i oni neku sliku na tu temu, eve jos jedne smederevac, negde kod plantaze Pre sat vremena, Nemanja NC750XD je napisao: @Satelis ja ako kupim crash barove, to će da bude da okačim osvetljenja i one footrestove Uh matori vrlo vrlo su skupe, papreno skupe.... kucaj Lupo SL pa vidi cene (za 1 ledicu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 4, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jbs ga, svaka je ljubav skupa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 4, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Je li bolje kupiti ovaj nastavak za vizir kao kod Nemanje recimo ili kupiti kompletan Puig onaj srednji, kao Dare što ima? Koji? Zašto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 4, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 1.80, ovaj mi puca u vrh kacige, ali pravi turbulenciju od kacigu , meni odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9914 Napisano Mart 4, 2019 Drug član, 1985 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Je li bolje kupiti ovaj nastavak za vizir kao kod Nemanje recimo ili kupiti kompletan Puig onaj srednji, kao Dare što ima? Koji? Zašto?Jesi pazario mašinu?Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luighi034 9 Napisano Mart 4, 2019 (promenjeno) U prolazu, 17 postova Lokacija: Požega (Hrvatska) Motocikl: Honda nc750x, Piaggio Beverly 300i.e. Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam postao vlasnik nove Honde NC 750X. Odusevljen sam, ali imam mali problem. Tvornicki vizir mi baca vjetar na kacigu i iznad nekih 50km/h buka je tolika da motor uopce ne cujem. E sad, dali je pametnije kupiti poviseni vizir, ili skratiti postojeci, posto mi vjetar kao vjetar nije problem, ali ta buka ubija svaki uzitak u voznji. Usput, visok sam 180cm Promenio Mart 4, 2019 član Luighi034 Dodavanje teksta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 4, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke na šopingu... Lijeeeeeep bijeli... Nego, kupi Akrapoviča. Koliko ja sam shvatio tebi smeta da ne čuješ motor... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 4, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Uspela je operacija sa Sekulom tj. uspeo je da uhvati onaj popust od tri dana prošle nedelje, nakon što je[mention=22700]Satelis[/mention] dojavio ovde. Komplet lančanici i lanac za mene u jeftinijoj verziji je bio oko 80e, tj. 9600din + poštarine iz ŠA do BG 10135din. Mislim da sam dobro prošao. Jedino što na lančanicima piše MADE IN THAILAND? Pored toga stavio sam Topla/Tap akumulator. Formirao je majstor u radnji i dopunio i testirao. Ugradnja je malo teža kod mene, nisam slikao, ali aku sa klemama ne može da se gurne na mesto nego se kleme moraju šrafiti nakon što se sam aku gurne u rupu. Čak ima ispod gumene trake plastična vrpca oko aku da bi mogao da se izvuče jer je na nagibu na napred. Uglavnom, danas do bankomata, pošte, kancelarije i malo po gradu pali na prvi zub. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16227 Napisano Mart 4, 2019 (promenjeno) Integrisan, 9360 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, GuMi5 je napisao: Je li bolje kupiti ovaj nastavak za vizir kao kod Nemanje recimo ili kupiti kompletan Puig onaj srednji, kao Dare što ima? Koji? Zašto? Pored Puig vizira trebace ti podizac, pored dodatka (kao kod Nemanje) opet ce ti trebati podizac. Obe varijante rade poSo, pitanje je lepote u oku posmatraca i koliko bi novca izdojio. Kod dodatka sam bio i ostao skeptik, plasilo me je nedovoljno stezanje istog. Pri naletu jaceg ceonog vetra (onog iznenadnog) vec vidim kako mi dodatak leti direkt u glavu (Filipu ili ti Sargerasu se slicno desilo, smako se sa vizira)..... neprijatno iznenadjenje. E sad, ako se pak pritegne malo jace, tad me je plasilo da ne napravi havariju na samom viziru jer otpor vetra pri vecim brzinama nije mali. U mjoj varijanti te bojazni nema, sve se srafi u 4 tacke tako da sam mirniji, proverim s'vremena na vreme zategnutost srafica i to je toj. @ProMaster To pitanje isto vazi za tebe (Gumiu sto postavi) ..... ajd sta se femkas vise ko mlada neka @Luighi034 Cestitke na kupovini, da te sluzi akko si zamislio. Stos tice tvog "problema" lakse je iseci nego dati novce za drugi vizir, mozda ti i bude tako odgovaralo, ne znas dok ne probas. Ako ti ne bude odgovaralo, lako ces kupiti drugi povisen jer fabricki sluzi reda radi tj totalno je bez fukcije. Ja bi to isekao i zatamnio pa probao. Sa kojim gumama je stigao? @X8 Vračar Sve je to super i bez brige, odlicno si prosao Promenio Mart 5, 2019 član Satelis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luighi034 9 Napisano Mart 5, 2019 U prolazu, 17 postova Lokacija: Požega (Hrvatska) Motocikl: Honda nc750x, Piaggio Beverly 300i.e. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, GuMi5 je napisao: Čestitke na šopingu... Lijeeeeeep bijeli... Nego, kupi Akrapoviča. Koliko ja sam shvatio tebi smeta da ne čuješ motor... Bit će i Akrapovič uskoro, nadam se, ali ona turbulencija me ubi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luighi034 9 Napisano Mart 5, 2019 U prolazu, 17 postova Lokacija: Požega (Hrvatska) Motocikl: Honda nc750x, Piaggio Beverly 300i.e. Prijavi odgovor kao problematičan Bridgestone battle wing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9914 Napisano Mart 5, 2019 Drug član, 1985 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis - Polako.. Kao ovi iz Delte.. Vidiš da su ljudi počeli da dobijaju 2019 MY, ne znam samo gde je kupljena ova poslednja Honda? Oni mi pričaju o maju i junu u idealnom slučaju.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Mart 5, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li NC postati najmasovniji kod nas Možemo organozovati NC udruzenje građana to je sad popularno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 5, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan I da zaštitimo ime kao intelektualnu svojinu pa da tuzimo Hondu što motorima daje ime po našem udruženju, a onda da nam daje motore narednih 20god Nešto tako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11626 Napisano Mart 5, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4378 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 4.3.2019. at 8:11, Satelis je napisao: Ovi maglenci ugradih @Alexa90 Napravim neke slike večeras, ali ja ne mogu samo sa oborenim i sa maglenkama pride, automatski se pale. Svakako je dan ispred mene, oduševljen sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 5, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zalijepi foliju preko fara, natakni mu kapu, reci mladoj da stane ispred i grije pozadinu kratko... budi kreativan jebemu... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 7, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko vozi plavog NC-a sa slike? Pitanje za vlasnika... Jel' taj nosač navigacije što imaš ovaj? Motorcycle GPS Phone Stand Bracket Holder Navigation Plate For Honda NC750X WWW.EBAY.DE Motorcycle GPS Phone Stand Bracket Holder Navigation Plate For Honda... Pitanje za @Satelis... Misliš li da je ovaj nosač gps-a kompatibilan sa pokretnim nosačima vizira koje ti imaš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...