dragan_alumiroi 799 Napisano Avgust 22, 2018 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja se preporodio sa 12mm, sa 20mm nećeš znati pauzu da praviš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Avgust 22, 2018 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Daj link od tog gela za ispod guzice..HvalaGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Avgust 22, 2018 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Link je postavljen na predhodnoj strani.... Nema na cemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Avgust 23, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Avgust 23, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Avgust 23, 2018 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 22.8.2018. at 20:00, dragan_alumiroi je napisao: Ja se preporodio sa 12mm, sa 20mm nećeš znati pauzu da praviš. Kolega u pravu si, koristio sam gel danas dok sam radio...ma idi, druga dimenzija jedva cekam da ga udenem u sediste @zoransm Ovog prvog znam sa FB grupe, sad vozi X-ADV-a putuje cova sam tako, ali ovog drugog nisam video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
msoky 21 Napisano Avgust 24, 2018 U prolazu, 48 postova Motocikl: Yamaha Virago XV 535 Prijavi odgovor kao problematičan Raja ima li ko automat zmigavca za 700x '12? Za nov mi traze 65eur u ovlastenom, dok je na ebay nekih 25eur, al mi se ne voza mjesec dana bez zmigavca ... Dakle ovo je oznaka OEM releja koji ugradjujuMitsuba FR 33-025 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Avgust 24, 2018 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Imas na Loius.de........ klik OVDE, cimni Sekulu ili ako neces bas da bude fabricki, kupi bilo koji sa 3 pina i resen problem (jedino sto gubis u tom slucaju je nemogucnost ukljucenja sva 4 kad je motor ugasen). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3287 Napisano Avgust 26, 2018 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Elegantno resenje za ruznjikav cunak starog modela. Samo 100$. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Avgust 26, 2018 Svrati ponekad, 424 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Jupiter je napisao: Elegantno resenje za ruznjikav cunak starog modela. Samo 100$. A neki link, nešto? Koliko ja znam, OEM "Dobar dan" košta oko $35 dolara, tako da je to verovatno OEM-like čunak izvedba lokalnog čunak majstora. Razmišljam da konačno nabavim centralni štender... Kakve su opcije, ima li da neko pravi ovde ili da poručujem sa louis-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 26, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Očigledno je neko uspeo da proda svoj originalni čunak, koji bi inače bacio nakon zamene sa akrapom... To tamo gde tehnički pregledi funkcionišu normalno... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Avgust 26, 2018 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, .milke. je napisao: Razmišljam da konačno nabavim centralni štender... Kakve su opcije, ima li da neko pravi ovde ili da poručujem sa louis-a? Onomad, pitao Sebu i dobio odgovor da nema sablon, mozda moze preko zime da napravi ali nista ne obecava, ako se ne snadjem da mu se javim. Porucio sam preko Sekule, oprostio se od 175eur ..... vidim da ima i na Aliu ali ne znam koliko je pametno naruciti odatle, mislim da je bolja opcija cimatii Sekulu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13210 Napisano Avgust 27, 2018 Ne silazi, 7489 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dare jesi li zadovoljan blatobranom? Kod mene je navoj kratak, uopšte mi ne deluje sigurno da ubacim još jedan element ili da izbacim podlošku. Ne vidim drugi način da ga fiksiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 27, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Jel skupo da se stavi nova duža osovina? Po meni, blatobran pravi preveliku polugu za neka alternativna rešenja... Eventualno neki četvrtasti držač da se namakne na viljušku, mada neće biti baš elegantno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3287 Napisano Avgust 27, 2018 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, .milke. said: A neki link, nešto? Koliko ja znam, OEM "Dobar dan" košta oko $35 dolara, tako da je to verovatno OEM-like čunak izvedba lokalnog čunak majstora. Ne bih znao, samo sam uradio screenshot, ali verujem da je polovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Avgust 27, 2018 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Zadovoljan kako ne, nema vise usranog kofera skroz do brave, preporuka sa moje strane. Ugradio sam jednom drugaru takodje na NC, nije imao kofer, tako da zna da baci zadnji tocak skroz na sediste. Odvi maticu, skini podlosku, turi nosac z. blatobrana, vrni maticu i stegni na propisanu kilazu....ende 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13210 Napisano Avgust 27, 2018 Ne silazi, 7489 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel univerzalan, tj. može li na levu stranu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Avgust 27, 2018 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sto imam je tipski za NC-a, ne može na levu stranu.Vidi na Aliu da li ima za TDM-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Avgust 27, 2018 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Satelis said: @Alekre Zadovoljan kako ne, nema vise usranog kofera skroz do brave, preporuka sa moje strane. Ugradio sam jednom drugaru takodje na NC, nije imao kofer, tako da zna da baci zadnji tocak skroz na sediste. Odvi maticu, skini podlosku, turi nosac z. blatobrana, vrni maticu i stegni na propisanu kilazu....ende Meni sa koferom baca blato na sediste. Sa donje strane repa da ne pricam sta sve zivi. Sad imam podmazivac lanca i bacalo mi je cak po nosacima fuzastera. "Nije mnogo", ali me fascinira fizika kojom uspeva sve to da u*ere. Prethodnu Yamahu sam prao 3x godisnje i to samo od prasine. Nikad zamazana nekim glupostima sa puta.. P.S. Trenutno razmisljam i vec zalim suvozacicu kad je metnem pozadi :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Avgust 27, 2018 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, mnogo baca tj bacalo je....vise tih muka nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Avgust 30, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Avgust 30, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/moto55racing.hr/videos/984920631660895/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Avgust 31, 2018 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Stizu paketici, ovog puta na meniju su grejaci za guzzcu, lanac i lancanici su gecrk tako da ih valja zameniti. braca kinezi rade (neke stvari) kvalitetno moz'se slobodno reci zelena led lamipa je Low dok crvena oznaca HI mod, probao i radi odlicno gel je tu, ceka se kraj sezone pa na posao oko sedista radila je brusilica mmmmmm zanimljiva stvar je ta, da je prednji lancanik bio popusten, imao je lufta ne bi bilo lose da proverite kakvo je stanje kod vas sila stezanje ide na 55Nm sirina osiguraca od 5.40 - 5.60, stavio sam na gornju meru sila stezanja za zadnji lancanik je 108Nm Ihhh koja je sad milina, kao kad je bio nov...... toliko od mene. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13210 Napisano Avgust 31, 2018 Ne silazi, 7489 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dare koliko si pregurao sa setom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Avgust 31, 2018 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Malo mogu ti odma reci ili ti 32K i to svojom greskom....nece dasa da mu se prlja felga pa podmazivac drzao na jedinici saban ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...