Jump to content

Moto Zajednica

zoransm

Članovi
 • Broj tema i poruka

  189
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

64 Good

1 Pratilac

O članu zoransm

 • Rank
  Svrati ponekad

Profile Information

 • Lokacija
  S . Mitrovica
 • Motocikl
  Honda NC 700xa, Aprilia Dorsoduro, Honda xl700v Transalp

Poslednji posetioci profila

789 profile views
 1. Mare uvek ima najčistiji motor. Pazi i mazi , svaka čast !
 2. Juče pred mojim očima , motociklista je izbegao oduzimanje prvenstva, od strane dve balavice u pasatu, koje su se dve sekunde posle kritičnog momenta smejali kao da se ništa nije dogodilo. Milimetar je falio, hiljaditi deo sekunde. Strašna scena, FJR 1300 veliki motor, na žalost malo brže za gradske uslove... Strašno je izgledalo !
 3. zoransm

  NC750X 2016

  Na neki način utvrdi ko je vlasnik kabla, da li će to eventualno policija da unese u izveštaj(u ovom slučaju ide izveštaj) ili ćeš se ti potruditi pa onda je sve lakše. Kao što sam ti rekao ostaje ti treća opcija da se naplatiš iz fonda osiguravača!
 4. zoransm

  NC750X 2016

  Bitno je da je urađen uviđaj. Angažuj advokata, otprilike ovako, ti možeš štetu naplatiti od svog osiguranja a oni se naplatiti od "Vlasnika" kablova. Odnosno verovatnija varijanta , advokat, vansudsko poravnanje sa "vlasnikom" kablova. U svakom slučaju moje mišljenje da sigurno dobijaš odštetu. To ti je ista varijanta kao kad upadne točak u rupu na kolovozu napravi se šteta, uradi se uviđaj. Štetu nadoknađuje upravljač puta. Samo nemoj da odustaješ da te neko zaje.e. Čak treća varijanta ali nema potrebe za njom jer postoji "vlasnik" kabla od koga može da se naplati, je nadoknada štete iz fonda osiguravača ( to ti je kad imaš nezgodu sa vozilom koje nije upisano u jedinstveni registar vozila i slične stvari...)
 5. -Polovan mnogo lepše izgleda. -Novi je za moj ukus ružan. -Biću subjektivan, na polovnom najverovatnije ne treba ništa da se dira osim osnovnog servisa(a možda je i to urađeno) neće mu ništa biti da ga voziš još koju hiljadu pa onda kad skupiš još novca-finansijski se stabilizuješ uradiš inspekciju (ipak je to ozbiljan motor i na 40000 verujem da je sve na svom mestu i da mu ne treba sem osnovnog servisa, ništa drugo) -Puno opreme. -Kod novog je samo godište prednost ako tebi to nešto znači a opet u drugu ruku veliki minus za kratko vreme ćeš izgubiti dosta novca. Znaš i sam čim ga isteraš iz prodavnice dosta gubi na vrednosti, za dve sezone bi izgubio dosta na vrednosti ukoliko bi želeo da ga menjaš..... - moj glas za polovnog duže će držati tu cenu i manje ćeš izgubiti kad ga budeš jednog dana prodavao. Ne znam da li tu postoji opcija da probaš da spustiš cenu polovnom.
 6. Sve što su Stefan i Marko napisali je zaista tako. Veoma očuvan motor. Kao nov. Srećna prodaja.
 7. zoransm

  NC750X 2016

  Definitivno je udobnije, ne postoji ni jedna tačka da te žulja. Ali se postavlja pitanje upravljivosti (ravnoteže). Moguće da sam ja imao taj problem jer sam samo jednom probao, nekih 150km. I mora se rešiti pitanje fiksiranja jastučeta. Ne mogu da se setim kako sam ga ja fiksirao.
 8. zoransm

  NC750X 2016

  Par postova gore sam napisao iskustvo
 9. zoransm

  NC750X 2016

  Moje je takvo
 10. zoransm

  NC750X 2016

  Ja imam to mckinley jastuče, samo sam jednom probao. Moj utisak: otežava upravljanje motociklom, stalno ti se zadnjica migolji, ne možeš da "uhvatiš" motor nogama i da upravljaš njime(po meni se motociklom upravlja i ostatkom tela). Ako si relativno visok, ja sam 188-89cm automatski te podiže i dobijaš drugi položaj sedenja, ugao i naravno još vetra. U krivinama ne držiš motor. A da je udobnije jeste. E sad, to sam samo jednom probao i nikada više, moguće da bi se većina ovih nedostataka vremenom ispravila. Možda.
 11. zoransm

  NC750X 2016

  Nek je sa srećom !!!
 12. @Chika Jimi Nisam probao 750, ali to kubika što su dodali, koji konjić više, nisam siguran koliko se oseti zato što su mu koliko sam upućen prednji zupčanik povećali za jedan zub(tako nešto). Zapravo dobijaš na krajnjoj brzini. Automatik je startniji...
 13. Idi na ovu temu, ona je svakodnevno posećena. https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/111284-nc750x-2016/page/156/&tab=comments#comment-2359782
 14. Ako je samo to, krpi je i vozi. Kakvo prodavanje...
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja