Satelis 15872 Napisano Februar 3, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 1/24/2018 at 10:37, X8 Vračar je napisao: Ove uloške na kabl sada prvi put vidim Jesi probao malo pod rukom, kako greje ? Ulosci isprobani pre neki dan, tacnije utorak, vozilo se do Suncane reke, tamo-vamo 370km predjena. Ufatio nas je mrak u povratku, temp. pade na 7C, pored termo carapa i dobrih dubokih cizama na nogama bese ladno. Posto ima tri moda (low, mid, hi) isao sam low pa nesto kasnije mid i tu je milina..... hi sam takodje probao i nema sanse duze od 10min. izdrzati, nepodnosljivo toplo postane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Februar 4, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog finog resenja za relativno male pare........ posto je MRA Vario-Turingscreen papreno skup (preko Sekule izadje 120eur + pt) ima jedno drugo resenje instalacija traje manje od 5min I ako imam Puig produzen vizir, fali jedno 5cm da vetar ne bije po celendri. Malo premeriti, malo crtati, kupiti neki lagan materijal pa kod strugara...... sve po malo da bi se dobilo puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Februar 4, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Odlično!Meni je na prvi pogled i delovalo kao da vizir može da se podigne jer deluje da je na šinama. Obzirom da se vizir šrafi spolja, dobar majstor taj distance bez vario dela napravi sa jednim merenjem, bez crteža. Jedino treba naći majstora... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Februar 4, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, ja sam se Puig vizirom razočarao... Valjda sam imao prevelika očekivanja po pitanju smanjenja buke. Ono što me sada sa novim Puig-om užasno nervira (više od toga što buka i nije smanjena) jeste to što vizir kacige krene da vibrira ako nije potpuno zatvoren. Kao da vetar udara direktno u vizir, što se ranije nije dešavalo jer je duvao ispod kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Februar 4, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je do kacige, meni na skorpionu nista ne vibrira, jedino me hebe tih 5cm al resice se i to jednog dana kad budem dokon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Februar 5, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Takođe ništa ne vibrira i sa malim Puig deflektorom je neuporedivo tiši i mirniji nego fabrički. Kaciga je Scorpion EXO 1000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Februar 5, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Videću da pozajmim taj deflektor da bih testirao da li će sa njim biti bolje. Kaciga je Airoh Movement, a osim što je (očigledno) bučna, posle manje od godinu dana izlizao se zubac koji drži vizir na nekom nivou otvorenosti pa isti pada pri malo drmanja. Tako da, ne preporučujem. Ako neko bude radio ovo što je Satelis okačio, nek odmah radi bar 2 para, zainteresovan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Februar 5, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, .milke. said: Ako neko bude radio ovo što je Satelis okačio, nek odmah radi bar 2 para, zainteresovan sam. Tri para, ne pitam šta košta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Februar 5, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio kineski deflektora sa aliexpresa koji je već pominjan u temi. Za sada nemam zamerki niti u planu da još nešto tu menjam, mada se može reći da ga nisam isprobao u baš svim uslovima vožnje jer je stigao pred kraj sezoneSent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Februar 17, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prčkalo se danas malo, rešio sam da zatvorim otvor plastike ispred izduvne grane. Em me je nerviralo što se vidi grana em me je jos više nerviralo kad blato ode na istu kolega nam slovenac rešio je ovako, sto mi se ne dopada zbog silnih šrafova na malom prostoru trazio i nasao u Uradi sam galvanizovanu mrežu (nerđajuća 800din.) 50x25 zaštita dole odviti 4 srafa, 2 po strani radi lakseg pristupa treba "zatvoriti" ovu rupu koja je skroz nepravilnog oblika tako da se mora seckati, prvo papir potom i mreža zatim sledi savijanje, uklapanje neravnina da bi bile ispraćene kako treba pa kad se mete sa unutrašnje strane izgledaće ovako sa spoljne, nema nit će biti šrafa Ostalo je da odem kod drugara plastičara (ponedeljak) da mi sa unutršnje strane po ivicama mreže pređe varom na nekim mestima i to je to. Tako zaobilazim kolegino rešenje sa šrafovima, estetike radi. Ovako mi nekako više dođe kulturica + nema više kojekavog sranja sa puta da baca na granu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14474 Napisano Februar 17, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis naj toplije bih preporucio da zalepis Reinz silikonom,ja sam isto uradio sa otvorima na bocnim plastikama,evo vec peta godina,budes li iz bilo kog razloga hteo skinuti,sa silikonom ces mnogo lakse a isto drze,mozda silikon i bolje posto trpi vibracije. Inace odradjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Februar 18, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @bdada Zamisao mi je da odradim kod plasticara u 4 tacke (po duzini gledano) mali var, recimo 5x5mm....nekako mi deluje da je to sigurnije resenje od diht mase, silikona, dvokomponentnog lepka. Ta plastika se skida prilikom servisa, dolazi do blagog uvijanja jer se mora izvaditi plasticni pin (4 komada) iz otvora kojeg drzi guma + vrelina agregata + vrelina same grane.....plasi me da bi lepak, silikon pre il kasnije popustio u tim uslovima Hvala na savetu u svakom slucaju, ali ipak cu se drzati plasticnog vara, sigurnije mi.....nego imas li savet kako skinuti one crne tacke/fleke, katran neki nanicu mu poljubim, lepljivo pod nokat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosmoplovac 10 Napisano Februar 18, 2018 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Satelis je napisao: nego imas li savet kako skinuti one crne tacke/fleke, katran neki nanicu mu poljubim, lepljivo pod nokat? Brake cleaner? Samo probaj prvo sa unutrašnje strane, da ne poebe boju, ali ne bi trebalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14474 Napisano Februar 18, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Satelis je napisao: nego imas li savet kako skinuti one crne tacke/fleke, katran neki Krpu u naftu pa stavi preko toga da se "nakiseli" posle lagano benzinom i krpicom,mada je boja malo nezahvalna ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Februar 18, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vazi, probacu tako kako si rekao pa ako uspe.... super, ako sjebem.... opet super, pasce farbanje jer i onako nema voznje, ubi dosada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Februar 19, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Tandara mandara, nastavimo gde smo stali ali pre nego nastavim, zafalio bi se @bdada-i na savetu za fleke ništa nisam sJebo, skoro sve da sam skinuo malko cink spreja, što zbog hrđe što zbog zaštite malko tamnija forma nego lani ostavio Haletu sve, rekao di da pecne a ja odo da zamenim neke gume vracam se nešto kasnije do njega, coek završio brzinski 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14474 Napisano Februar 19, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Februar 25, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su ovi mali osigurač na NC?Jel to nešto specifično japansko ilije standardno na novim vozilima?Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Februar 25, 2018 Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo na slici samo ti znas sta je 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heldon 44 Napisano Februar 25, 2018 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crossrunner 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su ovi mali osigurač na NC?Jel to nešto specifično japansko ilije standardno na novim vozilima?Sent from my EVA-L09 using TapatalkOsigurači su možda japanski ali je fotoaparat sigurno kineski Gesendet von iPad mit Tapatalk 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 243 Napisano Februar 25, 2018 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Takve osigurače ima toyota yaris i još neki automobili. Za prvu pomoć se mogu zamjeniti običnim kod kojih su kontakti izbačeni a ne na samom plastičnom tijelu. Evo i link na aliexpres shhworldsea Fuse puller 100Pcs/Lot micro Fuse Assortment Auto Car Motorcycle SUV FUSES Kit 2A 3A 5A 7.5A 10A 15A 20A 25A 30A35Ahttp://s.aliexpress.com/z226rmya?fromSns=Copy to Clipboard (from AliExpress Android) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Februar 26, 2018 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Normalna pojava kod svih novijih Hondi, obavezno kupite preko ebay ili sa ali-ja. Trazio sam ih po BG-u nema ih u prodaji nigde, barem ih nije bilo prosle godine. Pregoreo mi je identican osigurac na putu kada sam se vracao sa mora, da nisam imao rezervni tesko da bi kupio na nekoj pumpi uz put... U Grckoj nisu imali na pumpi (pitao momka koji radi da vidim da li ih ima u prodaji) Zovu se micro osiguraci ili ti micro fuse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Februar 26, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nisam u opšte obratio pažnju na osigurače kad sam ugrađivao elek. džidžabidže...... umesto tog osigurača, komotno se može staviti najobičniji mini osigurač (ima ih di oš), hoću reći da ne mora ovaj "poseban" sa slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Februar 26, 2018 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Moze, ali kod mene onda ne moze da se zatvori poklopac sa osiguracima, a na njemu mi pise koji je za sta pa mi znaci da ga imam. Porucis sa alija za par evrica ima cela kutija sa 20 komada kosta 4-6 eur, mirna glava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Februar 27, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo.Nisam pokušavao da gurnem onaj standardni jer mi nije ni pregoreo nego sam eksperimentisao nešto ali ne deluje mi da može jer je ovaj baš mali.Uzeću ovo sa alija što ste postavili link, deluje da je ceo set u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...