Jump to content

Moto Zajednica

17. Moto GP Sepang, Malezija

Recommended Posts

• Integrisan, 13060 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Da, ali je pre ulaska u box srušio jednog kolegu (ne sećam se koga) pa se vratio pa je krenuo sa banzai potezima. 

Dobro, tkački incident. Banzai potezi, kako se oni tačno kvalifikuju? Ne dobija se crna samo zato što si nekog srušio u borbi. Ili je samo bio dosadan, mogao je da utiče svojim prisustvom na konačni poredak, pa je uklonjen? Ne znam koje je pravilo tačno prekršio.

Jesi li gledao tu trku?!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Postoje  plave zastave kojima se oni za krug okrenuti upozoravaju da se uklone sa putanje. Druga pravila važe za iber-rundovane.

• Drug član, 3073 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Koja druga pravila? Nisam to nikada čuo. Sporiji si, plava zastava, sklanjaš se. Ako se ne skloniš jer usporavaš, letiš iz trke. Koje je pravilo da ne može da ih prestiže, vrati se u isti krug i tera dalje ukoliko je brži čak i od vodećih? Možda se desi da svi popadaju (debela teorija :) ), pa on čak bude na nekom dobrom mestu. Stvarno nisam za to čuo.

Tvitovi se čitaju odzdo na gore :)

1. zvanični dopis od lorenzovih advokata, znali da nema osnove za uključenje ali su imali obavezu...

2. Namera im je bila da obaveste CAS da postoje i druge zainteresovane strane

2. Sud je pak prihvatio neke dodatne informacije sa nekakvim stručnim izrazom za koji nas zabole... u suštini.

p.s. "prijatelj suda"

• Princ Sherwood-a, 2447 postova

Markezovih i  Lorencovih navijaca ovde nema! U stvari oni uopste nemaju navijaca.

Ima samo Rosijevih navijaca i onih koji su protiv Rosija. A i ti sto su protiv Rosija su takvi zbog karaktera ili  iz navike, posto su uvek  kontra.

Nemam više plusOva.

Ove sezone definitivno navijam za Lorenca, tako da ima makar jedan. Pokazao je najviše, najkonstantniji je u trkama, na kraju krajeva najviše pobeda ima. 

Za lik i delo bilo koga od njih me krajnje zabole, interesuje me kako voze.

Rosi ove godine ne zaslužuje titulu.

• Podržavam 3

• Drug član, 2087 postova

Markezovih i  Lorencovih navijaca ovde nema! U stvari oni uopste nemaju navijaca.

Ima samo Rosijevih navijaca i onih koji su protiv Rosija. A i ti sto su protiv Rosija su takvi zbog karaktera ili  iz navike, posto su uvek  kontra.

Nemam više plusOva.

Ove sezone definitivno navijam za Lorenca, tako da ima makar jedan. Pokazao je najviše, najkonstantniji je u trkama, na kraju krajeva najviše pobeda ima. 

Za lik i delo bilo koga od njih me krajnje zabole, interesuje me kako voze.

Rosi ove godine ne zaslužuje titulu.

Sad vas ima 2.5

Samo neka pada kisa u nedelju

• Podržavam 2

• Ne silazi, 6613 postova
  • Motocikl: đački pešački

Prihvatili su te neke njegove informacije kao relevantne za materiju... Zakuvava se za petak.

Bojim se samo da od ovolike predigre ne sagore svi za trku. Šteta bi bilo.

Neće Sev. Svi takmičari iznad svega žele da se trkanje odvija na pisti gde mu je mesto i ne verujem da će iko učiniti bilo kakav gaf bez obzira ko koga simpatisao il ne, smatrao u pravu ili krivu. Pedroza  sigurno neće ni pogmati ni odmagati nikom, on vozi krajnje pošteno i fer i tako će izvesti i poslednju trku. Markez sumnjam da će učiniti bilo šta što bi moglo da se okarkteriše kao ne fer, pre će biti da se imobiliše i pun gas od starta sa ciljem da ostvari ubedljivu pobedu i time pokaže nadmoć. Rosi šta god da postigne sa poslednje starne pozicije smatraće se pobednikom bilo da bude desti il ne znam koji, znači nema šta da izgubi, opravdanje za izgubljen šampionat ima, osim ako mu se ne ukloni kazna i tad je ne osvoji u "normalnom" nadmetanju. Pritisak je na Lorencu, svestan je da je pobrao ne simpatije bez obzira na takmičarsko umeće i rezultate, ima ipak dodatni strah od ostalih učesnika u smislu da ga obore, povećanu ličnu tremu i zna da osim direktne pobede nad Rosijem i to pod normalnim okolnostima, ne Rosi iz zadnjeg reda, titula će biti de fakto doneta za zelenim stolom pa će i on pokušati da odveze trku krajnje korektno, uobičajeno. Svi takmičari znaju da je glava ulog i da novac i slava u nadgrobnoj ploči ne vrede ništa, ma šte činili pre trke i bez obzira na navijačku atmosferu, gašenjem semafora će se trka odviti normalno. Mislim da je vrelina samo među navijačima, a ko zna šta se valja iza svega jer svi izvan takmičara imaju totalno druge interese.

• Podržavam 8

• Ne silazi, 5022 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 1000

Got a phone call from a website owner tonight. Be has received death threats for posting simple news such as Mike Webb's statements. Madness

Website owner also received threats that he had to get the penalty on Rossi lifted, or else he would be physically attacked.

:lud:

• Zainteresovan, 702 postova
  • Motocikl: zx6r

I ja mislim da ce svako da vozi svoju trku sto bi bilo i najbolje za gledaoce.

U tom slucaju Lorenco bi za titulu najverovatnije morao da pobedi jednu a mozda i obe Honde, cime bi titula bila zasluzena (da iskljucimo price o maleziji).

Rosi sa druge strane, ukoliko ne bude namerno usporavan, i uspe da stigne Lorenca, onda takodje zasluzuje titulu (da opet ostavimo maleziju iza nas)

Kako god da se zavrsi trka, bice prica o fome da li je titula zasluzena. Po meni ko zeli da bude sampion, neka zapne i neka to pokaze na zadnjoj trci.

• Hronični Motociklopata, 7411 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

I treba da se zapne za titulu i da bude borba za pamcenje, ali ne ovako da kako su smestili Rossiju, da krece sa zadnjeg mesta, zato tu najverovatnije nece biti direktne borbe izmedju Lorenca i Rossija, to me smorilo, jer sam ocekivao obracun kod okej korala, ali nista od toga :(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja