N.F.S. 22101 Napisano Jun 14, 2022 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Obradovao si me bas! Izvoli uvek... Izgled tvog motora me je ostavio bez teksta! Skidam kapu, znam koliko je vremena potrebno za onakvo stanje, koliko posla da se takvim odrzava! Sada tek u kucu udjoh, danas malo isprobavao stapove, nose lepo moju (nasu) tezinu (supruga i ja). Podizac guvernala montiran, sedi se kao na GS-u Sijalice (pitao kolega iznad) sam stavio one iz wobihausa, sto na sve motore turam, nisam vozio po mraku pa ne mogu reci kakve su na ovom tipu farova. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jun 14, 2022 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Inace, pod desnom plastikom repa je ECU, releji... A pod levom je regler (ako nekoga zanima pa da ne luta ) sto se opruga tice opisacu ih kada budem malo kilometara nakupio, za sada se junacki drze, bas sam se iznenadio posto cesto vozim crvenu cbf1000 (par strana u nazad) i znam koliko potanja na kocenju/pustanju gasa a gusce ulje sam sipao. Cenom su bas primamljive, 50% jeftinije od Hagona npr. https://www.wirth-federn.de/produkt/wirth-gabelfeder-satz-2082-neu-poliert-null-reibung-null-geraeusche-mit-abe-fuer-honda-cbf-1000-sc58-2006-2011-vfr-750-f-rc36-l-1989-1991/#reviews 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1941 Napisano Jun 14, 2022 Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Jedva čekam detailing! Samo napred Nešo! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 732 Napisano Jun 15, 2022 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nešo kakva je zaštita od vetra,? Vidim da je aftermarket vizir, jel ti ok ili ceš da menjaš nešto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5608 Napisano Jun 15, 2022 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, N.F.S. je napisao: Obradovao si me bas! Izvoli uvek... Izgled tvog motora me je ostavio bez teksta! Skidam kapu, znam koliko je vremena potrebno za onakvo stanje, koliko posla da se takvim odrzava! Sada tek u kucu udjoh, danas malo isprobavao stapove, nose lepo moju (nasu) tezinu (supruga i ja). Podizac guvernala montiran, sedi se kao na GS-u Sijalice (pitao kolega iznad) sam stavio one iz wobihausa, sto na sve motore turam, nisam vozio po mraku pa ne mogu reci kakve su na ovom tipu farova. Лепо му чучи ова УЕ таблица. Ништа то не преводи, можда ће се вратити у Уе. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jun 15, 2022 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, gixxer750/94 je napisao: Nešo kakva je zaštita od vetra,? Vidim da je aftermarket vizir, jel ti ok ili ceš da menjaš nešto? Pih... Evo upravo sam zabusio vizir i podigao koliko dozvoljava. Buka je ogromna, sa ovim podizacima guvernala bas (sedim skroz uspravno). Kod mene je i do kacige, nikada vise necu kupiti ovo g$%vno od LS2 flipup, i dok u mestu stojis ona je bucna :D, mada toliko i kosta... Kada ustanem dok vozim, tisinaaaa, kada vizir skroz skinem opet tisina (ali udari vetra u grudi od 100kmh da te skinu sa motora) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jun 15, 2022 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poredjenja radi, evo kada ga je Marko uslikao, skroz do farova je bio spusten. Nisam u ovoj novoj poziciji jos probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 732 Napisano Jun 15, 2022 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mene je t max izluđivao zbog toga, nekako sav vazduh mi je nabacivao na kacigu, ja sam ubacivao neki deflektor ali ništa, a momak koji ga je uzeo od mene je skratio vizir i kaze da je mnogo bolje tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 807 Napisano Jun 15, 2022 Zainteresovan, 780 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, N.F.S. je napisao: Kada ustanem dok vozim, tisinaaaa, kada vizir skroz skinem opet tisina ... Ovo sam i ja primijetio. Mislio sam da je NOLAN N91 bučna kaciga dok jednom u vžnji nisam ustao i buka je nestala. Znači da mi slijedi igranka sa vizirom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Jun 15, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan @Guliver ja sam to super resio, imam poviseni Givi vizir i još stavio deflektor i sve je top, do 100 na sat sa otvorenom kacigom lagano. Ko god je probao odusevio se. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jun 15, 2022 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na mom je MRA, drugar (motor na slici, bas mu nesto namestam) ima MRA sa fabrickim deflektorom... Ista situacija kao kod mene, huci samo tako! Stavicu nastavak, nema druge... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5608 Napisano Jun 15, 2022 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Где узимате те наставке? Каним се већ годину две да га метнем на фрезу и никако да наручим. Све заборавим, па кад кренем да се возим сетим се и тако у круг. Је ли на алију или има нека друга опција да се не чека, пошто ме мрзи? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Jun 15, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Probaj na kupujem prodajem, bilo je ranije za malo skuplje u odnosu na Ali expres. I bolji je ovaj sa dva kacenja sa strane, nego onaj što se kaci na sredini samo. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jun 15, 2022 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Marko05 je napisao: Где узимате те наставке? Каним се већ годину две да га метнем на фрезу и никако да наручим. Све заборавим, па кад кренем да се возим сетим се и тако у круг. Је ли на алију или има нека друга опција да се не чека, пошто ме мрзи? Ista stvar i kod mene ....ima na KP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5608 Napisano Jun 15, 2022 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Eol je napisao: Ista stvar i kod mene ....ima na KP Сад ћу бацим поглед. Ако имате неки конкретно за препоруку баците линк. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jun 15, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Marko05 je napisao: Сад ћу бацим поглед. Ако имате неки конкретно за препоруку баците линк. Evo Mare... KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Cak ima slika na Fazeru kako stoji Promenio Jun 15, 2022 član Eol 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5608 Napisano Jun 15, 2022 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Eol je napisao: Evo Mare... KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Cak ima slika na Fazeru kako stoji Хвала име. Па нормално, зна се који је мотор најлепши. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1279 Napisano Jun 15, 2022 (promenjeno) prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. ajd kad uhvatis vremena,stavi link od podizaca guvernale,volana.. I ako ce neko dolaziti do Banja Luke,trebao bi meni deflektor,sa kupujem prodajem,prozirni,mislim narucit cu iz Kine,ili Ebaya ,al nece doci do kraja sezone!!! @Nole Bgkoju si ti duzinu stavio,imaju dvije Ako nekog put nanese tj. planira na ovu stranu,neka se javne!! Kes na ruke,i piva i cevapi!! Promenio Jun 15, 2022 član mali_zmaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2420 Napisano Jun 15, 2022 Andragog, 4992 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kad se dira fabricki vizir, dobija se buka u glavi.... Jedino resenje je bas mnogo veci i širi vizir. Fabrika ne zna, mi znamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Jun 15, 2022 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Mogla je fabrika dodati par cm uvis,ne bi poremetilo perfomanse,nisu trkački...Ovako za nas evropljane sa fabričkim u glavi mir,a u grudima hir?! Ali razumljivo...Japanac ga testir'o,metar i prs'...Njemu prebacuje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jun 16, 2022 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stare gume bile 2013god, zacudjuce dobrog stanja, mekane i bez obnh mikro pukotina. Delovi iz KV polako pristizu 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1279 Napisano Jun 16, 2022 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. ajd kad uhvatis vremena,stavi link od podizaca guvernale,volana.. I ako ce neko dolaziti do Banja Luke,trebao bi meni deflektor,sa kupujem prodajem,prozirni,mislim narucit cu iz Kine,ili Ebaya ,al nece doci do kraja sezone!!! @Nole Bgkoju si ti duzinu stavio,imaju dvije Ako nekog put nanese tj. planira na ovu stranu,neka se javne!! Kes na ruke,i piva i cevapi!! Zahvaljujući kolegi @Branko doći ću u posjed deflektora,hvala mu što se javio!!! Nov neotpakovan. Javljam šta i kako kad ga montiram,da vidim radi li radnju!!poslato sa nove rupovke sa kurblom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 189 Napisano Jun 16, 2022 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, N.F.S. said: Stare gume bile 2013god, zacudjuce dobrog stanja, mekane i bez obnh mikro pukotina. Delovi iz KV polako pristizu Ja danas montirah nov lanac i lančanika, RK uzeo, delovi i ruke 20k 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jun 16, 2022 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ruke ti nije ni naplatio Ja evo ovog trena zavrsih, malo da odmorim i gaaas! Uslikao sam i alat za lanac (mozda zanima nekoga). Filter vazduha je vidim skoro menjan, ali nov na njegovo mesto Za danas dosta! Naravno okretni delovi poluge menjaca podmazani kada sam tu 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5608 Napisano Jun 16, 2022 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, N.F.S. je napisao: Ruke ti nije ni naplatio Ja evo ovog trena zavrsih, malo da odmorim i gaaas! Uslikao sam i alat za lanac (mozda zanima nekoga). Filter vazduha je vidim skoro menjan, ali nov na njegovo mesto Za danas dosta! Naravno okretni delovi poluge menjaca podmazani kada sam tu И како ти се чини мотор након 3-4 дана "чачкања"? Јесмо ли уболи? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...