Vojkan 257 Napisano Novembar 2 Svrati ponekad, 302 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Odma' će ti nađe nešto da mu seckašПослато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6007 Napisano Novembar 2 Drug član, 2773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nema problema. Nikad problem. Bio sam mu u kuci i pozivan sam vise puta al nikako da se uklopim da odem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 632 Napisano Novembar 21 (promenjeno) Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Malo da prodrmam temu. Danas menjao svecice, deluju kao nove bez znakova istrosenosti. Letos sam pazirio ovu hondu tako da nemam istoriju zamene. Stavljene nove Denso U24FER9 kupljene u Motobike Kac. Broj 1 i 4 se lako menjaju, broj 2 malo sam se morao više potruditi, broj 3 me je namučio, tek posle kraćeg odmora i kafe uspeo sam i nju zameniti. Sve stegnuti po preporuci proizvilođaca svečića. Motor radi lepo i glatko, nikakvu revoluciju nisu donele nove svecice sem mira u glavi, a to je dovoljno. U prilogu je fotografija skinutih svečica. Kako vam deluju? Kad uporedim boju ovde sa prilozene fotografije i boju uzivo, uzivo nisu tako svetle, daloko od belog, vise su sive, kao boja tela svecice s tm da je broj 1 svetlo braon. Promenio Novembar 21 član keš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 632 Napisano Novembar 22 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam vec menjao svecice i napravio prostora da to uradim kvalitetno da mi ne smeta nista, skinuo sam levu i desnu bocnu plastiku, podigao rezervoar. Primetio sam malo mokro na kraju creva kde se navlaci na izvod od hladnjaka, ustanovim da selna ne stiska bas ok, malo je zategnem, upalim motor i kada se zagreje tu kao malo flisuje antifriz, vrlo malo, pritegnem selnu jos ali vidim da selna nesto bas i ne steze, ako je jos pritegnem ima da preskoci, tako i bi, ebem ga, stavim novu selnu i pritezem ali nova kap antifriza se pojavljuje, stezem jace ali selna se urezuje u gumu u crevo, nije se bas urezala ali ako nastavim urezace se ili ce selna preskociti. Sve ostavim i porucim kvalitetnu selnu, tri komada da mi se nadje, komad 200 din. inox, sirina 20mm (standardna je 5mm za precnike 32-35mm, 5× veca sila stiska, ne urezuje se u crevo zbog sirine, nema sanse da preskoci navoj. Tako da sve reseno bez greske. Cisto da ako neko bude imao problem sa selnama ovo je resenje. Samo treba imatu na umu da je selna malo robusna pa mozda ne stane svugde gde i obicna uzana. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1088 Napisano Novembar 22 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, keš je napisao: Posto sam vec menjao svecice i napravio prostora da to uradim kvalitetno da mi ne smeta nista, skinuo sam levu i desnu bocnu plastiku, podigao rezervoar. Primetio sam malo mokro na kraju creva kde se navlaci na izvod od hladnjaka, ustanovim da selna ne stiska bas ok, malo je zategnem, upalim motor i kada se zagreje tu kao malo flisuje antifriz, vrlo malo, pritegnem selnu jos ali vidim da selna nesto bas i ne steze, ako je jos pritegnem ima da preskoci, tako i bi, ebem ga, stavim novu selnu i pritezem ali nova kap antifriza se pojavljuje, stezem jace ali selna se urezuje u gumu u crevo, nije se bas urezala ali ako nastavim urezace se ili ce selna preskociti. Sve ostavim i porucim kvalitetnu selnu, tri komada da mi se nadje, komad 200 din. inox, sirina 20mm (standardna je 5mm za precnike 32-35mm, 5× veca sila stiska, ne urezuje se u crevo zbog sirine, nema sanse da preskoci navoj. Tako da sve reseno bez greske. Cisto da ako neko bude imao problem sa selnama ovo je resenje. Samo treba imatu na umu da je selna malo robusna pa mozda ne stane svugde gde i obicna uzana. Jel imalo skrame na tom mestu. Meni se pojavljivala vlaznost dole iza hladnjaka na sirokom crevu...mogao sam da stezem do mile volje dok nisam ocistio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 632 Napisano Novembar 22 (promenjeno) Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Delovalo je sve cisto, crevo elasticno, nije otvrdnulo. Nije mi se skidalo crevo jer cu imati gubitak antifriza. Kad skinem staru selnu nigde ne pusta i bez selne, to kada je hladan i ako ne diram crevo, tako sam i zamenio selnu, nisam ni svlacio crevo. Ali sada je "prasina" Jos sam jednu potrosio na pumpi, na debolom crevu, i tu je malo bilo vlaznih tragova kada je motor zagrejan, sad isto "prasina" ove drze kao anakonda Da dodam, sve se odradjuje bez skidanja creva i gubitka-ispustanja antifriza. Promenio Novembar 22 član keš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1088 Napisano Novembar 22 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, keš je napisao: Delovalo je sve cisto, crevo elasticno, nije otvrdnulo. Nije mi se skidalo crevo jer cu imati gubitak antifriza. Kad skinem staru selnu nigde ne pusta i bez selne, to kada je hladan i ako ne diram crevo, tako sam i zamenio selnu, nisam ni svlacio crevo. Ali sada je "prasina" Jos sam jednu potrosio na pumpi, na debolom crevu, i tu je malo bilo vlaznih tragova kada je motor zagrejan, sad isto "prasina" ove drze kao anakonda Da dodam, sve se odradjuje bez skidanja creva i gubitka-ispustanja antifriza. Znaci moze selna da se otvori predpostavljam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 632 Napisano Subota u 20:29 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Selna se nabaci na crevo bez deformisanja, odvrnes sraf potpuno, malo je napnes, crevo u slobodnom delu malo pritisnes da dobojes elipsu imesto kruga i nabacis selnu, ma ide bez problema. Pre nego sto selnu navuces gde treba da bude, sraf zavrnes u maticu koji navoj i onda je navuces na mesto gde je stara bila Ta sa oznakom 32/35 je taman. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...