keš 755 Napisano juče u 15:33 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cerada iz Lidla, spolja kao guma, iznutra platno kao neki filc, ima prozorce za tablicu. Staje Honda komplet ispod. Trenutno pada kisa a motorce ispod uziva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 1062 Napisano juče u 16:07 Zainteresovan, 449 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, keš said: Cerada iz Lidla, spolja kao guma, iznutra platno kao neki filc, ima prozorce za tablicu. Staje Honda komplet ispod. Trenutno pada kisa a motorce ispod uziva. Daj link za ceradu sa Temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 755 Napisano pre 23 sati Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cerada je iz Lidla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1555 Napisano pre 22 sati Drug član, 551 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ne staje na motor ako ima kofer?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vule20 1 Napisano pre 21 sati U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, planiram kupiti hondu cbf 1000 f. interesuju me iskustva kako ste zadovoljni sa udobnoscu… da li ima bolova u vratu, ledjima, kolenima… posle sat, sat i po voznje visok sam 181cm i tezak 72kg hvala vam unapred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4183 Napisano pre 17 sati Drug član, 2061 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine do Herceg Novog u junu i do Trebinja u avgustu, put osetio nisam, topla preporuka.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 755 Napisano pre 16 sati Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Pedja Ča said: Jel ne staje na motor ako ima kofer?? Nisam probao, ali probacu cu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1555 Napisano pre 44 minuta Drug član, 551 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, keš je napisao: Nisam probao, ali probacu cu. Ja sam je bio kupio kada sam vozio Yamahu...i nije moglo da mi stane kada je kofer na motoru. Kada sam kupio od Zlatka sa foruma Hondu...menjali smo se. On mi je dao ovu sto imam sad od koju staje kofer a ja njemu takvu. Al da je dobra,dobra je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...