Gost Napisano Novembar 22, 2023 (promenjeno) Prijavi odgovor kao problematičan Uljare iz osamdesetih i devedesetih na prvom mestu, pa 5 mesta prazno, pa svi ostali. Tu racunam i BMW naravno. Promenio Novembar 22, 2023 član Pingvin37 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Novembar 27, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Po povratku iz servisa pre nedelju dana... +4° 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1217 Napisano Novembar 28, 2023 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 11. 2023. at 15:57, boza_kg je napisao: Znaš kad ćeš za 10 godina da nađeš novi TFT display, ako ti crkne? Pa nikad. Sto ne bi nasao ako je bilo koji model koji je "masovno" proizveden? Ja posle 22 godine nasao digitalnu tablu za X9, sta fali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 181 Napisano Novembar 28, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako I ne bude original, biće neki zamenskiПослато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4761 Napisano Novembar 28, 2023 Drug član, 3637 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Rider000 je napisao: Sto ne bi nasao ako je bilo koji model koji je "masovno" proizveden? Ma ko da ja znam Elekroniku vazda nešto "unapređuju". Napravljena je tako da brzo zastareva. Nije više LED, neko je QLED, MudoLED:) Dal će moći uopšte da se nađe takav ekran, dal će da radi na toj voltaži, dal će trebati neki drugi čip, di znamo... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Novembar 28, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Deder, da nađemo prvo moj 16 godina stari EEPROM čip, polako sa mudoLedovi... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 169 Napisano Novembar 28, 2023 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko da ja znam Elekroniku vazda nešto "unapređuju". Napravljena je tako da brzo zastareva. Nije više LED, neko je QLED, MudoLED:) Dal će moći uopšte da se nađe takav ekran, dal će da radi na toj voltaži, dal će trebati neki drugi čip, di znamo...Ma delova ce biti, kao i za sve. Cini mi se da je vise pitanje cene odrzavanja svih tih nepotrebnih sklopova, jer se ne proizvode vise motori kao ni auta koja ces moci, sam da odrzavas, vec ti treba "kodiranje", "uparivanje" i ko zna sta jos. I ovih stručnjaka sto vracaju kilometrazu pa sjebu softver... Ali svako vreme nosi svoje, borićemo se... Sent from my SM-A528B using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1217 Napisano Novembar 28, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Za auta kako tako, pokvari se, stane, sednes unutra i cekas slep dok napolju pada kisa. Dodju i voze te kuci. Ajd cekaj slep sa motorom u nekoj pripizdini gde nema signala... Tako da kad su avanture u pitanju, sto se vozila na 2 tocka tice, sto prostije, to bolje... Nisu mi potrebni razni gedžeti da bi mi motor bio zabavan za voznju... Ali to je samo moje misljenje... Skrenuo sam sa teme, izvinjavam se. Promenio Novembar 28, 2023 član Rider000 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Decembar 4, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjen akumulator iz predostrožnosti, ko zna koliko je star ovaj koji je došao uz motor. Tripmetar i dalje ne šljivi 2% da radi. Divna subota... P.S. Treća fotka je na zatvorenom putu. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Januar 18 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li vas, slabo ste mi aktivni u temi... Jedna jesenja... 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Januar 18 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Zima, slabo se vozi, pa se bavimo drugim zanimacijama .Danas se provozao po gradu, i skoknuo do Ralje, posle jedno dve nedelje nevozenja motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Januar 19 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Djeronimo je napisao: Zima, slabo se vozi, pa se bavimo drugim zanimacijama .Danas se provozao po gradu, i skoknuo do Ralje, posle jedno dve nedelje nevozenja motora. Ja sam se juče prvi put provozala posle 1. januara i mnogo je lep osećaj, još lepše što stajem u jaknu i pantalone, dakle - nije bilo prejedanja za praznike. Ide lepo vreme, pa polako da planiram izradu trakica za felne koje sam ovde već postavljala... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5968 Napisano Januar 26 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ode moj CBF a da ni provozao zglavno nisam. Takva tura, takva avantura. Drugar dosao, zaljubio se. Ja posteno ponudio, on posteno prihvatio. Najlepse od svega je sto ostaje kod mene na odrzavanju, znam gde je i znam ko je pazi. A bas je divna. Da ne renoviram kucu i nemam jos jedno 9 vozila, ne bih je prodao bar 2-3 godine. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16347 Napisano Januar 26 Vozim motor, nisam BAJKER, 2311 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Video sam Busu na oglasima, lepo izgleda, bas je dosta stvari odradjeno na njoj, svaka cast. Srecna prodaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Januar 27 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 1. 2024. at 4:37, abarth_maniac je napisao: Ode moj CBF a da ni provozao zglavno nisam. Takva tura, takva avantura. Drugar dosao, zaljubio se. Ja posteno ponudio, on posteno prihvatio. Najlepse od svega je sto ostaje kod mene na odrzavanju, znam gde je i znam ko je pazi. A bas je divna. Da ne renoviram kucu i nemam jos jedno 9 vozila, ne bih je prodao bar 2-3 godine. Da si je prodavao letos, došla bi na neviđeno da je kupim, nego eto, sudbina. Čak sam i planirala da moju prodam na proleće, pa da uzmem tvoju. Više sreće drugi put. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Januar 29 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Za probu zalepismo komad crvene folije na moje sive felne i ne sviđa nam se, stručno mišljenje moje jače polovine i @Zlatko LA, tako da sam odustala od te ideje. Da je MK2 sa crnom felnom, ne bi razmišljala ni trenutak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1923 Napisano Januar 29 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ova Honda je napravljena tako da ne treba dodatno ulepšavati motor. I to najlepši u crnoj boji. Nikakve trakice, stikeri ili bilo koja vrsta ulepšavanja, da je moj motor, ne bi dolazile u obzir. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Januar 29 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Zlatko LA je napisao: Ova Honda je napravljena tako da ne treba dodatno ulepšavati motor. I to najlepši u crnoj boji. Nikakve trakice, stikeri ili bilo koja vrsta ulepšavanja, da je moj motor, ne bi dolazile u obzir. Crna najlepša? Biće i moja Cheri, Cheri Lady... samo polako. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1850 Napisano Januar 29 (promenjeno) Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bela i Crvena Promenio Januar 29 član JevtaNS 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Februar 15 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Krenula crnka danas da štuca, na ujednačenom gasu secka (oko 3000rpm), cima kao da sama dodaje i pušta gas, kad stisnem kvačilo ler padne na 1000rpm i radi k'o traktor. I tako par minuta, na semaforu sam ispeckala gas, brzo se samo od sebe rešilo... Kasnije smo proverili kako puni, sve je ok što se toga tiče. Sutra idem van grada, pa ću da je ispratim. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8006 Napisano Februar 15 (promenjeno) Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha,devojke i selfi.Lepooo. Promenio Februar 15 član gebee&co 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 169 Napisano Februar 17 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Krenula crnka danas da štuca, na ujednačenom gasu secka (oko 3000rpm), cima kao da sama dodaje i pušta gas, kad stisnem kvačilo ler padne na 1000rpm i radi k'o traktor. I tako par minuta, na semaforu sam ispeckala gas, brzo se samo od sebe rešilo... Kasnije smo proverili kako puni, sve je ok što se toga tiče. Sutra idem van grada, pa ću da je ispratim. Ako radi ko traktor, verovatno jedan cilindar ne pali, proveri svecice ako već nisi... Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Februar 17 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Ibivan je napisao: Ako radi ko traktor, verovatno jedan cilindar ne pali, proveri svecice ako već nisi... Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk Ne bi bilo loše da se zamene svećice i da se operu dizne. Od kada sam pisala gremlini su sami nestali (za sada). Pratimo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Februar 17 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 2. 2024. at 22:19, Alexandra995 je napisao: Krenula crnka danas da štuca, na ujednačenom gasu secka (oko 3000rpm), cima kao da sama dodaje i pušta gas, kad stisnem kvačilo ler padne na 1000rpm i radi k'o traktor. I tako par minuta, na semaforu sam ispeckala gas, brzo se samo od sebe rešilo... Kasnije smo proverili kako puni, sve je ok što se toga tiče. Sutra idem van grada, pa ću da je ispratim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Februar 21 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 2. 2024. at 20:55, shoyyka je napisao: Filter pumpe goriva Honda - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Odgovara za: For Honda VTR250 2009 For Honda CB500F 2013-2020 For Honda CB500X 2014-2020 For Honda CB600F Hornet 600 2007-2010 For Honda CB650F CB650 2014-2018 For Honda... Trebalo bi da je to to? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...