Bokes 2985 Napisano Februar 3, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Hahah, a ja na onom lepšem (desnom) sedištu gledam "krilca" za guzove i čudim se šta je sad naopako Sve jasno Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Februar 5, 2023 (promenjeno) Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Uhh što bi ovo leglo na neku crnu CBF Promenio Februar 5, 2023 član Gile_Extremeboy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Februar 5, 2023 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan A i ovo... mercedes g class wallpaper desktop 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Februar 5, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovi od Kawe su perverzija! Ko zna kako bi se culi... Cekam ja one dominatore, sve se nesto nadam da ce samo stici poruka "Ipak prodaVam auspuhe" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Februar 5, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kada vec kacis willhaben oglase Gile, "si video cene ovih nasih Hondi tu kod vas... Od 4500e na gore! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1923 Napisano Februar 6, 2023 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, N.F.S. je napisao: Kada vec kacis willhaben oglase Gile, "si video cene ovih nasih Hondi tu kod vas... Od 4500e na gore! U zadnje vreme dosta pratim strane oglase. Ovde kod nas jos i jeftini motori u odnosu na motore preko. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5558 Napisano Februar 7, 2023 (promenjeno) Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Zlatko LA je napisao: U zadnje vreme dosta pratim strane oglase. Ovde kod nas jos i jeftini motori u odnosu na motore preko. Што значи да ће цене мотора и код нас да скачу. Сад колико год цене биле нереалне, биће још нереалније. Promenio Februar 7, 2023 član Marko05 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Februar 7, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... i posto smo ipak u temi, prvo Honda pa sve resto onda! San svakog motora je da radi kao ona... 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8019 Napisano Februar 7, 2023 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, N.F.S. je napisao: ... i posto smo ipak u temi, prvo Honda pa sve resto onda! San svakog motora je da radi kao ona... Pa....realno da,pošto su po zvuku najbliži električnim........ne čuju se. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Februar 7, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Daaaa, to je takav sklop, tolerancije... Poezija u pokretu . Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Februar 9, 2023 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.2.2023. at 22:21, N.F.S. je napisao: Ovi od Kawe su perverzija! Ko zna kako bi se culi... Cekam ja one dominatore, sve se nesto nadam da ce samo stici poruka "Ipak prodaVam auspuhe" Moja stoji na 4400e, ali ko ce realno dati tolko love za 15god star motor, svi mnogo spuštaju kad dodje do prodaje. Pre neki dan me jedan napade na willhaben, da mu prodam jeftinije, što sam stavio tolku cenu ima novije za iste pare, ma reko ima al nema plava, plava je NAJSKUPLJA boja :D. Ja bezveze stavio cenu ako se zaleti neko sa viškom para, inače ni ne prodaje mi se, odlican motor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Februar 9, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sve to stoji, i ja moju ovde necu jeftinije prodati, ali! Tvoja da dodje do mene ima jos 1000e troska, 350 placam dovoz (bilo je 300e), amss 13000din i oko 650eura carine. Prva registracija 290 evrica. Ukupno a da ti cenu za 400eura spustis, ta cbf mene kosta 5400eura ... Odustao sam od uvoza motora sebi, a bas sam hteo da se preko zime zanimam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Februar 9, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I da! Prodaj mi auspuhe.. Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Februar 10, 2023 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, N.F.S. je napisao: Sve to stoji, i ja moju ovde necu jeftinije prodati, ali! Tvoja da dodje do mene ima jos 1000e troska, 350 placam dovoz (bilo je 300e), amss 13000din i oko 650eura carine. Prva registracija 290 evrica. Ukupno a da ti cenu za 400eura spustis, ta cbf mene kosta 5400eura ... Odustao sam od uvoza motora sebi, a bas sam hteo da se preko zime zanimam. Sve ja to znam, 3300e je neka realna cena ovde pošto sam joj dodao komplet kofere. Inače za 3000e sam je uzeo prošle godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 10, 2023 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 5.2.2023. at 21:52, Gile_Extremeboy je napisao: Uhh što bi ovo leglo na neku crnu CBF Leglo bi i na plavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Februar 10, 2023 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Branko je napisao: Leglo bi i na plavu. Da nije žene koja sve sputava "Treba nam nova kuhinja a ti gledaš auspuhe..." 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Februar 10, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Aahaaaa, zato si ti par (mojih) auspuha sakrio u Srb!Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 10, 2023 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Gile_Extremeboy je napisao: Da nije žene koja sve sputava "Treba nam nova kuhinja a ti gledaš auspuhe..." Ako ne mozes promjeniti auspuhe, mozes zenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravkoco 24 Napisano Februar 10, 2023 (promenjeno) U prolazu, 23 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda CBF 1000 SC58 Prijavi odgovor kao problematičan Zimske radosti... Prepakujem sve što sam zatekao ugrađeno i sortiram (voltemetar, gear indikator, nosače mobitela itd). Promenio Februar 10, 2023 član zdravkoco 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Februar 10, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Zdravko! Daj koju sliku masine Ako dozvolis, nemoj gubiti vreme sa tim sijalicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravkoco 24 Napisano Februar 10, 2023 U prolazu, 23 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda CBF 1000 SC58 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodošlici. Prepakovaću gadgete i dodati par stvari da to bude urednije. Sijalicu H7 sam probao na stolu i ne djeluje loše, vidjeću kako će se ponašati u faru, cilj mi je da smanjim potrošnju struje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Februar 10, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Morao si da resenje za vizir trazis Fabricki je katastrofa, i ja sam morao da slicno odradim samo diskretnije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravkoco 24 Napisano Februar 10, 2023 (promenjeno) U prolazu, 23 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda CBF 1000 SC58 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, N.F.S. je napisao: Morao si da resenje za vizir trazis Fabricki je katastrofa, i ja sam morao da slicno odradim samo diskretnije To je onaj Palmer Bracket nosač, nije baš estetski na prvu ali radi posao, bitno ja da se baš može vizir podesiti za namjenu, inače motor sam kupio sa svim stvarima na slici tako da sada prilagođavam sebi. Promenio Februar 10, 2023 član zdravkoco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Februar 10, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mene malo sunce izmamilo, odem po masinu! Nisam daleko odmakao, vracam se kuci... Hladnoooooo! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravkoco 24 Napisano Februar 10, 2023 U prolazu, 23 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda CBF 1000 SC58 Prijavi odgovor kao problematičan Samo oprema i može se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...