tindirbp 289 Napisano April 30, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako,odakle poceti........ajmo vako,neki od vas znaju da sam trazio magnet i frajlauf za cagivu canyon...trazio trazio i nista.....jednog "lepog" dana javi se meni lik na sms "druze vidim da trazis delove za kadjivu" reko da imas li to sve, kaze "imam",pitam ga jel to za tu kadjivu 600 magnet,i frajlauf kompletan sa vencom,kaze "ma druze sve ko novo imam ceo agregat bez greske,i anlaser imam kao nov" hmmmm,nista reko posalji ti to meni,pitam ga kolko love,kaze"magnet 100 i frjlauf 150 al ako ces sve onda 230 sve zajedno" i tako mu ja dadoh moju adresu,obavestim drugara koji inace u Sup-u radi.....mi sretni nasli delove,mastamo mi tako kako ce to lepo ici sve,vozacemo se...... ....i tako,sutradan stize meni poruka da mi je paket u posti,odem ja,platim 29 000 dinara sa postarinom.....uzmem paket tj te delove,odem u auto otvorim paket.................... KATASTROFA,slog kad me neopizdi......LJUUUUDI,delovi sa otpada,zupcanik kriv ko banana,magnet gori od ovog mog a lezaj hahahahhahaah lezaj mi poslao kuglicni neki veliki(to umesto venca) hahahah kakav narkoman ...ja gledam i ne mogu da verujem sta mi uvali idiot,al ajd da su to delovi od kadjive neeeeee,to su delovi od nekog ko zna kakvog japanca,i dalje,sta dalje,zurka pocinje,sup,sud,posta,sup,sud posta,poslo sam mu tuzbu i 100 cuda....dan i po i NISTA kur....na ko salama,poslali su ladno pare liku narkomanu al bukvalno i kraaaaaaaj,ja ga zovem kaze sto si trazio to si i dobio,onda kasnije kad sam ga nazvao kaze "to si ti zamenio delove i uzeo te sto sam ti ja poslao"ja slusam i ne mogu da verujem cega se seti lopovcina,mamu da ti narkomansku jebem!!!!!!!! al najvaznije nisam rekao,zove se Coso Vladimir iz Bg-a,ovde je video oglas moj jer nigde vise nisam oglasavao samo ovde,pazite se,ja sam naseo nemoj da jos neko nasedne,slike cu postaviti za dan dva, da se malo smejete 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano April 30, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Невероватно. Страшно!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4252 Napisano April 30, 2015 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pedercina! Internet je pun prevaranata! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano April 30, 2015 Ne silazi, 5548 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Auuuh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 30, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost nas zakon je takav da ga ne mozes naterati da ti vrati pare .. ccc.. djubrad lopovska! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 30, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Imas mu adresu, ime prezime.... Izvolte par kolega sakupi pa na vrata i lepo ,,kulturno`` resis problem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1577 Napisano April 30, 2015 Drug član, 965 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Takvih ima koliko hoces nazalost, ali sta i tebi bi da na slepo das 30k? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 30, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam njegov dosije,ima svega,pljacke,prevare,tuce itd,a adresu nema neku stalnu,na adresi nema nikoga,ko zna gde zivi na stanu...ma dzaba sve,sve i da ga nadjem rece "nemam para'i sta da mu radim,da mu pucam u kolena,da ga mlatnem u glavu ubijem i eto belaja,ko ga ebe sta sad idemo dalje,zato kazem SAMO OPREZNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 30, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Takvih ima koliko hoces nazalost, ali sta i tebi bi da na slepo das 30k? pa kontam neki je sa bjb-a e to je ono,zato sam bio uveren da je sve ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1577 Napisano April 30, 2015 Drug član, 965 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Zvali su ljude za lazne otkupe motora i to su bas ovde videli... jbiga. Ipak je ovo forum i svako se moze registrovati. Sranja se desavaju, teraj dalje, pogotovu sto sa nasim zakonom u najboljem slucaju mozes samo dupe obrisati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano April 30, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan insistirajte na otvaranju paketa prilikom dostave ljudi, iako je to u nekim situacijama nemoguće koliko je selotejpa na njemu... Ovako je lutrija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 30, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo pre nego sto kupujes nesto bar zahtevaj da to uslika jer bez slike nema nista. Tako je i meni jedan pajser hteo prodati jos da mu ja uplatim na racun a mrzi ga da slika... Ma jasta pali. A ako hoce da ti poturi neku sliku to ces lako proveriti preko googla ili e baya verovatno ce glupan skinuti prvu sliku koju mu izbaci. Druga stvar,kupujte stvari od kupaca sa dosta pozitivnih ocena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 458 Napisano Maj 1, 2015 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan bogami su velike pare da bih tek tako izvrsio uplatu. kako sam shvatio ti si komunicirao sa njim preko sms-a...... kontam da si i ti malo naivno usao u pricu, ali naravno da je majmun neopevani 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 1, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan za 200+ evra si trebao preći tih 135*2 km ..... stvarno mi je jako žao što si puko lovu i apsolutno je neprihvatljivo da ne možeš da proveriš šta ti je stiglo pre nego što prihvatiš pošiljku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Maj 1, 2015 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Ima i lik iz Uzica ili okoline duže vreme radi to isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Maj 1, 2015 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan par stvari: imaju ta dva motora na oglasima u delovima zovi te ljude i kupi,ako nemaju oni,probacu da nadjem br. onog madjara koji donosi delove od preko,nisam cuo za nekom nije uspeo da nadje deo,najskuplji jeste,ali ima sve. a sto se prevaranta tice: sta da radis kada zivimo u zemlji u kojoj prevaratni imaju sve moguce zastite- dripci zakon napisu,250 volova ga usvoji i eto-mozes da platis troskove sudjenja i presudom da potpalis vatru,a jos kada je i narkoman registrovan-za njega je ova drzava raj! nisam za to da ides da ga trazis kako neko napisa,jer takvi majmuni i cekaju da isprovociraju nekog da ih udari,odmah posle ce da te prijavi,tebe ce da privedu kao najveceg krimosa,a on ce od tebe da uzme pare na sudu i da ga pljunes,a kamoli da ga udaris. ako vec imas uvid u njegov dosije,zamoli drugara da ti nadje u njegovom gradu nekog narkomana malo agresivnijeg,ili nekog lokalnog siledziju,daj takvom 100 evrica da ga on nabambusa-njega ako tuzi za batine,moze da dobije odstetu isto kao i ti od njega,a to je 0. ako se ne varam,ti si kupio taj motor od Marka iz Pozege.-ako ti je za utehu,sem tog kvara motor je super,a i povoljno ti je bio,pa kad saberes i ove pare,nece ti preskociti trzisnu cenu,ako ti je to za ikakvu utehu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6362 Napisano Maj 1, 2015 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nije bas na drugom kraju zemlje da nisi mogao licno da odes po te delove, narocito jer su polovni. Sto je za nekog "kao novo" za drugog je za djubre. Ja se licno ne bi usudio da dam tolike pare na nevidjeno za polovan deo. Mogao si da zamolis nekog iz Bg-a da ode da pogleda delove, puno je clanova ovde, neko bi ti ucinio sigurno. Nisi bas jeftino platio skolu, jbg.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Maj 1, 2015 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Po savetu sa jednog uvidjaja za takve je jedini lek da ih castis kod lokalnog dilera sa malo jacom dozom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1932 Napisano Maj 1, 2015 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Imas clana @balkanlover70, zivi u Italiji i cesto dolazi, pitaj njega da ti nabavi te delove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 75 Napisano Maj 1, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci jos , sem gore vec recenog... Zao mi je, bas iskreno.. Naivnost je jos uvek mana kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Maj 1, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan a imaš i ibej, ako ti nije hitno poručiš lepo iz dojčland, i za nedelju dana ti je deo kod kuće ... Lepo od tebe što si podelio svoje iskustvo ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 1, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jbg....kontam ja posten pa i svi....toga vise nema...nazalost...sta je tu je idemo dalje,otkupio sam motor,sad je moooooooj,prokleti "talijan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Maj 1, 2015 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Kažeš reko ti je - šta si tražio to si i dobio. Strašno, al kad razmislim, ima tu nešto... Izvini...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 1, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nije bas na drugom kraju zemlje da nisi mogao licno da odes po te delove, narocito jer su polovni. Sto je za nekog "kao novo" za drugog je za djubre. Ja se licno ne bi usudio da dam tolike pare na nevidjeno za polovan deo. Mogao si da zamolis nekog iz Bg-a da ode da pogleda delove, puno je clanova ovde, neko bi ti ucinio sigurno. nikad mi se to nije desilo,pogotovo kad ovde oglasim.....nije mi problem bilo gde da odem,kontam bice sve ok.alll patka....sad znam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 1, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan nikad mi se to nije desilo,pogotovo kad ovde oglasim.....nije mi problem bilo gde da odem,kontam bice sve ok.alll patka....sad znam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...