slave74 6046 Napisano Jun 20, 2021 Drug član, 1381 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Divcibare se ubrzano zlatiborizuje, na putu je vec guzva. Secam se dobrih dana kada nisi nikoga sretao do gore ili do dole. Put se siri, moguce je da ce ga presvuci novim asfaltom. Bice to izazov za vozace audija i bmw, a rizik za ostale. Pored toga put je, i bice opterecen kamionima, mikserima i teskom mehanizacijom, jer je za potrebe radova povecana potreba za istim. Obicno se krecu ka i od Valjeva, pa pripazite. Ako vozite endurce i slicno postoji alternativa da se popne na planinu od Krcmara makadamima. A sto se tice asfaltiranih pravaca u pravcu Cacka, Pozege ili Kosjerica iz pravca Bg, najlepse je preko Rajca ili preko Mionice ka Ravnoj Gori pa dalje po zeljenoj destinaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Jul 18, 2021 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam prolazio putem Rudnik-Ljig. Dosta duga deonica je izgrebana u obe kolovozne trake. Izgleda da ce uskoro da stave novu kosuljicu asfalta a mozda i da nastave dalju obnovu puta dok se veci deo ovog poteza ne obnovi. Kada se zavrsi, eto jos jedne 30-40km duge relacije za lepo krivinarenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Jul 19, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Dali je neko prolazio skoro putem od Ivanjice ka Uscu, pored manastira Studenica. Inace odlican je put ali je prosle god usled onih kisa i polava voda bila odnela deo puta na jednom mestu. Nadam se da je sanirano do sad ali da pitam za svaki slucaj??? Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10529 Napisano Jul 19, 2021 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je stanje, to jest kako teku radovi na putu Prijepolje-Pljevlja? Biće pri kraju za nedelju-dve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2873 Napisano Jul 19, 2021 Drug član, 695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, Biker-Boy said: Kakvo je stanje, to jest kako teku radovi na putu Prijepolje-Pljevlja? Biće pri kraju za nedelju-dve? Prosao pre 20 dana motorom. Nemoj ni da pokusavas jer puta nema. Skinute obe trake skroz. Ako hoces da vozis po ne utabanom pesku i sljunku 10+ km i da lomis motor onda OK. Sta je najavljeno za kraj radova nemam pojma, ali u razgovoru sa lokalcima, ocekuju da do kraja jeseni bude gotov. Skoro nece to je sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10529 Napisano Jul 19, 2021 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Predproslog vikenda je drugar prolazio tamo sa Z1000 i kaze da je utaban kamen-sljunak, moze da se vozi, nije totalna katastrofa, znaci ipak nesto rade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2873 Napisano Jul 19, 2021 Drug član, 695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Mozda su sada malo sredili, ali svakako bih zaobisao. Ja sam bio u depresiji dobrih pola sata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Jul 19, 2021 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Razmišljam o putu za Rumuniju ali sa polaskom iz Niša, pa vidim na G maps neke radove na potezu Niš-Knjaževac-Zaječar-Negotin koji potencijalno produžavaju putovanje za 45-60 min. Ima li neko da je skoro prolazio tim putem? Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
agolubovic78 13 Napisano Jul 19, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Nis-Svrljig Motocikl: Honda Vfr1200 DTC Prijavi odgovor kao problematičan Prosao juce do zajecara i nazad....doduse kolima....uzas ...nis knjazevac sve ok...od knjazevca do vratarnice (10tak km ispred zajecara) krece pakao....semafori na svakih 5km i krace, kolone ,nema asfalta za putni motor cisto mucenje....prasina i rizla pesak na sve strane ...za izbegavanje...mislim da ima.radova i posle zajecara ali nisam siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12822 Napisano Jul 21, 2021 Ne silazi, 7397 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Vrnjačke smo išli na Ugljarevo, pa Stuba, Čukojevac, Vitanovac pa redom po tim selima do Kragujevca. Sasvim slučajno. Jako mi se svideo put ali bili smo kolima. @N.F.S. Verovatno zna bolje o kojem putu se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Jul 23, 2021 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan On 19.7.2021. at 12:06, Nole Bg je napisao: Dali je neko prolazio skoro putem od Ivanjice ka Uscu, pored manastira Studenica. Inace odlican je put ali je prosle god usled onih kisa i polava voda bila odnela deo puta na jednom mestu. Nadam se da je sanirano do sad ali da pitam za svaki slucaj??? Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Прошао сам туда прошли викенд, одличан је пут. На пар места има сужења због тих одрона, али је сасвим проходно, без икаквих проблема. Додуше, нисам ишао даље од Студенице према Ушћу, али верујем да ни тамо нема проблема. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 200 Napisano Jul 27, 2021 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko isao od Trebinja do Sarajeva preko Zelengore? Ne mogu da provalim po satelitskim snimcima jel asfalt ili makadam. To je regionalni put R434.Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 29, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Makadam i to mislim da nije bs u najboljem stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 29, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Put Mitrovac-vidikovac Banjska stena....znam da je makadam, isao sam prije nekoliko godina autom. U kakvom je stanju sada? Moze li se motorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Jul 29, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/23/2021 at 1:27 PM, brankor said: Прошао сам туда прошли викенд, одличан је пут. На пар места има сужења због тих одрона, али је сасвим проходно, без икаквих проблема. Додуше, нисам ишао даље од Студенице према Ушћу, али верујем да ни тамо нема проблема. Sve ok, sanirano skroz. Doduse, koliko se secam, od Studenice ka Uscu i nije bilo problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Jul 29, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Put Mitrovac-vidikovac Banjska stena....znam da je makadam, isao sam prije nekoliko godina autom. U kakvom je stanju sada? Moze li se motorom?Bili skoro, nije strasno prisli motorima do one rampe gde moze dalje samo peske, ali ako mene pitas moze motorom i dalje tamo jos jedno 500-600 m gde kreces peske u stranu da se penjes. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Jul 29, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sve ok, sanirano skroz. Doduse, koliko se secam, od Studenice ka Uscu i nije bilo problema.Ovo sam bio neki dan, put od Ivanjice do tog mesta gde je bio prekinut put je vrhunski za bas dobru voznju. A odatlle do Studenice i nije bas nesto, dosta odrona, rupa, oprez na max. Dalje od Studenice do Usca perfektan, nema greske. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 29, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Nole Bg said: Bili skoro, nije strasno prisli motorima do one rampe gde moze dalje samo peske, ali ako mene pitas moze motorom i dalje tamo jos jedno 500-600 m gde kreces peske u stranu da se penjes. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Hvala Do rampe je dovoljno. Dalje mogu pjeske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Jul 29, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, Nole Bg said: Ovo sam bio neki dan, put od Ivanjice do tog mesta gde je bio prekinut put je vrhunski za bas dobru voznju. A odatlle do Studenice i nije bas nesto, dosta odrona, rupa, oprez na max. Dalje od Studenice do Usca perfektan, nema greske. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Da, da, tako je. Čak, koliko se sećam, bila su dva veća odrona, jedan blizu Ivanjice, i jedan ogroman kod motela Radočelo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6046 Napisano Jul 30, 2021 Drug član, 1381 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, Nole Bg said: Bili skoro, nije strasno prisli motorima do one rampe gde moze dalje samo peske, ali ako mene pitas moze motorom i dalje tamo jos jedno 500-600 m gde kreces peske u stranu da se penjes. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Od mestana sam cuo da se u blizini Banjske stene nalazi hraniliste za medvede. Rendzeri dovoze hranu , podignu rampu i prodju dokle moze. A medvedi navikli, pa cim cuju motor vozila misle da stize hrana. Zato je kazu i rampa postavljena, da ne bi doslo do nezeljenih susreta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 16 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kakv je put od trstenika ka Aleksandrovcu pa gore na Kopaonik prema Jarmu .Možda se tu još uvek se vozi neka brdska trka ,,reli kopaonik ,, ili tako nešto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8738 Napisano Januar 17 4_tocka_i_karoserija, 1910 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi neki admin da mrdžuje ovu temu i : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Januar 30 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je put Soko banja- Boljevac ? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 230 Napisano Januar 30 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan дуго нисам прошао (2-3 год) доста је уѕак има кривина, очекуј ризлу због зиме, пажљивије се вози иначе је ок 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano Februar 2 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Već duže vreme javljaju za Požega Kosjerić put da je u fazi radova i delimičnih propuštanja i obustava, ja juče prošao bez problema, nema ni radnika a ni mašina pa rekoh da podelim pred ovo lepo vreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...